I was looking for a job and then I found a job but heaven knows I'm miserable now

hytta sommer


Sånn vil jeg ha det. Er det lov å si? At jeg vil ha det annerledes enn jeg har det? Fordi det hadde vært litt fint å ha det sånn som det der, selvom vi kanskje var litt rare på bildet... Litt solbrente og kanskje? For den uka der var så himli bra. London var liksom en utrolig bra uke (panic on the streets of London!), men det var søren meg denna uka òg. For de som ikke vet hvor det er, er bildet tatt på terassen på hytta. Den dagen vi feiret bryllupsdagen til mamma og pappa med Tor og hele Kompani Oslo. Fine sommerværet, fine kjæresten, fine båten, fine søstrene, fine sjøen, fine svaberget! Det var rett og slett jysla fint. 
ski


Noe aent som var fint: mamma og min sin kongeskitur i vinter. Se så nydelig da. Gleder meg til snø og ski igjen.regens


Fem jenter på vei mot ukjent mål. Ingen visste på det tidspunkt hva denne pikniken ville bringe... Dette er alså fra Regent's Park, i/ ved Camden, London, Great, oh so great Britain. Se så deilig.


For nå er alt bare mas og stress og drit. Som Selma i boka vi har (fåkkings) særemne om ville sagt; en naturkatastrofe. Det er det det er. De kommende ukene = en naturkatastrofe. Skremmende aktuelt. Bare at Selma kaller seg selv en naturkatastrofe, men så langt vil ikke jeg gå. To uker til høstferie; jeg ønsker den og alle andre ferier og alle mine kjærester eller helst bare den eneste og beste blant dem hjertelig velkomne, med åpne armer. Hva er vitsen med carpe diem når øyeblikket ikke er noe særlig? Aldri skjønt.


Plenen til mormor og morfar er blitt så høy at den sikkert må slås med ljå.


I keep a tight schedule, but I don't do the things most people do

Av en eller aen rar grunn føler jeg meg i ett med naturen når jeg spiser makrell i tomat. Det er så teit, men jeg syns det. An er jo til og med pakka inn i en så lite naturlig emballasje som en hermetikkboks. Hvorfor er jeg så rar....?

En aen ting jeg er rar med, er at jeg drømmer om rare ting. I natt drømte jeg at jeg måtte bort til naboen min (ja han samme som har en lang stige) for å låne litt ved (?). Da jeg kom bort, litt nervøs selvfølgelig, for når jeg snakker med han er det alltid om ting som må lånes og praktiske hjelpemidler som må fikses, men jaffal, da jeg kom bort stod han å lempa noe inn i bilen. Og han var helt naken. Tror jeg våkna da....

På lørdag drar de som har fransk i andre klasse til Paris. Ivar foreslo at jeg kunne jo kanskje bli med på turen siden jeg er litt kjent i Paris og sånn, men vi fant ut at det var kanskje litt i seineste laget... Selv om forslaget var 100% seriøst fra hans side. Hadde vært litt kult da. Så kunne jeg sett meg i speilet på Teknisk Museum eller hva det nå het sammen med noen helt nye! Her er Krislaug:aslaug og meg

Jeg lurer på når jeg skal tørre å flytte til Paris for en litt lengre periode enn et par uker...


Idag satt jeg i fire timer med Sibelius og diverse MuO-  og ArKo-oppgaver. Jeg er visst ikke så flink i det, jeg. Nå må jeg begynne på den neste boka til særemnet vårt. 1,5 uke igjen, og vi har bare holdt på med den ene boka og den tilhørende filmen. Filmseansen endte i et inferno av gråt, snørr og tårer på grunn av den utrolig triste avslutningen, og vi var allerede for seine til skolekoret, og vi måtte bare samle oss litt og tusle tafatte inn.

I morgen kommer  mest sannsynlig Tor til byn, jeeei, og helga etter det kommer kompani Oslo. Jeg må bare jobbe med særemne når feslige folk jeg er glad i kommer på besøk til meg! Tipikl.

Driving in your Car, I never never want to go home

Alle maser om at jeg skal skrive nytt innlegg. Men hva skal jeg skrive om liksom? I og med at skolen har begynt for fullt igjen blir det jo bare prat om det uansett... Og hvem syns det er gøy? Bortsett fra min og Nilsen sin sejuuuuke hørelærehumor som bare tar seg opp hele tida. Kro(m)atisk melodi hahahahahahahaah!

Men jeg har  vært i Stavanger i helga. Konge det. Gjort på? Njaaii... kjørt bil. Tor har kanskje fått sin egen bil. Og lappen da, for de som ikke vet det. En mørkegrønn, skjønn liten Fiat (les fjatt) 94-mod. med innebygd bilstereo. Den lille originale twisten med den er at hvis du vil ha lyd, må du synge sjøl. Og det er jo vi gode på. Woof-woof-woof-woof. Går så ei kula m/ rare knirkelyder. Jaga blei det ikke noe av visst. Kommer jo ikke inn jo! Bare to måneder igjen nå... da blir det full fart på Flytte....øh Banken. Ka fanken?!

Jeg klarer ikke forfatte noe særlig idag tror jeg. Anna, jeg kan gjerne sende en meil om hva som skjer her. for alle mine andre trofaste lesere syns sikkert ikke det er så interessant å høre så masse preik om Haugesund, byen uten sjel.hits