Close your eyes and think of someone you physically admire

and let me kiss yoooooooou

goddag.

begynner å bli en stund siden sist her nå. "hvorfor det?" spør du gjerne deg selv der du sitter. da kan jeg bare svare at "kristin er nok ikke det tekniske geniet hun en gang var lengre. derfor."

nå er det tirsdag kveld og jeg sitter her i den nydelig dronningmorgenkåpa mi som er flaskegrønn (jeg kaller det for dronningmorgenkåpa fordi jeg har arva an av mamma og når hu gikk med an før så syntes jeg hu ligna på en dronning. jeg er bare en dårlig etterligning egentlig. helene er bare misunnelig.) på lørdag drar jeg til paris og jeg gleder meg noe enormt. hadde bare vært kjekt om jeg kunne hatt tor med meg, for jeg syntes det var litt trist når jeg var der ifjor og han var her og ikke der, hvis dere skjønte den dårlig konstruerte setningen der...

jeg skal spille grieg nå, etter jeg har gjort meg helt ferdig med Pavane pour une Infante défunte av Maurice Ravel. jeg er vel ikke helt ferdig med den helt ennå (helt-helt = bad sentence). ellers på musikklinjefronten, som alle syns er like intressant,så kan jeg jo nevne at idag hadde vi audition til audition. jeg tror det gikk ganske greit. har jaffal himla lyst å være med!

jeg hadde besøk av tor i helga. jammen på tide. det var så utrolig koselig. han er en så snill og vakker gutt at det er ikke måte på.

men nå begynner det å bli seint. og egentlig så var denna bloggen litt kjedelig. jeg velger å skylde på at det er så lenge siden nå atte... så da sier jeg god natt og sov godt. det er så deilig å legge seg på et ryddig rom! det er helt utrolig hvor fint jeg har klart å holde det i det siste. jeg har til og med laga min egen skohylle! tenka seg t. nå må jeg føne håret og lese bok og sjekke vekkerklokka mi og så skru av lyset og så sove og drømme om biltur og bigbang. ps. "årh jonas!!! d e jo Yndlingssangen min...!"

my dear: A thousand times good night!

hits