Ok Go!

Ok jeg har bare DEN kule videoen du bare MÅ se! Det er kjempemorsomt.

http://www.youtube.com/watch?v=TXQhSWvAxN0

Check it out and. Noen som vil vær med på SiS Sportssenter å gjørr noe sånn som det heller? Mye kjekkare det!

Har noen noen middagstips? Eg ska ha fasjonabelt middagsselskap i mårå skjønne du.

All you have to do is call my name and I'll be there on the next train

I dagens (reprise)episode sa Lorelai noe dødskult om Rory da hun var liten (they're still not talking though...): da Rory hadde bursdag en gang hun var liten, begynte hun å grine fordi Charlotte Brontë ikke kunne overnatte hos henne fordi hun var død. Jeg har begynt å bli så sykt interessert i andres ansikter. Hva de ligner på om hva som gjør dem så pene og så videre. Det er morsomt å legge merke til, spesielt på folk i kunstklassen min. (I will not mention who the following characteristics belong to).

  • ei i klassen ligner på en Bompibjørn (og hun er veldig søt)
  • ei i klassen kunne spilt ms. Anne de Bourgh, mr. Darcys utvalgte fra fødselen av
  • ei i klassen ligner HELT på de figurene som danser dødskult i Charlie og sjokoladefabrikken (husker ikke helt hva de kalles, heffalomper? hompilomper?) hun er identisk rett og slett.
  • ei i klassen har et fantastisk pent og fascinerende utseende! Hun har et nydelig klingende fransk etternavn som klinger så fint sammen med fornavnet (jeg skal ikke nevne navn) men etternavnet uttales helt likt men skrives litt ulikt som den store franske impresjonistiske maleren som het Claude til fornavn. Hun har utrolig store dådyrøyne med lange øyenvipper og en veldig søt liten munn og utrolig fint, tykt hår. Hun kunne spilt en søt, men kanskje litt bortskjemt, liten rikmannspike i Frankrike eller Sverige på begynnelse av 1900-tallet, med skjørt som slutter rett under kneet sånn som småpiker har. (vet ikke om de brukte det på den tiden jeg men hun skal jaffal ha det)
  • en i klassen ser jeg for meg kunne vært en dansk prest på 1800-tallet. eller en samtidig med Petter Dass. han måtte bare fiksa litt på frisyren og bytta klesstil. og kutta ut å kalle ex.phil. for "ex.shit", for det gjør han nemlig

Idag har jeg drokke kanskje 1 liter kaffi og føler meg -som en følge av dette- veldig nummen i kinnene.


I've been pissing in the wind

Haha eg ler igjen, samtidig som eg bite negler og hakke tenner. Ting skjer i huset vårt igjen. Narkoen nere har ikke tatt overdose (og godt e vel egentlig det), han har heller tatt seg ein tur inn i leiligheten vår lika greit. Eg kan sei koss heile incidenten foregjekk: Det heila skjedde søndag formiddag, antakelig på et tidspunkt mellom 11.30 og 14.30. Da var Tonje ute, mens jeg og Ragnhild var hjemme. Jeg satt på rommet mitt og leste/hørte på musikk (alt etter som), og Ragnhild tror jeg var på sitt rom og kanskje ikke var stått opp helt. Noen gikk ute i gangen vår og jeg tenkte at liksom "wow så tungt Ragnhild/Tonje har begynt å gå da! jaja kanskje hatt en tung lørdagskveld på byn?!". Så kommer Tonje hjem rundt 14.45 og spurte om jeg hadde vært hjemme hele tida og blei litt paff når jeg sa at ja, det hadde jeg (hva er det å gjøre på ute en regnfull søndag formiddag anyways?). Så spurte hu om jeg hadde hørt noe. hæ noe? hva da? Så hadde visst narkoen (ja han har sikkert et navn) snakkt med henne og beklaga seg. for han hadde visst knokke nøkkelen sin tin hovedinngangsdøra og prøvd å ringe på hos oss. men ringeklokka vår er ødelagt så da hadde han regna med at det ikke var noen hjemme, men var fortsatt like despo etter å komme inn til sin hengelåslåste dør. så da tok han likså godt å KLATRA INN VÅRT BADEROMSVINDU (vi bor nokså høyt oppe i huset), SPASERTE GJENNOM KJØKKENET OG GANGEN VÅR og ut vår dør og ned trappa til sin dør. sick bastard. heldigvis kan Kim passe litt på oss. men fy søren så creepy. tenk om en av oss hadde vært helt mutters putters aleine hjemme og plutselig støtte på han ute i gangen liksom. vi syns det er virkelig lite koselig. men det er snakk om at han ikke skal bo der mer... jeg har ikke sagt det til mamma og pappa jeg... de trenger vel kanskje ikke vite om det? eller, jeg vet ikke jeg...

ellers så har jeg eksamen om bare en fåkkings uke! whæh.

det var et eller aent jeg tenkte jeg måtte skrive. men jeg kommer ikke på det... kan jo si hva jeg har gjort på i helgen? denne helgen har huset vært okkupert av Bærum-jenter. BI hadde to venninner på besøk. hørtes ut som de var femten personer tilsammen. de brukte hele ettermiddagen på å sminke seg selv og hverandre før de vorsa her. jeg holdt meg vekke... jeg ble med linn og to fra klassen hennas på en samtidsdansforestilling som var veldig bra! (jeg har vanskelig for å uttale meg om samtidsdans egentlig, men jeg likte det jaffal og de var veldig flinke og sånn.) etterpå dro vi på en fest på et studenthus, der hu ene i klassen til linn bodde. jeg og linn kjente jo ingen og sånn, så vi kjeda oss vel egentlig litt og holdt ikke ut så lenge egentlig. (var forresten mange som spurte om jeg og gikk på dans hahahahahaha). men det va jo intressant å se hvordan livet på studentboligene utarter seg! på fredags kvelden var jeg litt på kafe med ida, skulle egentlig på kino, reprise, men den var utsolgt. på edda holder det liksom å komme et kvarter før... her holder ikke å være der en time før en gang! sick. hjemme hadde bærum okkupert stua med digg og Crossroads (seriøøøøøst) så Ragnhild, Solveig (som var på besøk hos Ragnhild) og jeg så Mongoland på pcn til Ragnhild.

jeg kommer fremdeles ikke på hva jeg skulle si. det kan umulig ha vært noe viktig. og et eller aent sted i detta innlegget skifta jeg over til pent. gidder ikke skifte og fixe og trixe på det nå...
ha det fint alle kjære venner og kjære søstre som jeg har så kjær.

Life as we know it

Heihei.

Jasså ja onsdagskveld ja. Hva som skjer i mitt liv for tida? Hva jeg gjør på? Hvordan jeg har det?
Jo takk jeg har det bare bra. Jeg har fonne ut en ting angående hybel/borteboing/hjemlengsel: jeg får lett hjemlengsel hvis jeg kjeder meg eller ikke har noe å gjøre. Så det gjelder liksom å ha ting å gjøre. Og det er som regel keine problem.

Idag har vi tre jentene som bor her (i herlig naboforhold med de andre naboene som bor f.eks. rett ned trappa?) vært og kjøpt gardiner og puter for nå skal vi gå inn på en sjarmoffensiv når det gjelder å få sjarm på stua. Vi var også på Ikea igår så nå har vi det meste vi trenger. Bortsett fra en kakeform. Men det går an å lage en liten kakeform inni en giga lasagneform, bare ved å brette trekkspill av bakepapir og på en måte lime med smør i bunn og kanter så kan du lage en liten browniekake som ikke renner i hele formen. Linn pinn sukkerspinn er ikke så dum at det gjør noe! hehe. tusen takk for koselig middag og kveld linn! jeg fant til og med veien tilbake selv om det var mørkt...

Nye Thomas Dybdahl, liker vi den? Helt ok? Noe sånn. Jeg fikk den signert... wohoo. Men hadde ingen spretne kommentarer å si til han bortsett fra "ha en fin dag". Og minikonsert fikk jeg med meg. Pluss større konsert med han forrige lørdag. Susanna and the magical Orchestra skulle egentlig attenderes forrige lørdag også, men hele konserten ble av en eller aen grunn avlyst så da ble det pizza, chips+dip (paprika+holiday (uslåelig combo)) og dansk film hos Tor i stedenfor. Så fikk jeg spist for resten av uka. Lika greit.

Ellers så er det masse å lese på skolen. Eksamen allerede 3.oktober (WTF?) så det gjelder å holde seg a jour. Skoledagene er korte og det skjer egentlig ganske lite der. Bortsett fra at jeg kommer til å stryke på ex-phil. av flere forskjellige grunner.

Ellers er kameraet mitt ureparerbart. Mannen i fotobutikken syns litt synd på meg og syns også det var litt komisk at det var ødelagt av øl da jeg skulle høre om det kunne repareres. Jeg har jo ikke akkurat råd til å kjøpe et nytt et liksom... Vet ikke hvordan denne problemstillingen skal overleveres til SkjeggStorSkaatan. (Han har skjegg ennå, jeg må spør og forsikre meg om det med jevne mellomrom).

Den 7.oktober drar jeg til Bergen folkens! Og to uker etterpå drar jeg hjem så skal hele familien være samla. Gleder meg masse til begge deler.

Helene er veldig fin og søt. På søndag kjeda jeg meg litt (ergo litt hjemlengsel) så jeg leste gjennom store deler av bloggen hennas. Kule jenta! Her er bilde fra en nydelig sommerdag i Baroniet:

twins

Njåååå....!

Nå spørs det om jeg gidder å begynne å lese om stavkirker... Akkurat det er utrolig kjedelig! Gol, Heddal, Lom, Røldal (!) osv. Gørr. Dæ æ gørr. Brynø.

Sa jeg forresten at vi skal på studietur i vår? Enten til Paris, Roma eller Berlin. Pliiiiiis ikke Berlin! Kan jo ikke måle seg i finhet med de andre, selv om det er masse samtidskunst der. Men det er ikke vårt valg though.

Nå skal jeg, istedenfor å lese konst (foreleseren min sier "konst" og "Ornes" ikke "Urnes" osv), se stygge-Keira som Eliza Bennett, for jeg måtte jo liksom ha den dvdn og... Selv om jeg har bannlyst den. Egentlig har Tor og Magnus sagt at de har lyst å se den og, men på en måte tror jeg jeg skal spare de for det. Ellers kommer de til å syns jeg er enda særere enn jeg allerede er. "Seriøøøøøøst detta e jo driiiiiiid". Tor, seriøst, det var ikke jeg som kjøpte en dvd med 14 timer Kung-Fu! Men du er kul da...

Det er så.
Music sounds better with you

Åh herlige Erlend Øye. Tor og jeg er forelska. Både i hverandre og i Erlend Øye. Var på DEN fantastiske konserten på NuMusic-festivalen på onsdagen. Det var helt formidabelt og vi var helt i himmelen og var veldig fan og har kjøpt kule t-skjorter av the man himself. Selve bandet heter The Whitest Boy Alive, og de andre medlemmene kommer fra Tyskland. Trommisen var utrolig dyktig og sikkert utrolig nærsynt og jaffal veldig kul. Beste konsert jeg har vært på på lenge. Bedre enn Kent? Muligens hooligans.

Ellers var jeg på Alexandria Quartet konsert på Checkpoint på torsdag. Det var jo bra, men det var så lite folk. Sikkert få som vet hvem de er her vettu. Jeg koste meg jaffal. Haugesu-und.

Ellers syns Tor det virker som om jeg var veldig rar da jeg var liten. Var jeg det? Bare fordi jeg hadde ekle hender, elska Fluor og kunne konsumere enorme mengder hjemmelaga pizza (sikkert like mye som StorSkaatan).

Ellers så kan jeg si at jeg har handla en del for å erstatte lost bag-tragedien min.

Ellers savner jeg vennene mine veldig veldig mye. Har alle det bra? Og familien min ganske så mye og.

Ellers så fant jeg bugs i ruccolasalaten min som jeg skulle ha i søndagsmiddagen min idag. Og litt ruccolablomsterknopper jeg har satt i vann for å se hvordan de ser ut.

Ellers så tror jeg jeg tar en dusj så kan jeg sove litt lenger i morgen.

Ellers så tror jeg ikke jeg har mere å si.


List of Lights and Buoys

Ting som er kjipe nå:
- jeg er forkjøla (men er på bedringens vei fra feber og herk før i uka)
- jeg går glipp av kakefest i Stavanger (alle må ha med en kake!)
- jeg har blitt frastjåle baggen min på Kystbussen på vei hjem til Haugesund. GIDDA DET DA! (får igjen på reiseforsikring, så har shoppa idag på (forhåpentligvis) forsikringsselskapets regning)
- kameraet mitt er ødelagt! (var Henrik sin feil (sier vi...))
- jeg har ingen å leke med i kveld


Ting som er bra nå:
- jeg er hjemme for en liten stund for recovery and food (ikke det at det er ille i Stavanger asså)
- jeg kan være med Tor (nesten) når jeg vil
- vi skal spise mammas hjemmelaga pizza i kveld
- vi skal spise mammas hjemmelaga kjøttkaker i morgen
- jeg har smågodt i stua
- Munch-bildene er kommet til rette (vi kunsthistorikere feirer med champagne)
- vennene mine har det fint på de stedene de har valgt å flytte til (etter det jeg har skjønt 8og forhåpentligvis alle andre steder de befinner seg på og))
- studiet mitt er midt i blinken!
- jeg har gått ned mange kilo (uten vilje en gang!)
- Marit ble glad for presangen hun fikk til bursdagen sin av oss (1000 min med Gilmore Girls (Oy with the poodles already))
- StorSkaatan har skjegget sitt ennå
- jeg kom på en morsom sang idag som vi alltid (?) sang når jeg var liten:

I Middelhavet
sardiner svømmer
A-po a-po,
a-po a-po
men i mitt hjerte
der svømmer du
a-po a-po
a-po a-po     (fritt etter hukommelsen)

det morsomste er når du skal begynne å synge samme tekst på andre språk, eller på det som ligner andre språk. spesielt russisk.
I Middelhavskij
sardinskij svimskij
a-pjotskij pjotskij,
a-pjotskij pei
Men i mitt hjertskij
der svimskij dutskij
a-pjotskij pjotskij,
a-pjotskij peeeeeeeei.


List of Lights and Buoys

Noen ting som er litt kjipe nå:
- jeg er sjuk (dog på bedringens vei)
- noen TOK baggen min på Kystbussen når jeg skulle hjem! Den var jaffal ikke der når jeg skulle av! Fy søren så dårlig gjort. Badly done indeed. Er det liksom blitt dumdristig å legge baggen sin i bagasjerommet nå.

Noe som er bra nå:
- jeg er hjemme et par dager for å bli litt pleia og få mat (ikke det at det er ille i Stavanger asså)
- jeg har gått ned flerfoldige kilo i løpet av sommeren og til nå i høst (det syns ikke)
- Marit har over 1000 min med gilmores i sin varetekt
- munch-bildene er funnet
- jeg kan være med tor (nesten) når som helst (bortsett fra at denne helga har vi avstandsforhold igjen)
- studiet mitt er virkelig kjekt!
- kalvene utenfor rommet mitt vokser seg til
- bøkene mine er stjålet så jeg har en unnskyldning til ikke å lese (for de har jo ikke bibliotek her.....)


hits