Come on Alex, you can do it

Marit, lyst å komme bort her og brøle til Arcade Fire litt?

Idag kjeder jeg meg immensely. Har vært på skolen og lest litt, men pensumboka jeg kjøpte idag var så uhorvelig knotete og uoversiklig og vanskelig så jeg gadd ikke det så lenge. haha, that's the spirit. jeg har nok av aent å lese på da, så jeg tror jeg klarer meg uten den.

ok det er ganske sykt at det ikke har vært frost ennå. det tenkte jeg og mormor på på mandag. blomstene hennas på trappa blomstra for andre gang nå. de tror de er april liksom. for så vidt greit at det blir varmere om somrene for oss i norge, men vi kan godt ha litt frost og. idag var det jo kokvarmt ute, jaffal sett bort ifra vinden. det er jo dumt for de som virkelig sliter hvis gjennomsnittstemperaturen øker betraktelig. for eksempel de i de flamske områdene. de sliter hvis vannet stiger nå ass. hvis vi ser på malerier fra Holland på 1600-tallet (noe jeg gjør en del for tida), kan man se hvordan vannstanden var på den tida. kunst er alltid like aktuelt og kan brukes til det meste. og hvis du tilfeldigvis blir lei av å lese om akkurat det, kan du jo bare lese på noe aent. for det er nok å lese på liksom.

jeg har eksamen om en uke. alt under kontroll... jeg er bare veldig rastløs.


det e godt av penger, godt av penger, aha, lalalalalala

Jeg er fed up med filosofi. Kan ikke alle som eksisterer være fornøyd med å eksistere uten å spør så himli mye hele tida??? På torsdag er det over. Så deilig det skal bli å være ferdig med ex.phil. ass. Noen gullkorn/smarte ord fra filosofer oppigjennom tidene (min forståelse av de):

- Ting er det de er rett og slett fordi de ikke er noe aent (da-ah) "Ugh ugh eg e meg fordi eg ikke e deg".
- piler (som i pil og bue) flytter seg ikke når de er skutt ut, fordi forandring ikke fins, skjønner du. opplagt?
- Descartes i et nøtteskall (slik han fortoner seg for meg): "Jeg tviler på at jeg tviler men den tvilende som tviler denne tvilen må kunne tvile for å tvile og tviler derfor for å være og for å være kan man tvile og når man tviler tenker man og når man tenker tviler man men man er fordi man tviler på at man tviler, noe som ikke går an, derfor må vi tvile og jeg tviler og når jeg tviler, tenker jeg, derfor er jeg." LETT! Jeg kan til og med si dette på latin! Å så flink da gitt.

I det siste har det ikke vært en dag uten regn. Greit nok, det har kanskje vært litt sol, men det ender alltid i regn før eller siden. Sånn føles det ut som om det har vært i ca to måneder nå. Det er veldig vanskelig for meg, for jeg vet aldri hvilke sko eller hvilken jakke jeg skal ha på meg når jeg går ut om morgenen. Det er jo utrolig kjedelig å gå i støvler hele dagen hvis det regnet bare når jeg gikk til bussen om morgenen, men er sol/opphold resten av dagen. Og det er ikke kjekt å ikke ha paraply og støvler hvis det pøser resten av dagen heller. Alas...

De siste dagene har jeg sovet til over tolv på formiddagen. På den måten får jeg kjempemasse ut av dagen! Jeg får jo ikke sove om natta når jeg drikker opptil 8 kopper kaffi til dagen... Så i dag måtte jeg opp halv ni, og det føltes umenneskelig tidlig, så jeg klarte å forsove meg. Men det var fordi jeg i det siste har hatt en utrolig festlig fortsettelsesdrøm, som omhandler mitt bryllup. Så drømmer jeg litt om det, våkner kanskje opp et øyeblikk, men fortsetter drømmen der den slapp. Og jeg har hatt samme drømmen flere netter! Det er dødsgøy. Nå er jeg kommet til formiddagen på bryllupsdagen, få timer før selve vielsen skal finne sted. Så jeg håper at jeg kan fortsette historien i natt. Og ja, det er Tor som jeg skal gifte meg med. Men han er ikke sentral i denne drømmen, alt handler nemlig om moi. Ting som har skjedd til nå:

- brudekjolen min er forferdelig stygg! jeg fikk ikke velge den ut selv av en eller annen grunn
- jeg fikk ikke tid til å vaske håret på selve dagen, og dagen før hadde jeg krølla det med masse gøsj i, så det satt litt igjen og det var ikke noe jeg kunne gjøre med håret (det så ikke ut, låve deg!)
- jeg hadde dårlig tid tl å komme meg til et sted (husker ikke hvor), så jeg måtte springe langt langs en smal vei langs en norsk fjord i brudekjolen min med langt slep. Det verste var ikke selve løpinga, men at det underveis kom et giga drillkorps dundrende mot meg, og de marsjerte over slepet mitt og det var umulig å komme seg videre fordi toget deiras var så sjukt langt og gikk meg på nervene. JANITSJARMUSIKK! (Fandango, Kraaaag).
- cecilie skulle gifta seg og, samme dag. Hun var som alltid mye finere enn meg (kanskje litt på grunn av håret og kjolen min). Hun skulle pynte med engler i bryllupet sitt. Ok...?
- søskenbarnet mitt Harald hadde pynta seg i kjole for anledningen
- mamma hadde veldig fin kjole, finere enn Harald sin til og med

Det er ca det jeg husker har skjedd til nå. Du står fri til å tolke om du vil. Fortsettelse følger forhåpentligvis! 

Jeg var på Thomas Dybdahl på Folken igår. Han klarte ikke å gjøre det så særlig magisk syns nå jeg. Liker ikke de nye sangene så mye som de gamle. Og en kjempeteit fjortis ødela med å brøle teite ting. Men de hadde fått med seg en ny på steel, og jeg bare tenkte: hvor har de plukket opp han henne? En ganske tjukk, godt voksen mann med halvlangt hår og bart, bare dødskul rett og slett, skilte seg litt ut fra de andre liksom. Han kunne spilt Obelix, eller høvdingen i Gallia. Kongemann med skikkelig glimt i øyet.

En dag det er fint vær (skjerkje her) og jeg kjeder meg, skal jeg gå, evt. sykle rundt i Stavanger by og lokalisere samtlige av Broken Column-statuene. Jeg tror det er 23 eller 25 av de, og jeg vet hvor kanskje 5-6 er... Hvis du ser på én, kan du i teorien finne ut jaffal på hvilken linje den neste ligger, for blikkretningen peker mot hvor den neste ligger.

Selv om narkoen har flytta ut, kom han på "besøk" til oss igår. Vi ville ikke åpne opp da han kasta småstein på ruta vår (sånn som Rolf gjør i Sound of Music når han vil på besøk te Liesl). Vi gadd ikke åpne, men han kom seg inn nere likevel og sa han skulle fikse noe med sikringen. Ok...?

Men nå skal jeg se litt P&P, så skal jeg sove og drømme og bryllup, forhåpentligvis.
Haha på søndag kjøpte jeg dvd på Shell. Hvem gjør det liksom...?


Nydelig som vr nr det er nydelig vr

Hallo Baloo.

Har alle det bra? Jeg har. Jeg har hatt den fineste helga på veldig lenge. Ikke det at jeg har hatt mange kjipe helger i det siste, men denne helga har virkelig vært alle alle tiders. For jeg fikk besøk av alle tiders folk og hadde en alle tiders bursdagsfeiring. Anna gav etter for sms-aksjonen vår, og kom seg hit. Via Kristiansand, for, Cecilie; man må innom Kristiansand hvis en skal ta tog til Stavanger fra Oslo. Nemlig. Og Kine og C#A kom med buss fra Bergen for å bli med på festen og komme på besøk og drikke varm sjokolade og gå på skjeiv kafe og spise ute og gå i byen og henge sammen og sove på madrass og le litt når det passer seg. Kim hadde også bursdagsfest (vår var kjekkere), så vi tenkte vi skulle gå opp å synge for han. Men han hadde gått ut, så vi satte litt kake i trappa og skreiv en lapp der vi sa vi hadde tenkt å synge men ingen åpna. Så i går fikk jeg meld fra han om jeg ville komme opp til han å synge bursdagssang da heller... jeg svarte ikke på den jeg... Er det ikke det ene, så er det det andre. Sånn er livet i Kong Oscars sardingate. Narkoen har takka for seg tror jeg, og det er blitt heismaskinrom nede, i følge klistremerket på døra ("Maskinrom for heis. Uvedkommende ingen adgang"). Haha.


King Oscar
Men nå føler jeg det er litt som på julaften og jeg har åpna alle presangene og er litt deppa fordi nå er det ikke noe gøy mer, fordi alle har dratt tilbake til sine respektable hjem. Så nå måtte jeg kjøpe meg Lille Havfruen på dvd så jeg kan kose meg med den. Er jo ikke så lenge til ex.phil.eksamen, så noe må jeg jo ha å gjøre på fram til da... haha.

Nå er stua litt finere, for nå henger det et stort lerret med Audrey Hepburn over sofaen og ser rett på meg. Tusen takk for flott presang pakka inn i flott papir! Ida skjønner ikke at hånda hennas skal forestille en hånd, det var jo litt løye. Og jeg har fonne ut at Cecilie har noen rasistiske meninger jeg ikke visste eksisterte i den jenta what so ever. Men jeg tror egentlig ikke det likevel. Takk for alle som gjorde festën på lørdan fabulous! Dumt vi ikke fikk feira sammen, Helene mi. Vi får ta det igjen i jula. Som jeg gleder meg enormt til.

Lat som det er mandag på søndag så sparer du masse tid på mandag. Eller var det søndag...?
Yeah du er The Man, og du er fet, kul, jeg er så fan, kompis. 

Jeg klarer rappe men jeg klarer ikke snakke

arh, eg elsker magdi og chirag.
life is great man, you know.

bare tor vet hvorfor jeg er så glad i dag. og det er så teit hvorfor. men jeg kan si at det har vært en bra dag på jakkefronten. en hver bra jakkedag er en bra dag. and I'm a material girl.

for å berolige deg litt, så kan du bare slappe av. jeg så just på reklame på tv at coop prix har alt det du trenger til julehandelen. what the fuck?

jeg var hjemme i haugesund igjen jeg visst. jeg liker meg der jeg visst. fikk vært en del med kine og øystein, væry hjemme og slappt av, sett license to spill (very good and much fun indeed), spist hjemmelaga pizza, spillt piano, og hatt det ganske deilig dog litt kjedelig og. det er så. mamma sa at de alltid har det ryddig hjemme nå, så noen måtte jo komme og slenge klær her og der. kokt torsk var også på plass.

jeg fikk forresten B på kunsthistorieeksamen. grådig fornøyd med na. nå er det bare å blir ferdig og overstått med ex.phil. så er jeg happy. arh det skal bli digg.

vi er litt triste i kong oscasgate 1 i dag. vår gode husvenn i første etg skal flytte! badger! han kom opp her og bad så pent om vi hadde noe flytteesker og vi bare "å naaai skal du flytte? so soon?" vi er ganske så lei oss nå og savner han allerede. men vi er nokså sikre på at han kommer til å stikke innom for å hilse på en gang i blant, helst gjennom et vindu. nå i helga hadde han prøvd å komme seg inn igjen, men ga opp da ingen åpna av hamringa hans på døra vår. ingen av oss var hjemme heldigvis.

anna kommer i helga! hosiAnna. jeg gleder meg veldig asså. alle må huske at helene har bursdag på fredag og gi henne all den oppmerksomhet hun fortjener. vi er født på samme dag, rart med det...

jeg kan si hvorfor jeg er litt glad. for jeg tror jeg fant en bursdagpresang til tor jeg tror jeg kan være fornøyd med. jeg syns jaffal den var himli fin og endelig fant jeg noe, selv om han ikke ble så veldig glad for den jeg kjøpte først... og jeg har kjøpt meg en kjempefin mørkeblå duffelcoat. men jeg må snart se en bra film igjen, for jeg har hatt altfor mange dårlige i det siste.

hits