money's always a fight and it takes a lifetime to really get it right

idag er det od-dag. jeg skal bare sitte barnevakt i kveld. så jeg har fri hele dagen. jeg måtte liksom ha et alibi for mamma at jeg egentlig ikke hadde planlagt å gjøre en dritt idag utenom i kveld. så jeg sa jeg skulle øve på instrumentene mine og lese til prøver jeg har neste uke. så da sa hu "ja då får du stå litt tidligt opp då så får du gjort litt." jeg sov til halv tolv jeg. likså godt. så da har jeg sove tolv timer i natt. det er ikke akkurat lite for å si det sånn. jeg brukte en time på å spise frokost idag selv om jeg bare fikk i meg et lite rundt knekkebrød og et par dyppekavringer. vet du hva dyppekavring er forresten? (tor vet det, høh høh høh). du tar en rugkavring, ikke sukkerkavring, så dypper du den fort i kaffi og tar sukker og smør på så smaker det bare himmelsk. det er liksom tradisjon for vår familie å ha det på hytta om sommeren. men nå har vi hjemme for pappa tok med fra hytta. men nå er det tomt for jeg har spist opp alle! moahahahha.

he en god og givende OD-dag i dag folkens.

if you stand tall for yourself, you will find love
if you stand tall for others, you will find love

I miss you most of all - my darling - when automn leaves start to fall

idag sykla jeg i regnet. det var veldig vått og kaldt for jeg hadde lite klær på meg. pappa sa at jeg måtte ta på meg regnklær akkurat i det jeg skulle til å gå ut. jeg sa bare nesj, det regner jo ikke nå da. dumming tenkte jeg. se så fint sola skinner. jeg var ikke lite våt når jeg kom hjem for å si det sånn. helene sa åj så våt du var da.

erlend loe skriver så bra. jeg leser L nå. den er kjempegod. igår satt jeg og pappa og leste stille i stua. det var skikkelig rolig bortsett fra min konstante humring. han lurte seff på hvorfor jeg lo sånn. så måtte jeg lese opp avnsnittet for han, men han sa bare "hm" eller noe sånn, og leste så videre i den derre boka om maud og håkon som han holder på med.

"egil kan fortelle om en tøff natt med mygg og sandfluer. han har sovet lite. i de tyngste stundene vurderte han å bli kristen. han var desperat og sa til gud: hvis du fjerner myggen og sandfluene nå, så tror jeg. men det skjedde ikke. historien viser at det kan få ubehagelige følger å sette gud på slike prøver. egil burde visst bedre." det er ikke hysterisk morsomt, men jeg syns skrivemåten fortjener i det minste litt humring. en aen en, som har referanser i hverdagen faktisk:

"thank you father, for the food we are about to eat. bless this food. bless us all in jesus' name. denne gangen virker det mer rimelig med en liten bønn. vi har ikke løftet en finger, men får fisk like forbannet. noen bør takkes."
humr-humr.

jeg og øystein og kine var nede på KM-huset idag for å lete etter noter i et arkiv. noter som muligens folk synes det er kjekkere å synge enn de andre vi synger nå. vi satt vel igjen med fem-seks som frista litt. her om dagen satte vi på cd'en keystone spillte inn for noen år siden. de sang messias. vi fant notene til det og, og måtte nesten le. tenk at keystone var på et såpassa høyt nivå før. hva har skjedd. erling, kan du stramme oss opp? we need some new (old) blood in here. øvingshelg i helga. jeg syns ikke det er så gøy. alle syns jeg har så negativ innstilling til sånnt. jeg mener ikke å være sur og tverr, jeg syns bare ikke det er så gøy å være på samme føkkings skole i tre dager og øve på kjedelige sanger. seff gjør vi andre ting og. og jeg har mange gode venner der. men det blir for kjedelig syns jeg. alt skal jo ikke være kjekt heller. men det er tross alt en slags fritidsaktivitet jeg har valgt å være med på og da er det ikke noe vitsi og gå hvis du syns alle øvelsene er kjedelige. nå ånder jeg bare for tur til sommeren. etter det er det over og ut for min del. da gidder jeg ikke mere.

nok klaging. som dere kan lese i bloggen til assi, hadde vi det skikkelig løye idag. vi gjømte diverse ting oppi/inni taket, for vi kan flytte på de platene som liksom dekker ventilasjonsanlegget. vi gjemte messinghådnet til iselin der f.eks. hu klikka og syns ikke det var så morsomt egentlig. hvis vi hadde bulka det hadde hu ikke hatt noe hådn lengre sa hu. vi fikk ikke dårlig samvittighet av at hu sa det egentlig. bare hvis det hadde skjedd på ordentlig. da hadde hu jo ikke hatt noe hådn lenger. det hadde ikke vært noe særlig på en måte.

helene syns jeg og assi og øystein bråker altfor masse i timene. sorry. men det er så forbarka kjedelig jo. da vet jeg ikke hva aent jeg skal gjøre. jeg skal prøve å skjerpe meg. men jeg tar ikke kjeft til meg når det kommer fra helene. bare hvis det kommer fra en lærer. da tier jeg tror jeg.

nå er det tirsdag kveld så da tror jeg jeg ser judging amy hvis ikke noen andre skal se noe annet. det er typisk. så skal jeg lage meg noe godt til kvelds. mmm. og høre på stray dogs. mmm. deilige stemmen og musikken. og så lese og slappe av og så sove i den gode senga mi. jeg savner tor jeg.

Dimanche

Stay home with me
Never look back
won't let you down
I won't make a sound
If you stay home with me
I'd never let go
I won't do you harm
I'd never go far
Just stay home with me


dette har vært en alle tiders storarta helg. følte jeg skreiv en god stil på fredag. jeg var jaffal veldig fornøyd sjøl... etterpå gikk jeg og karina og øystein og kine hjem til kine og laga vafler av alt som finnes i kjøleskapet i håkonsveien. da jeg og øystein skulle kakke eggene, fikk vi litt sjokk for eggene var kokte fra før av så da gikk det jo ikke an å kakke de! vi bare lo og lo. vaflene smakte veldig bra. etterpå så vi Hair. den er det så lenge siden jeg har sett. jeg har sett den veldig mange ganger, men det var på fredag det var tristest. jeg blir bare mer og mer sentimental med årene, jeg. at det går an.

på kvelden var det bursdag hos katrine. hu har bursdag i morgen. før det, gikk jeg og helene på amanda og kjøpte presang. jeg kjøpte meg også stray dogs, som jeg har ønska meg veldig lenge. er så mange cder jeg må ha meg. her er noen:
- thomas dybdahl: that great october sound
- some day you'll dance for me new york city
- national bank
- julian berntzen: pictures in the house where she lives
- mere smiths
- kings of convenience: riot on an empty street
- muse: absolution

++. jaja. snart bursdag! hehe.

hos katrine var det gøy ja. med innlagt overraskelsesbesøk av henriette fra oxford. det var kult. jeg kjenner hu ikke så godt, men det var veldig kult for det om. sladresladresladresladresladresladresladre og litt mer sladder. vardafjell er enorm på det området der.

igår formiddag var jeg på byen. leverte søknad på norli. wæ. fingers crossed for at både jeg og kine får jobb. ingenting hadde vært festligere enn det! gurimalla. etterpå møtte jeg kine og øystein. vi gikk på prøverom. kristin fant seg et gult og kult belte hu likte. kristin kjøpte beltet. det var ikke billig. kristin angrer seg. temmelig.

på kvelden var jeg på fest hos jonas. tina var komt hjem fra oxford hu og. jonas var så glad så glad. deilig å se de sammen igjen. det var en veldig koselig fest i toppleiligheten i ramsdalen med de store vinduene og el-peis. prix er ikke dumt at all. høh høh høh høh høh.

idag er det søndag. bare jeg og mamma hjemme. mamma ligger til sengs med vond rygg. jeg syns så synd på hu. i hele går gikk hun og sang på den derre teite joker-sangen. "livet mitt er helt problemfritt! hverdagen er enkel og grei!" går ikke an å få det stort mer sarkastisk tror jeg.

søndagen er liksom leksedagen. vet ikke om det er så masse skole å gjøre framover. får sjekke. satslæren skal jaffal være til tirsdag, så det hadde vært deilig å bli ferdig med den. så må jeg skrive logg til astrid, noe jeg aldri får gjort. så kan jeg gjøre mamma glad med et eller annet. så kanskje jeg går på kino i kveld. bli med...! kanskje jeg går opp og ser på film. kanskje en film det er lenge siden jeg har sett. pride and prejudice så jeg nettopp størstedelen av. høh høh. da blir det ikke den. kanskje jeg tar og ringer til noen for å finne på noe. gå en tur med cecilie. aller først skal jeg ta en dusj.

og ute e det høst. og nesten vår.

my mind's distracted and confused
my thoughts are many miles away
they lie with you when you're asleep
kiss you when you start the day


var det noen av dere som skjønte hvorfor vi fikk fri siste timen idag? fordi vi skulle ha stil i morgen, he? fattar inte. jaja. deilig va det nå jaffal!

mamma lagte hjemmelaga pizza til oss idag. det var godt. selv om egentlig det var jeg og helene som lagte an. men samme kan det være.

dagens prosjekt: lese ressurshefte til norsk heldag som er i morgen. emne: kropp. jeg kjører blankt notatark. my brain is dead. kan jo skrive opp noen sjangertrekk men. vet jo ikke hva slags oppgaver vi får uansett. da er det ikke noen vits å anstrenge seg. kommer du på noe som har med oppgaven å gjøre, gjør du det der og da mens du skriver, som på alle vanlige anti-ressurshefte-stiler. det er jo mye greiere, så slepper vi å stresse med å komme med noen synspunkter som sannsynligvis ikke har noe med noen oppgave å gjøre, men du syns det var så bra sagt at du fletter det inn og får trekk fordi det ikke hadde noen referanser til oppgaven i det hele tatt. der røyk den gode karakteren liksom, bare fordi vi blir tvunget til å tenke på forhånd. mamma støtter meg, og da kan jeg ikke be om mer.

jeg og øystein kommer stadig med nye satslærevitser og -teorier. ikke alle syns de er like morsomme. men likevel; gårsdagens:
hele tilværelsen er som å være soldat i 1. verdenskrig. alle mann ligger nede i skyttergravene sine, og har det passe trygt så lenge de ikke stikker hodet opp. tirsdag 3.time og torsdag 4.time er det derimot tid for å komme seg opp av skyttergravene og over til den andre siden. du må unngå alle
kvint-, oktav- og primparalleller, og alle må gå såklart korteste vei, som stemmene. pluss at det er et helvetes masse andre regler og miner å tråkke på. et fåtall kommer seg over til den andre siden / neste skoletime uskadd. jeg klarte meg nokså bra idag. helt til det kom to akkorder som det ikke hadde gått an å gjøre mere feil på i det hele tatt. jeg bad oberst andsnes om å dempe stemmen når han retta oppgaven min. ok sa han. jeg kom meg ikke over idag heller. øystein og jeg lo og lo lo etter timen, tok hverandre i hånda og takket for nå og samarbeidet, for så å tusle ner til ole dahl. hva er meninga med livet spør jeg meg selv da.

igår følte jeg meg sjuk og elendig. så jeg skippa keystone og brukte heller ettermiddagen på å sove. det var deilig. hadde skikkelig hodeverk og følte meg tufsen. (hvis det ikke er et ordentlig ord, kaller vi det et onomatopoetikon). jeg er nesten sikker på at jeg hadde feber når jeg gikk og la meg og. selv om jeg hadde ullteppe og varmeflaske og varmt rom lå jeg likevel og hutra. men idag er jeg helt god. bare sår hals, noe som ikke er noe særlig. mamma sier jeg må ta tran, og at det bare smaker ille oppgulp de aller første dagene. så blir du liksom immun mot smaken. i fjor tok jeg det hver dag i kanskje over en måned, men når det ikke ble bedre, så klarte jeg til slutt ikke mere. mamma klarer ikke å lyge til meg mere, som f.eks. å si at hostesaft smaker snop og bilsyketablett smaker båmbåm. jeg er stor, og kan erfare det selv med mine egne smaksløker. tran smaker råtten fisk som har blitt så råtten at den har gått over i væskeform, så har en eller aen saikomeiniæk fått for seg at dette mugla skvipet er sunt, og samla det på en grønn flaske han fant. så får sønnen til denne saikomeiniæken max hets av publiken fordi alle syns den smaker herk. så da tar han likså godt den mest illesmakende frukten av de alle (sitron, red.anm.) og tilsetter store mengder av den og lever og ånder for ordtaket "ondt skal ondt fordrive". jeg kjøper den ikke. bokstavelig talt.

i morgen er det bursdag hos katrine og på lørdag er det fest i toppleiligheten til jonas. det ser ut til å bli en bra helg for så vidt. søndag blir det sikkert monstertorsdag; noen som kan være med?

For at illusjonen skal få holde, må du la fortellingen fortrolle

mr. Darcy? What a nice surprise! how do you do? are your family in good health?

hatt to fine skoledager. skolen er da ikke så altfor ille? ikke har jeg vært litt trøtt engang. har og fått brukbare (?!) karakterer på ting vi har fått igjen, som gjorde meg veldig glad og fornøyd.

aslaug sier at hu haaaaaater når jeg legger mine ting på pulten hennas, which is situated ved siden av min. hu var så alvorlig når hu sa det, så jeg ble nesten redd. apalled by message. men så tulla vi bare etterpå. hvertfall fra min side. ånei, håper hun ikke hater meg på ordentlig. si det, tååånii, si det ikke er sant!!!!! jeg og øystein nilsen-pilsen hadde allmenn-gike-humor idag; vi satt og lagte koder til hverandre med det periodiske system. samfunnslære er ikke bedre, så vi koste oss vi. satslære var helt greit siden vi slapp å løse oppgaver idag. hadde danseøving med audition idag. det var litt gøy. litt ganske. nok oppsummering fra skolen for idag.

nu efteråt skal jeg på samson med cecilie. der liker jeg meg godt. helt annerledes å sitte på kafé og prate enn å sitte elsewhere. I like it.

(lagt merke til min internasjonale språkforståelse i dette innlegg? det er jo snart OD...?)

ellers har jeg ikke mere å skrive. bare at jeg er i et dilemma ang. helgen. jeg hater dilemmaer og valg og sånn. men det er jo bare luksusproblem sånn i praksis stort sett.

minn meg på å skrive pianoblogg til astrid allaihopan! det glemmer jeg stadig vekk. men hva skal jeg skrive da liksom? "satt ute i gangen og chillan?" (standard) "satt på datarommet og skrev blogg?" (kan skje) "lå hjemme og sov siden det er første time?" (every thursday (accepted)) "fikk vondt i armen så jeg orka ikke spille mere den dagen?" (in worst cases) "rota vekk notene?" (ja, kan jeg få nye?) "glemt notene?" (ja!) "fant ikke ledig rom?" (jaffal ikke et med piano i...?)
nei du, jeg kommer aldri til å komme langt med mitt klaver. det lengste blir nok til stavanger om noen uker. det blir nok klimakset i min karriere. så dabber det bare av. jeg får vel begynne å glede meg da! astrid sa jo til mamma at jeg gleda meg sånn. jeg lar fortellingen fortrolle litt til; illusjonen må holde til vi er ferdige med hele driden. astrid er jo så søt! ikke?

Tor...? jeg tror musikken stoppte...?

nei tror du det? det vil jeg ikke tro!

takk for fin helg. nå er hælvete laus igjen. men først skal jeg zu cabaret, au cabaret, to cabaret! den sangen sang jeg og pappa da vi spiste middag idag. han kunne an visst. jeg må vel kanskje gå snart? musikklinja er weardo, men de får nå gratisbilletter og! så så ille e d ikke.

happy to see you, bleibe, restez, stay!

helene sier jeg må skrive noe om hu. cecilie og. cecilie var på odd nordstoga igår, og jeg tror aldri hu har hatt det bedre. hun var i ekstase. helene har gått med bøsser idag sammen med cecilie og karina. hun var i ekstase hun og. pengene gikk ikke til afrikabarn da men. men hun syns det var et utrolig bra formål for det om skulle jeg skrive. hun står og dikterer og er ganske teit i grunn. jeg sier bare: ha dæ vækk ditt spøkæls! nå må vi gå. men helene kysser meg på kinnet og holder rundt meg og sier jeg skal skrive det bare for at folk skal tro hun er snillåkjekkåsøtåkul.

vi - spiller - tone-tereff - ! toneart: c - dur. (spiller dens tonale kadens i hett tempo)

torsdag ettermiddag klokken 18.38. jeg skal gjøre naturfagforsøk. jeg begynte, men det blei bare teit, men jeg ble jaffal himla fornøyd med tegningen jeg lagte. jeg skjønte ikke det jeg hadde notert i timen og det blei bare møkk. jeg snakkte med ole dahl i telefonen idag, jeg tenkte jeg skulle si at jeg skulle begynne å føre de inn nå, men så sa cecilie det i stedenfor...

jeg spiser og spiser. kristine sa at det var bare fordi jeg er gravid. ok sa jeg. vi satser på det. skal jeg si hva jeg spiste på skolen igår? ok. tre/fire skiver, en donut, 2,5 kjøpeboller, en tallerken med pasta. det er liksom frokost, middag, kaffe, kvelds på en gang det! jeg spurte lars inge om han ville bytte kropp med meg. for han kan spise og spise og fortsatt er han den tynneste mannen jeg vet om. han målte meg med blikket en liten stund, før han sa "neii!" neinei. han har ikke noen fin kropp uanZ. jeg har fineste puppene i klassen syns katrine. så det så.

satslære gjør at jeg får så voldsomme humørsvingninger. det er så rart. hvis vi tenker at 5p og 8p står for poeng og ikke paralleller, regna jeg ut at jeg hadde 48p. flest av alle! å så flink da gitt! tre 5p etter hverandre laget et fint rødt sikksakkmønster bortover. vi sendte prøven rundt og alle lo. det var morsomt. jeg lo stille siden vi liksom skulle jobbe, og da blir det sånn leing ut nesa. bare litt ekstrem pusting ut nesa liksom. øystein eriksen syntes det var så morsomt. så begynte han og sånn, og vi klarte ikke stoppe å le. det var morsomt. men så retta steinar de to øverste oppgavene mine, og da blei jeg bare sur igjen. jeg klarer aldri å lære meg det ordentlig. vått du vi du?

vi hadde morsom vikar i norsken de siste to dagene. morsom fordu hu va tørr. norsk er døllt. jeg driter i hvor mange verselinjer den folkevisa har, og hva slags folkevise det er. jeg driter i hvor mange atomer det er plass til i en isotopkjerne (?) og hvorfor energiinnholdet på peanøttpakken ikke samsvarer med det vi fant ut, og kvifor årolilja søve så lengje. hvor masse unødvendig lærdom er det meningen å trø inn i oss? vi må heller lære f.eks. psykologi. det syns jeg er kjempeviktig. og obligatorisk alexanderkurs for alle. men det kan ikke jeg gjøre noe med, så da gidder jeg ikke mase om det.

jeg tenker for negativt. kine tenker positivt. jeg er et negativt tenkende menneske. stort sett. jeg tenker sånn: å jess, snart helg, det blir fint, men så er jo det bare to små dager, så begynner det på igjen med skole og prøver og mas og kav. hvorfor må jeg alltid tenke så teit?! årr. men det er vanskelig å slutte med og.

bad habit=begynne å sove om ettermiddagen. skjedde i går og idag. inatt fikk jeg 10 timers søvn. akksom det ikke er nok! hvorfor er jeg så trøtt da? jeg må begynne å ta mere vitaminer og tran og jern. så kvikner vi nok til, skal du se. men jeg har inntrykk av at de fleste rundt meg er trøtte og. de i klassen og sånn. det er nok ikke bare meg. stresser vi for masse kanskje. jeg sa jo til astrid unnskyld for at jeg virka bare trøtt og sur forrige time, men hu sa at det skulle jeg ikke bry meg med, for hu pleier aldri å bry seg om hvis elevene virker sure. hu skjønner at vi er stressa "for det pleier de å være her på musikklinjen" (encouraging...?) og at hu ikke lar det gå innunder seg. vi har liksom lov til det av og til. å, hun er så god så god! og når hu kom luskende inn under muoprøven igår med noter til meg, da lo jeg dritmasse. kule dama! men så var det feil noter da. hu er jo surrete og. så spiller jeg en sang som heter 'two sleepy people' i besifring, og da sier hu alltid "ja, det kan jo være oss to det da, kristin! tu slipi pipel er jo oss på en prikk det, hohohohho!" jeg ler bare falskt. tror ikke hu vet at jeg egentlig har en genial latter in the real world, som er helt annerledes fra den hu er vant til for den er så falsk på en måte.

jeg skal promenere med cecilie etterpå. nå må jeg finne ut hvor jeg har notert de fåkkings forsøkene. life is great, man.

å hurrameg å hopp, jeg ÆR så gla i dag!

helene skryter av min humor på sin weblogg Der finner dere masse koselig om meg. for hu syns jeg er morsom. vi prøvde å definere humoren vår på fjellturen. Øystein eriksen sin humor definerte vi som bare masse overdrivelser oppå hinanden. til slutt blir det morsomt liksom. min humor er bare saiko men jeg er flink til å overdrive jeg og, men ikke for å være morsom. jeg overdriver mer når jeg snakker liksom. for eksempel når vi kom til et sted der det var kjempefin utsikt over fjellet, og der nede lå det et vann som ikke så ekte ut i det hele tatt. jeg sa til hanne k: "fy søren; det der så skikkelig saikomeiniæk utrolig drit unaturlig ut!" så jeg snakker i pleonasmer (jfr. helge kyvik). mer om min humor vet jeg ikke, men jeg vet at noen har sansen for den, andre ikke. sånn er det. helene har sansen for an. jeg og mamma hadde latterkick idag. for hun lærer seg internett og meil og sånn. så lurte hu på om hvis hu sendte meil til meg, om jeg kunne sjekke den oppe på den gamle dataen. jeg sa nei, for vi har ikke internett på den, men det piper ett pip i mobilen min hver gang jeg får meil. mamma trodde på det. jeg sa det var kødd. vi lo. og lo. det var litt humor. en aen humor er sånn trygve/ola-humor sim går sånn: trygve: "høh høh høh. øh, ola...? d e bedre å tissa på sparket enn å sparka på tissen." det er type overtrøtthumor når du ligger på fjellet med øyvind som snorker og jeg ligger med katrine som bare klager og syter. jeg er da koselig å sove med, jeg...?

min humor er infløkt. den er innvikla. den er supersaikomeiniæk.

marit sier jeg må skrive inn på bloggen. da gjøre jeg det. fortelle om fjelltur tar vi over telefon, vennen. og jeg syns du skal kalle det datagang, ikke -rom. nåvel; jeg kjører stikkordsformen: rafting, katrine, unger, hytter, gåing, soool, snømus, bad-hair-days, ooooola, kaffi, sjokolade, erotiske noveller lest og sensurert av trygve, lite søvn, skitt og lort, latter, vamp, båt, mørke, frekke jenter, koselige folk, kakao, god mat, løgne folk, aril, chilling. pluss pluss. minus tor.

skolen begynt igjen ja. masse så e bedre enn det for å sei det sånn. vi begynner forsiktig (?) med muO-prøve. jeg syns det er veldig gøy, intresannt, kjedelig, vanskelig. mixed feelings, mister, indeed. mandag er lang dag. cecilie var Humoren selv i fransken idag. vi skal oversette en laaaaang kriminalnovelle som ingen får til og ivar blir fortvila. så jeg og c#a og assi skulle oversette litt sammen idag. og cecilie bare dikter noe hun syns hadde passa inn der liksom. det var kjempemorsomt. jøyemeg.

overskriften til dagens ord synges med vekt på 'er', da blir det morsomt og østfoldsk. katrine som fant det på.

har jeg skreve langt nok nå syns dere? for jeg har nemlig ikke mer på hjertet. eller; jeg har jo alltid noe mere å si etter jeg har sagt jeg ikke har det. eller hur, tor?

jeg går og leser til muo nå. må skrive notatark og skrive ned en sangtekst ti, jeg gjentar ti, ganger for å lære den ordentlig til audition. eller "audisiæn", som gro sier.

høh høh høh øh ola...? det er bedre å tisse på frysen enn å fryse på tissen.

that's all, folks!

Everytime we say good bye, I die a little

mandag i høstferien. jeg har sove til halv ett. da dro marit av meg dyna og forlangte at jeg kom ned på kjøkkenet. der hadde dun lagt kakao. hun hadde gåt ut i regnstormen for å kjøpe fløte. vi hadde ikke miksmaster. den ødela jeg på julaften for noen år siden, da mamma beordra meg ut på kjøkkenet midt under disney-kavalkaden; jeg måtte hakke sjokalade til dronning maud-puddingen vi skulle ha juledag; sjokoladen var steinhard; ved siden av skjærefjøla lå miksmasteren med kontakten i; jeg stressa med å hakke over sjokoladen og plutselig kom et høyt smell og det kom masse gnister og mamma og jeg skreik og ledningen var delt i to. vi har ikke kjøpt ny ennå. derfor måtte marit idag lage krem med bare menneskekraft, som de gjorde i gamle dager. hun var kjempeflink. kakaoen var knallgod, så slapp vi å gå ut i regnet på kafe, som egentlig var litt plan. vi så shakespeare in love. det er en utrolig deilig film syns vi. vi vil spille i et kostymedrama en gang.

jeg har vært på hyttetur i helga. presents: cecilie, helene, tor, karina, kine, øystein, et moi. linn kom på snarvisitt ettersom hun bor ikke langt fra, rett ved den røde garasjen. jeg var overtrøtt. vi spiste mat og så film og hørte på musikk. (det var på hytta til kine i etne forresten, glømte å si det...?) veldig koselig.

jeg hører på absolute music 17. nå er det spice girls. tenk at jeg likte de før når jeg var liten. det er ultrakomisk. If you wanna be my lover, you have got to give, taking is to easy, but that's the way it is. cdn lå nede på datan her. jeg tror ikke den er min. nå e d macarena. den e jo festlig den. nå kom helene ner og lo av meg. hu sa det var mat. jeg er sulten. jeg går og spiser. hej då!

This Charming Man

Lørdag formiddag, høstferie! wohoo! dette har jeg sett fram til siden jeg kom hjem fra paris! hehe.

jeg skal på hyttetur idag til etne, til hytta til kine. har vært piiiiiittelitt fram og tilbake m.h.t. det, men det får så være når jeg ikke var sikker. klassefest hørtes rimelig fristende ut syns nå jeg... får se om tor kommer. han er sånn som tar litt på sparket på en måte. this charming man!

igår ettermiddag var først cecilie og jeg på samson. vi var ca de eneste som var der, bortsett fra de derre standard modellbyråfolka. det var veldig koselig. cecilie er meg så kjær så kjær. katrine ringte og spurte om vi skulle finne på noe, så vi sa hu kunne komme ner men hu kom aldri. så da gikk vi hjem til meg og lagte deilige ostesmørbrød i ovn og tente talgelys og hørte på musikk og prata. veldig koselig. jeg skal hjelpe cecilie med å pusse opp rommet i kjelleren i høstferien tror jeg. det kan jo bli feslig...?

marit min kjære søster tok lappen igår! hipp hipp hurra! jeg er stolt av hennes tekniske innsikt og intellekt som er tilstedeværende beaucoup de fois.

ingvild og marit har jo vært hjemme hele denne uka. ingvild dro igår. marit drar på mandag. katrine misunner så masse mitt forhold til søstrene mine. det har hu all grunn til syns jeg! vi er litt saiko og da. rare interesser og sånn. vi er som little women, i bare litt mer moderne utgave (om ikke så altfor mye...) la oss ta noen eksempler: mandag kveld: jeg og marit tok på oss solbriller og satte på Smiths kjempehøyt og dansa til vi måtte sove. det var kjempeløye. du må ha egne bevegelser til smiths. nå har jeg fått det litt inn i kroppen og. marit sa jeg var dyktig. nytt eksempel: onsdag kveld: snakker med tor i telefonen. plutselig ringer mobilen min. "mamma mobil" står det. wohoo, det er mamma som ringer fra røvær tenkte jeg da. men så var det marit som lurte på om jeg kunne komme ned i stua for å se stolthet og fordom med hu og ingvild. ikke snakk om å gå ut i gangen og rope for da må du jo gå utav stolen! hihi. så jeg så litt, etter å ha snakkt ferdig med tor. jeg fikk jo ikke sett hele (vi har jo bare halve uansett), for det ble jo seint etterhvert... vi skrudde av etter å ha sett mr.darcy-komme-ut-av-skogen-etter-å-ha-bada-og-lissy-ser-han-og-oppdager-hvor-fin-en-mann-han-egentlig-er-og-hvor-masse-hu-egentlig-elsker-han-og-hvor-fint-pemberley-er. intresangt, tor? I'd say so!

igår sprang (?) vi djupadalen. jeg og marthe var max chill og bare dreit i det. vi gikk og prata og koste oss i det fine været. det har jo ingenting å si uansett! gidda å slita seg ut da...

es regnet in schtrömen eller koss de nå seie det dessa tyskerane.

speaking of the devil; jeg drømte at det var krig i natt. mot tyskland. jeg drømmer masse saiko for tida. kanskje fordi jeg så på ekstra nyhetssending at norge stod på terrorlista til al qaida. jeg drømte jaffal at de bomba bare overalt og alt var som på saving privet ryan. altså temmelig grusomt for å si det sånn.

mamma var veldig sjuk igår og idag skulle hun til warszawa (koss nå det skrives...) med dameklubben sin. igår var hun ikke sikker på om hu kunne dra fordi hun var så syk, men kofferten hennas var nå vekke idag.

jeg har fin national bank-plakat på rommet. og t-skjorte. kongekonsert på torsdag! jeg og marit hadde det knall. morten minstemann var på scenen og koste seg godt. han var flink til å kore. thomas dybdahl hadde for sensuell stemme når han snakkte som vi ikke likte noe særlig.

men nå går jeg opp og dusjer tror jeg. alle må kose seg masse i høstferien og nyte den i store drag. det skal jeg jaffal. life here is gold!

hits