Fedmeliv

Igår spillte vi (Eirin, Silje og Kristin (Tor på kjøtt-og-flesk) Scrabble. Det beste ordet jeg fikk godtatt av de andre var 'fedmeliv'. akkurat som om det er et ord liksom...! haha. likevel godtok de andre det. hvor god er ikke jeg?! det kunne vært navnet på en ny tv-serie på tv-norge, der skal de ikke prøve å gjøre de overvektige slankere, men kun å skildre fedmelivet, slik et fedmeliv utarter seg. nice stuff.

jeg var hjemme i helga. fantastisk. jeg og helene er så glade i mamma og pappa at vi kjøpte den nydeligste buketten med roser mamma hadde sett ever til de. hele kompani oslo var også tilstede, dog litt reduserte i formen kanskje. pappa tok opp bestilling på kveldsmaten hihi. ellers i haugesund gikk livet på BonBon sin vante gang, og det var kulturnatt. det var kjekt ass. åså så mange haugesundsfolk som er overalt da gitt! du ser alltid noen du vet hvem er liksom, noe helt annet enn her i storbyen, norges hovedstad, norges 4.største by (selv om de amerikanske rootsmusikerne bak meg på kystbussen trodde det var den nest største i norge etter byen) og verdens idretts- og kulturby alltid. åså så koselig å være med mine venner igjen! konge det ass. og jeg traff igjen astrid, og det gav ro i sjela mi. hun savner jeg virkelig. og jonas romme kunne berette om kaotiske tilstander i gardveien, og sa det var mye bedre og roligere når vi bodde der. det tar jeg som en kvasi-kjærlighetserklæring.

idag har jeg og ida gått fin tur i det fine høstværet rundt mosvannet, riktig så fint var det. der har de utendørs treningsapparater, det hadde vært noe for deg det, cecilie, hæ? hihi.

apropos cecilie, hun var jeg på kaffebesøk hos på mandag. jeg fikk/ga til og med klem til ole dahl. muligens for første gang ever....? det var riktig så koselig. må si at det er apsolutt kongefolk fra sjela av og ut til fingertuppene.

har alle det bra?

nå skal jeg faktisk se "min beste venns bryllup", for den går på tv nå. den likte jeg så godt når jeg var mindre. ikke det at jeg liker sånne filmer så sykt godt, men de er underholdende på sin måte.

alle er invitert på Tor og min sitt bursdagskalas i kong oscarsgate lørdag den ellevte! det skal bli kjekt, spesielt hvis akkurat DU kommer.


Rein Rock n'Roll

One o'clock, two o'clock, three o'klock rock da da da da.

For de som ikke skjønte overskrifta eller rettere sagt hva den har med meg å gjøre, så gidder jeg egentlig ikke si det heller. bare hvis du spør pent. marit ler av det ennå (tror jeg).

nå er det helg og lørdag. og cecilie kommer på besøk til meg idag! konge det. hun kommer om noen timer og skal være her ikke så mange timer egentlig men gud så kjekt det kommer til å bli.

siden sist kan jeg jo si at jeg har vært en tur i bergen. fine byen! der skal jeg bo en dag. vet ikke når. en eller aen dag så kommer jeg; hallao. det var en veldig koselig helg alså! takk til alle som bidro til det. når det er sagt, så vil jeg ikke anbefale å ta flaggruten hele den veien. det ble litt hardt ute på sletta der, det må jeg si. selv om det ikke blåste i det hele tatt på land liksom! vi var i byen og på byen og så one missed call (SEEEEEHHH!!!) og drakk kaffe hos øystein. bodde hos kine&co i Skottegata, et særs koselig kollektiv med et særs koselig kjøkken.

ellers siden sis kan jeg jo si at jeg har hatt eksamen. (karpe diem: hold sjeft det er eksamen). det var temmelig hardt og vanskelig men jeg håper jeg greide meg ok. skrev jaffal mye. og i anledning eksamenssnakk så kan jeg nevne at jeg gikk opp til 5 i MuO-eksamen. det bare lå et brev i posten til meg der det stod. konge det.

ellers så må jeg vise deg en kongevideo. neste gang du er ute og danser (noe jeg av en eller aen grunn (eller av en eller annen øl) har begynt å like i det siste) så må du danse Badger-dansen. tor og magnus er best på den, jeg er ikke så flink. sjekk den ut:
www.badgerbadgerbadger.com

reprise var en utrolig bra film! det må jeg bare si. absolutt en veldig bra, ganske unorsk film syns jeg. selv om det var kanskje litt mye direkte indikasjoner til Amelie-fortellermåten. men den er jo så bra, så bevares.

neste helg, eller faktisk allerede på torsdag skal jeg hjem. jeg gleder meg utrolig mye! tro det eller ei; jeg ble faktisk ganske så knytta til glimmerveien likevel, for jeg savner det veldig. tror det kan bli fint å feire jul der selv om det ikke er havtun.

i går skjedde det noe med tor. jeg vet ikke om jeg får lov å si hva som skjedde egentlig. det er litt trist, dumt, morsomt, tragisk, komisk, trøttanes. nå lurer du sikkert veldig... hehehehe. det skal du få lov til å gjøre litt til.

her en dag kjøpte jeg meg kaffetrakter. den var bedre enn den som stod her fra før, ser litt bedre ut og var ikke særlig dyr. så nå kan jeg faktisk lage meg kaffi jeg faktisk syns er god, istedenfor å lage dårlig kaffi bare fordi jeg må ha kaffi liksom, f.eks. i forbindelse med lesing og eksamen. jeg tror jeg er litt flink til å lese. men det er bare fordi jeg syns det er så gøy! så det er jo bra. janson er en veldig intresang bok å lese i syns jeg.
 
har noen noen tips mot sånne ekle små bananfluer? jeg liker jo ikke banan en gang! men de er overalt. jeg prøver å ta ut bosset lit oftere og sånn men de er overalt og det er så trøttanes. gå vekk.

nå må jeg vaske videre siden jeg får besøk. BI og ragnhild er btw bortreist i helga så jeg har kåken for meg selv, bortsett fra narkomanen nede og Kim som har fest oppe. (på torsdag følte jeg jeg nesten måtte gå opp med noen cdr til han, for musikken de spillte på festen der oppe var ikke særlig bra ass.) så må jeg kjøpe meg frokost, for Tor spiser meg ut av huset.

hits