All Proper and Shipshape

Marit, jeg fortjener å bruke denne overskrifta en gang jeg også...! Så da gjør jeg det. lurer på hvordan det ville blitt oversatt... any suggestions?

her kommer ENDELIG et nytt innlegg fra meg! nå blei dere glade kan jeg tenke meg. noe må jeg jo ta meg til når døgnrytmen min er helt på tuppa, og de andre i leil kanskje vil sove istedenfor å høre på at jeg dundrer rundt. igår natt sovna jeg ikke før fem fordi jeg aldri blei trøtt og bare måtte lese et par bøker, se noen filmer i senga og spise nattmat før jeg tok kvelden. resultatet blir jo da at jeg sover til langt på dag, noe som egentlig ikke gjør noe i og med at jeg har fri nesten hver dag. har fri både mandag og fredag, noe som er helt sykt. nå er det sånn at det er uvanlig for meg å stå opp tidlig og nesten en selvfølge at jeg kan alltid sove lenge.

men nok om mine nattlige sysler. godt nytt år til alle barn i alle land. og takkk forr det gammla på kav hgsd'sk. juleferien min har denne gangen, som alltid, vært alle tiders. ekstra stas med jul når en ikke bor hjemme lenger (nå har jeg innsett at jeg ikke gjør det mer...) og alle gode venner kommer hjem samtidig og det er ekstra deilig å bare chille hjemme. jul i glimmerveien frister til gjentakelse, selv om vi trodde jul i et nytt hus ikke ville sette mersmak og at havtun er julehuset over alle. det er jo ikke det! jaffal ikke nå mer... hahaha. tenka seg te. ekstra stas var det når jeg kom hjem fra min førjulsjobb på BonBon og begge storesøstrene var komt hjem for jula, den ene med en hylende overraskelse. og jeg og hun andre storesøstera er offisielt erklærte Bleak House-eksperter. tenk det!

nå er min yndlingstvillingsøster på andre siden av globusen. that's like sick. kosa seg då håpa me på då vettu. tenke litt ekstra på nårr då vettu.

A for Alt er best og ekte. jeg har visst fremragende kunnskaper innen renessanse, barokk og rokokko (selv om det er fort gjort å mikse antall k-er i sistnevnte). en ny eksamen næmer seg faktisk, denne gangen muntlig. det blir skummelt ass. jeg kommer ikke til å klare å være konsekvent i "dialekten" min på muntlig eksamen tror jeg. haha.

ellers så syns jeg det var veldig kjekt å komme tilbake til stavanger igjen. selv om leiligheten var ca fryst over. og jeg har plutselig så himli masse penger! konge asså. prøve å sette litt til side, og være litt offensiv på jobbsøking.

noen som vil være med til paris i april? skal på studietur da, men det er bare 3-4 dagers program, med fridager i begge ender så jeg kan komme litt før og drøye an litt lengre hvis noen er keen på en langhelg der. tenk så deilig det er der i april...!  

cecilie emmerhoff har fått seg blogg, som jeg absolutt måtte reklamere for, med hennes fulle navn i tilfelle noen googla henne. den finner du på:

www.ceciliesin.blogspot.com


jeg har lånt meg en fransk bok og to på biblioteket. de har franskkurs sånn ca i nabohuset mitt, men jeg syns det var litt for dyrt til å spandere på meg. jeg leste litt av boka en dag, og jeg skjønner mange ord, men ikke sammenhengen mellom de. sånn pleier det ikke være; pleier jo stort sett å skjønne litt selv om jeg ikke skjønner alle ordene. så nå skal jeg bli skikkelig god hehe.

jeg har nå kjøpt meg et kanontøft kamera (nei ikke kanon som i canon høhøhø). så nå kan dere endelig få kristins verden i bilder igjen, etter et halvt år med bildetørke. eh tørke...? fuktskader I'd say, mr. Tulkinghorn. Monsieur Tølkinååårn!!!! jo vill bi sårii!!! jo vill rigrèt diis! haha schtøgga damå.
...Esther, my dearest girl, and Ada too.
This wretched, damned case will eat us up and we'll all end up like mr.Crook and captain Nemo,  the law-writer.
Women!!! What a sex you are! Prrrrrintz!

Det var dagens ord. I will say nothing furher upon the matter-martha.Come on Alex, you can do it

Marit, lyst å komme bort her og brøle til Arcade Fire litt?

Idag kjeder jeg meg immensely. Har vært på skolen og lest litt, men pensumboka jeg kjøpte idag var så uhorvelig knotete og uoversiklig og vanskelig så jeg gadd ikke det så lenge. haha, that's the spirit. jeg har nok av aent å lese på da, så jeg tror jeg klarer meg uten den.

ok det er ganske sykt at det ikke har vært frost ennå. det tenkte jeg og mormor på på mandag. blomstene hennas på trappa blomstra for andre gang nå. de tror de er april liksom. for så vidt greit at det blir varmere om somrene for oss i norge, men vi kan godt ha litt frost og. idag var det jo kokvarmt ute, jaffal sett bort ifra vinden. det er jo dumt for de som virkelig sliter hvis gjennomsnittstemperaturen øker betraktelig. for eksempel de i de flamske områdene. de sliter hvis vannet stiger nå ass. hvis vi ser på malerier fra Holland på 1600-tallet (noe jeg gjør en del for tida), kan man se hvordan vannstanden var på den tida. kunst er alltid like aktuelt og kan brukes til det meste. og hvis du tilfeldigvis blir lei av å lese om akkurat det, kan du jo bare lese på noe aent. for det er nok å lese på liksom.

jeg har eksamen om en uke. alt under kontroll... jeg er bare veldig rastløs.


Nydelig som vr nr det er nydelig vr

Hallo Baloo.

Har alle det bra? Jeg har. Jeg har hatt den fineste helga på veldig lenge. Ikke det at jeg har hatt mange kjipe helger i det siste, men denne helga har virkelig vært alle alle tiders. For jeg fikk besøk av alle tiders folk og hadde en alle tiders bursdagsfeiring. Anna gav etter for sms-aksjonen vår, og kom seg hit. Via Kristiansand, for, Cecilie; man må innom Kristiansand hvis en skal ta tog til Stavanger fra Oslo. Nemlig. Og Kine og C#A kom med buss fra Bergen for å bli med på festen og komme på besøk og drikke varm sjokolade og gå på skjeiv kafe og spise ute og gå i byen og henge sammen og sove på madrass og le litt når det passer seg. Kim hadde også bursdagsfest (vår var kjekkere), så vi tenkte vi skulle gå opp å synge for han. Men han hadde gått ut, så vi satte litt kake i trappa og skreiv en lapp der vi sa vi hadde tenkt å synge men ingen åpna. Så i går fikk jeg meld fra han om jeg ville komme opp til han å synge bursdagssang da heller... jeg svarte ikke på den jeg... Er det ikke det ene, så er det det andre. Sånn er livet i Kong Oscars sardingate. Narkoen har takka for seg tror jeg, og det er blitt heismaskinrom nede, i følge klistremerket på døra ("Maskinrom for heis. Uvedkommende ingen adgang"). Haha.


King Oscar
Men nå føler jeg det er litt som på julaften og jeg har åpna alle presangene og er litt deppa fordi nå er det ikke noe gøy mer, fordi alle har dratt tilbake til sine respektable hjem. Så nå måtte jeg kjøpe meg Lille Havfruen på dvd så jeg kan kose meg med den. Er jo ikke så lenge til ex.phil.eksamen, så noe må jeg jo ha å gjøre på fram til da... haha.

Nå er stua litt finere, for nå henger det et stort lerret med Audrey Hepburn over sofaen og ser rett på meg. Tusen takk for flott presang pakka inn i flott papir! Ida skjønner ikke at hånda hennas skal forestille en hånd, det var jo litt løye. Og jeg har fonne ut at Cecilie har noen rasistiske meninger jeg ikke visste eksisterte i den jenta what so ever. Men jeg tror egentlig ikke det likevel. Takk for alle som gjorde festën på lørdan fabulous! Dumt vi ikke fikk feira sammen, Helene mi. Vi får ta det igjen i jula. Som jeg gleder meg enormt til.

Lat som det er mandag på søndag så sparer du masse tid på mandag. Eller var det søndag...?
Yeah du er The Man, og du er fet, kul, jeg er så fan, kompis. 

Jeg klarer rappe men jeg klarer ikke snakke

arh, eg elsker magdi og chirag.
life is great man, you know.

bare tor vet hvorfor jeg er så glad i dag. og det er så teit hvorfor. men jeg kan si at det har vært en bra dag på jakkefronten. en hver bra jakkedag er en bra dag. and I'm a material girl.

for å berolige deg litt, så kan du bare slappe av. jeg så just på reklame på tv at coop prix har alt det du trenger til julehandelen. what the fuck?

jeg var hjemme i haugesund igjen jeg visst. jeg liker meg der jeg visst. fikk vært en del med kine og øystein, væry hjemme og slappt av, sett license to spill (very good and much fun indeed), spist hjemmelaga pizza, spillt piano, og hatt det ganske deilig dog litt kjedelig og. det er så. mamma sa at de alltid har det ryddig hjemme nå, så noen måtte jo komme og slenge klær her og der. kokt torsk var også på plass.

jeg fikk forresten B på kunsthistorieeksamen. grådig fornøyd med na. nå er det bare å blir ferdig og overstått med ex.phil. så er jeg happy. arh det skal bli digg.

vi er litt triste i kong oscasgate 1 i dag. vår gode husvenn i første etg skal flytte! badger! han kom opp her og bad så pent om vi hadde noe flytteesker og vi bare "å naaai skal du flytte? so soon?" vi er ganske så lei oss nå og savner han allerede. men vi er nokså sikre på at han kommer til å stikke innom for å hilse på en gang i blant, helst gjennom et vindu. nå i helga hadde han prøvd å komme seg inn igjen, men ga opp da ingen åpna av hamringa hans på døra vår. ingen av oss var hjemme heldigvis.

anna kommer i helga! hosiAnna. jeg gleder meg veldig asså. alle må huske at helene har bursdag på fredag og gi henne all den oppmerksomhet hun fortjener. vi er født på samme dag, rart med det...

jeg kan si hvorfor jeg er litt glad. for jeg tror jeg fant en bursdagpresang til tor jeg tror jeg kan være fornøyd med. jeg syns jaffal den var himli fin og endelig fant jeg noe, selv om han ikke ble så veldig glad for den jeg kjøpte først... og jeg har kjøpt meg en kjempefin mørkeblå duffelcoat. men jeg må snart se en bra film igjen, for jeg har hatt altfor mange dårlige i det siste.

Life as we know it

Heihei.

Jasså ja onsdagskveld ja. Hva som skjer i mitt liv for tida? Hva jeg gjør på? Hvordan jeg har det?
Jo takk jeg har det bare bra. Jeg har fonne ut en ting angående hybel/borteboing/hjemlengsel: jeg får lett hjemlengsel hvis jeg kjeder meg eller ikke har noe å gjøre. Så det gjelder liksom å ha ting å gjøre. Og det er som regel keine problem.

Idag har vi tre jentene som bor her (i herlig naboforhold med de andre naboene som bor f.eks. rett ned trappa?) vært og kjøpt gardiner og puter for nå skal vi gå inn på en sjarmoffensiv når det gjelder å få sjarm på stua. Vi var også på Ikea igår så nå har vi det meste vi trenger. Bortsett fra en kakeform. Men det går an å lage en liten kakeform inni en giga lasagneform, bare ved å brette trekkspill av bakepapir og på en måte lime med smør i bunn og kanter så kan du lage en liten browniekake som ikke renner i hele formen. Linn pinn sukkerspinn er ikke så dum at det gjør noe! hehe. tusen takk for koselig middag og kveld linn! jeg fant til og med veien tilbake selv om det var mørkt...

Nye Thomas Dybdahl, liker vi den? Helt ok? Noe sånn. Jeg fikk den signert... wohoo. Men hadde ingen spretne kommentarer å si til han bortsett fra "ha en fin dag". Og minikonsert fikk jeg med meg. Pluss større konsert med han forrige lørdag. Susanna and the magical Orchestra skulle egentlig attenderes forrige lørdag også, men hele konserten ble av en eller aen grunn avlyst så da ble det pizza, chips+dip (paprika+holiday (uslåelig combo)) og dansk film hos Tor i stedenfor. Så fikk jeg spist for resten av uka. Lika greit.

Ellers så er det masse å lese på skolen. Eksamen allerede 3.oktober (WTF?) så det gjelder å holde seg a jour. Skoledagene er korte og det skjer egentlig ganske lite der. Bortsett fra at jeg kommer til å stryke på ex-phil. av flere forskjellige grunner.

Ellers er kameraet mitt ureparerbart. Mannen i fotobutikken syns litt synd på meg og syns også det var litt komisk at det var ødelagt av øl da jeg skulle høre om det kunne repareres. Jeg har jo ikke akkurat råd til å kjøpe et nytt et liksom... Vet ikke hvordan denne problemstillingen skal overleveres til SkjeggStorSkaatan. (Han har skjegg ennå, jeg må spør og forsikre meg om det med jevne mellomrom).

Den 7.oktober drar jeg til Bergen folkens! Og to uker etterpå drar jeg hjem så skal hele familien være samla. Gleder meg masse til begge deler.

Helene er veldig fin og søt. På søndag kjeda jeg meg litt (ergo litt hjemlengsel) så jeg leste gjennom store deler av bloggen hennas. Kule jenta! Her er bilde fra en nydelig sommerdag i Baroniet:

twins

Njåååå....!

Nå spørs det om jeg gidder å begynne å lese om stavkirker... Akkurat det er utrolig kjedelig! Gol, Heddal, Lom, Røldal (!) osv. Gørr. Dæ æ gørr. Brynø.

Sa jeg forresten at vi skal på studietur i vår? Enten til Paris, Roma eller Berlin. Pliiiiiis ikke Berlin! Kan jo ikke måle seg i finhet med de andre, selv om det er masse samtidskunst der. Men det er ikke vårt valg though.

Nå skal jeg, istedenfor å lese konst (foreleseren min sier "konst" og "Ornes" ikke "Urnes" osv), se stygge-Keira som Eliza Bennett, for jeg måtte jo liksom ha den dvdn og... Selv om jeg har bannlyst den. Egentlig har Tor og Magnus sagt at de har lyst å se den og, men på en måte tror jeg jeg skal spare de for det. Ellers kommer de til å syns jeg er enda særere enn jeg allerede er. "Seriøøøøøøst detta e jo driiiiiiid". Tor, seriøst, det var ikke jeg som kjøpte en dvd med 14 timer Kung-Fu! Men du er kul da...

Det er så.
Music sounds better with you

Åh herlige Erlend Øye. Tor og jeg er forelska. Både i hverandre og i Erlend Øye. Var på DEN fantastiske konserten på NuMusic-festivalen på onsdagen. Det var helt formidabelt og vi var helt i himmelen og var veldig fan og har kjøpt kule t-skjorter av the man himself. Selve bandet heter The Whitest Boy Alive, og de andre medlemmene kommer fra Tyskland. Trommisen var utrolig dyktig og sikkert utrolig nærsynt og jaffal veldig kul. Beste konsert jeg har vært på på lenge. Bedre enn Kent? Muligens hooligans.

Ellers var jeg på Alexandria Quartet konsert på Checkpoint på torsdag. Det var jo bra, men det var så lite folk. Sikkert få som vet hvem de er her vettu. Jeg koste meg jaffal. Haugesu-und.

Ellers syns Tor det virker som om jeg var veldig rar da jeg var liten. Var jeg det? Bare fordi jeg hadde ekle hender, elska Fluor og kunne konsumere enorme mengder hjemmelaga pizza (sikkert like mye som StorSkaatan).

Ellers så kan jeg si at jeg har handla en del for å erstatte lost bag-tragedien min.

Ellers savner jeg vennene mine veldig veldig mye. Har alle det bra? Og familien min ganske så mye og.

Ellers så fant jeg bugs i ruccolasalaten min som jeg skulle ha i søndagsmiddagen min idag. Og litt ruccolablomsterknopper jeg har satt i vann for å se hvordan de ser ut.

Ellers så tror jeg jeg tar en dusj så kan jeg sove litt lenger i morgen.

Ellers så tror jeg ikke jeg har mere å si.


Wow

faktisk et nytt innlegg fra denne kanten av gardå. det er ikke ofte, heller ikke ofte det har vært så lenge mellom to innlegg (noe som vel egentlig henger sammen med at jeg ikke skriver så ofte innlegg). mye har skjedd siden sist tror jeg. det er vel ikke vitsi å begynne å fortelle om hva som har skjedd, hva som ikke har skjedd, og hva man venter skal skje. men bilder er jo alltid gøy. syns jeg da. spesielt å levere bilder inn til framkalling på japan foto. solskinnshistorie fra japan foto senest fra i går: jeg kommer inn dit for å framkalle bilder som burde vært framkalt for en stund siden. tingen er at jeg er blitt himli forkjøla (blir utdypa i klagedelen av innlegget som kommer snart), og da blir jeg så tett i hodet og ørene og hører litt dårlig. så når mannen spurte om noe så hørte jeg ikke hva han sa. skjønte jo at det enten måtte være noe om navnet mitt, når jeg ville hente bildene, om jeg skulle ha doble eller noe. til slutt måtte han repetere det til meg jaffal to ganger, så til slutt sa han bare "Your name, please?". hahah vet ikke hvem som ble mest flau av oss to. kristin er jo et temmelig norsk navn. jeg snakker til og med riksmål i perioder. (perioder jeg har hengt for mye med familien (til familie: no offence; jeg kan jo aldri få hengt FOR mye med you guys!))

siden jeg mener det er gøy med bilder, her kommer det både ett og to og fler.

denmark street

dette er fra London. Kine var lei av å være rockebeib med øystein og aril som skulle kjøpe gitarer i Denmark Street i ett sett. så vi satt oss ned i de kule skinnjakkene våre og kulte an. jeg har alltid sett for meg at denmark st. skulle være en skikkelig stor gate på linje med... tja...ikke akkurat oxford street men... hvilke andre gater har vi i London? gidd å rams opp ALLE de jeg kan. men an var sikker kortere enn gardveien (som alltid kan brukes som målestokk).


så nå er VK overstått. må si det ble veldig gøy selv om jeg ikke var så gira på forhånd. nå er det kommet enda en Øystein inn i livet mitt (ånei mamma, ennå en Øystein å forholde seg til!). han er den skjønneste lille gutten vettu. titta bara:

eloise

han er enda skjønnere når han smiler med tennene eller synger eller snakker. marit, det er alså slik jeg så ut, siden du lurte. hadde gått amok med krølltanga i luggen, så det lå lokker i pannen så jeg ligna litt på en dokke. denne skjønne gutten er forøvrig barnebarnet til steinar, som jeg digger, og han spillte småprins. (ikke steinar asså (haha)). VK-festen i år var skikkelig kjekk syns jeg, samme hva dere andre må tro og samme hva dere eventuelt baserer de tankene på (?).

jeg nevnte vel at jeg skulle klage litt. tingen er at jeg har blitt sjuk! forkjøla som sagt (påfølgende tett i hodet) og litt febertendenser. søndagen har gått med til å bake boller med stor suksess hos tantene mine. jeg har sove hele helga nesten. på fredag sov jeg til ti, men gikk og la meg igjen elleve og sov til to. så på ettermiddagen sov jeg fra fire til halv sju, og gikk og la meg i halv tolv-tida og sov i tretten timer den natta. helt sykt.

over til noe aent. du trodde kanskje at peneste cecilie aldri kan se stygg ut. vi har motbevist det! (har fått tillatelse til å poste følgende bilder). det skal ikke mere til enn noen kløktige hender og en dormende prinsesse cecilie til.

cecilie2

haha gira på mærr? Vær så god! :

ceciliehvem vet, kanskje er dette siste innlegg fra Havtun? det nye huset blir fint. velkommen til knus-hus-utflytningsfest på Havtun i påsken! sikkert ingen som vil kjøpe det uanz. ;P


og god vinterferie til alle! jeg håper på å få komme opp i håradalen et par dager og få testa ut de nye railsene. for det er jeg så flink til.

But Thy eternal summer shall not fade

Idag begynte skolen igjen ja. Klarte faktisk å åpne året med å komme for seint! Min klokke viste 09.00, men Steinar var godt i gang da jeg og tvillinga som slentrende inn. Skjønner ikke det... Feil klokke kanskje? Pang rett på med særemnemaseri. Bloggen min har hatt en liten pause fra skoleskriverier, but here we go again. Jeg syns det ikke var noe kjekt å komme tilbake igjen. Det må jeg si. Jeg trodde det kom til å bli det, men neida.

 

Her er flere bilder fra diverse ting.

varmt

En dag på hytta ble det så varmt at det var 28.5 grader i skyggen. Det var tider, det.

 

cecilie olalia

Her var jeg og Cecilie på Olalihytta nå i vinter. Var en kjekk tur og vi var kjempeflinke å gå laaaaaaaaaaaaangt. Tror Cecilie var redd for å få frostskader på sin fine, unge hud. ("Have you ever seen such a fair skin, miss Woodhouse?") Når du kommer så høyt til fjells som Olalia, er det best å dekke seg til. Eh. ("Dekka te deg!")

 

For de som lurer på om jeg faktisk var i London under bombinga, så ja, jeg var det. Det var mange typer bomber å velge mellom der borte. Spesielt den ene kvelden, på en kul restaurant. Her ser du noen av valgmulighetene fra dessetmenyen/desert map/ørkenkart:

bombe

Ravello Bombe, Anacleto Bombe, Positano Bombe... you name it!  Ellers har vi spikerbombe, selvmordsbombe, bilbombe etc. Men Anacletoen va voldsomt goe!


My Song for the Day

håjåjåj nå er det jammen lenge siden jeg har skreve noe innpå her. har jo ikke vært hjemme hele tida da. jeg har vært masse på hytta i det siste. det har vært så deilig! (stort sett). særlig denne uka her for da har tor vært her og det har vært kongevær og sommer slik sommer skal være. ingvild og erlend har og vært her en tur. (dette høres ut som et referat i hytteboka vår gitt). men jeg har noen bilder du kan få se. venta litt då.

 

My dearly beloved Finnsberg. Bildet er kjempebeint tatt. Denne dagen blåste det ganske mye der ute og Marit ville egentlig bare tilbake hele tida. Jeg og Tor la ut på svøm til en holme jeg aldri har tørt å svømme til før pga. frykt for maneter. Men machoen svømte rett foran meg og tok støyten. Grei sånn sett :p By the road; idag er det Vågadagen. Eller Våga Dagen på Ålfjord Kiosken. I should have been there...

 

The girl herself. Sjekk saltbeholdningen i håret! Bare sleik det bak, du. Er den deiligste følelsen som fins det. Med saltet asså. Men hvis man går til vannet og bader seinere på dagen, må man - her jeg og marit fonne ut - gjøre noe med det. Det går greit å gå mange dager med bare salt i håret, men når ferskvann kommer inn i bildet blir det dramatisk med det samme.

 

Sove Tor....? Nei men han snakke i søvne! "I KURVEN!!" haha. "Ka e det så ligge i kurven, tor...?" "EG VETT ISHE!" Denna dagen ble vi veldig solbrente. Jeg på det verste stedet; bak på rumpa der bikinien slutter (umulig å sitte etterpå) og bakpå knærne, inni den gropa der (umulig å bøye knærne, umulig å strekke dem ut. umulig!). og ellers hele bakdelen av kroppen ca. Men jaja, hører ikke det til da?

Saltvann i håret sa du? Nei det har vi ikke sett! det bare står av seg selv og er så konge at det fortjener en hel fotosession alene. (dette er marit og ikke meg hvis du (jonas) lurte).

Bade! Ja! Med masse saltvann i! Brennmaneter eller solkrem; nei det har vi ikke sett?!

Babewatch. Need I say more? Himli bra blå himmel på na.

Hvor genialt er det vel ikke med eget sportsmagasin i dagbladet? Da kan jo Tor bare ta det så slepper den øvrige avisa å bli tilgrisa med søppel. (Sporten asså, ikke Tor. ("Nå tar vi Stabæk!" Interessant, Tor? Really?!))

Men så kan det jo ikke være fint vær 4-evah der heller. har vel really hatt noen drittregnværsdager der og. vil nesten banne på det. men jeg og marit hadde en fin overlevelsestur aleine der noen dager der vi skulle leve på det som fantes på hytta i og med at vi ikke hadde tilgang til butikk eller andre kanaler enn NRK. (som btw viste seg fra sin beste side). så skulle vi fikse fisk til livets opphold ute på fjorden, men der var det bare masse niser så vi turte ikke dra utpå der på en stund, jaffal ikke når det var nisevær. Vågamannen har virkelig slått seg laus denne sommeren, og er en ivrig tilskuer og kommentator til utallige Casinorunder på na. Sånn ser det ut når det er stygt vær ute:

Typisk ting-å-le-av-i-regnet:

You make me laugh by acting like the guy who sings

and you make me smile by really getting into the swing.

 

Og ute:

Det lynte å tårdna av na!

 

Så det, det...

Dette har vært en bra sommer de dagene jeg har: vært med tor/hatt fint vær/vært på Finnsberget/ledd masse/vært med gode venner/lest en god bok i hengekøya/spist jordbær/spist is på Våga/solt meg/bada/spist dyppekavring på terrassen en duggfrisk morgen og se utover den blikkstille fjorden/kjørt båt/vonne over marit flere ganger på rad i Casino/sett noe bra på NRK på hytta (whai du ju kill innesent pipål djøst laik thæ? ai hævv the rait tu neu!) /klødd mine ferske myggestikk/lagt jordbærpai med marit og maula råvarer og deig/grilla/blitt så kokvarm i sola at man bare  må kjøle seg ned i skyggen med kald drikke fra frysen eller bare bade (28 grader i skyggen!) /ikke brukt noen penger på lenge/gått på kaien/gleda meg til london.

ellers har sommeren vært ganske drit. men på mandag drar jeg til england og skal bare kose meg så sykt mye! and have a marvelleous time with me and my friends. london er det tryggeste stedet på jorda akkurat nå tror jeg.


There is no one beside thee and no one above thee

I want you here, I want you near

Still knowing you must disappear

When you come back

My dreams regain their powers

 

I'm counting days for your return

This is is the part I'll never learn

I want you here

I want you every hour

 

 

Bør jeg lese til fransk? Hva må jeg lese på? Kan jeg det jeg må kunne? Er det noe vitsi å pugge sterke verb når jeg får ha oversikten med på eksamen? Har jeg dårlig syn? Trenger jeg briller? Har jeg fått sommerjobb? Syns jeg det er så kjekt å spille piano egentlig? Hvor mange timer er det til klokka er slagen (kvart over) to på fredag? Når går Kystbussen på fredag? Hvem kommer til hvem på fredag? Hvilken film liker jeg best i verden? Hvorfor er jeg så opptatt av nesten bare ubetydelige ting?

 

What am I gonna do?

I am crying a bottle of wine over you

This is something I don't usually do

But I'm crying a bottle of wine over you

 


hits