Super freaks hanging out

Atte nå er helga snart omme og jeg må si at det har vært en bra helg. Den oser av 18årsdager. På fredag feira twinzå sin. Jeg hadde det jaffal veldig kjekt, hadde dere det selvom jeg mista hele kaka i golvet? Kom hjem idag fra 18års-feiring av pus og pus sine fødselsdager i Grindafjorden på hytta til Øystein. Kjekke, deilige, morsomme, musikalske, søvnige, vakre, ironiske, brae, digg, gode, fulle folk var det der. Bare at av og til (egentlig ganske ofte) syns jeg synd på Aril når han spiller gitar.

aril

Det ser jo ut som om han har så vondt, stakkars! Se da! Men egentlig tror jeg han har det ganske så greit. Og egentlig litt i sin egen verden; han fikk ikke med seg at jeg og Katrine tok en blåsebelg ved peisen og blåste Trond i fjeset med den fordi han pusta så tungt når han nesten sov der han lå i sofaen. Herlighet, har aldri hør makan til pusting! ("Trond! Ikke glem å ta en pust i bakken på vei til annekset da!") Men han blei ekstra pissed når vi holdt for nesa hans og dermed stengte luftveiene og stoppa pustinga for en stakket stund. Da blei jeg nesten litt redd Trond. Skokje trodd det gjekk an. Detta merka Aril ingenting til...  Men Aril! Nå går du i tredje klasse!

Da vi våkna idag, var det så nydelig vær! Det var klart, frostlig vintervær, med is på fjorden og frost dekket alt og alle. Det så sånn ut på rekkverket jaffal:

frost


Og brygga til Øystein har jeg alltid vært litt engstelig for. Mest for å gå oppå an. Nå skal an rives av en eller aen grunn. Jeg vet IKKE hvorfor... Og vater?! Nei det har vi ikke sett?! Nå ser an jaffal sånn ut, skumlere enn noen gang. Skal det gå an å gå på den...? Fusstikkje!

brygga


Om en uke, hva gjør jeg på da? Hm... Jeg går ijaffal ikke over detta golvet evinnelig mange ganger til dagen for å komme meg fra A til B!

golv

(For de (treigingene) som ikke ser at dette er golvet på musikklinja: Detta er golvet på musikklinja.)


Sovebilde! Jonas ser så salig ut at det er rart det går an. Saaaaaaaaaaaaaalige de som søøøøøøker ham av heeeeeeeele av heeeeeeeeeeeeeeeeeeeele sitt hjææææææærte!

jonki
 

Wuthering Heights

Jasså ja. Så satt eg her igjen då Tenkte bare eg sko sei at nå e eg atten år blitt å at eg snart ska te London å at eg e ganske lykkelige mellom slagå. I helgå har eg bla.a. feira suksessforestillingen våras med klassen. Å o ein del andre folk som va der visst. Det va ein kjempekjekk fest hos Aril. (Roar E. har visst fått ein slags anti-innstilling te musikklinjå itte at Dangerous Pink så høgt å tydelikt erklærte: "Me går IKKJE på musikklinjå!" Han konne jaffal nevnt noe om Odd Martins store comeback som trommis i hjembyen eller ParaZ-Malin m/ stødige klassekamerater i ryggen har stabla ein konsert på beinå heilt sjøl? høh-høh.) Jeje... Lørdagen kom Tor med sitt brae utseende og bursdagspresang og et fint smil og koselige attitude og me hadde ei skikkelig etterlengta slapp-av-helg. Bursdagsfeiring ska kjøras te helgå tror eg. Hurra:

champagne


Idag regne Vestlandet vekk nesten, Havtun består ennå, selvom det føles ut som om det ska ramla ner når eg sove. Så me tente i peisen og koste oss skikkelig med gymlesing idag. E det noe som e drit så e det å lesa te gymprøve. Herlighet...!

Eg syns at:
- det passe å ligga på mitt vestvendte, værutsatte rom å lesa Stormfulle Høyder dessa mørke høstkveldane
- lite slår Aril når han tok den siste tonen på Shine on you crazy Diamond. Ska det værr så ska det værr.
- ein tur te London om tri uker passe meg jysla greit.
- 4.januar ikke e så lenge te and it's killing me.
- 18 år, for ikke å snakka om 19, e ein enormt høge alder concidering.


hits