Små, søte gis bort

forrige kunde: "hei jeg skulle hatt inne ei annonse for noen kattunger jeg skulle gitt bort jeg hadde ei annonse i forrige uke og men der stod det jo bare 'små søte gis bort' så jeg blei jo nedringt av folk som ville vite hva slags dyr detta var, det kunne jo vært hva som helst, enten hunder eller katter vettu jaaaada så hadde jeg fire små søte kattunger i alt og forrige uke så fikk jeg solgt tre av de men den siste vettu han var så sky og ikke så tam som de andre så jeg ville ikke gi han bort helt ennå neiiiiiida men nå så har jeg vært på sjukehuset en fem ukers tid nå så da har dattera mi bodd hjemme hos meg og hu har klart å temme han så bra hu er så snill og god hu dattera mi vet du så nå syns jeg den er stor nok til å gis bort og den er sååååå skjønn atte jaaaada åså hadde vi jo en annonse inne i forrige uke men ja det sa jeg vel til deg det gjerne men nå vil jeg gjerne ha en inn i morgen hvis du kan klare det for denna kattungen er sååååå skjønn og den er helt hvit og det er vel gjerne populært med disse skjønne små hvite vettu han er bare eller nei jeg vet jo egentlig ikke om det er en han eller hun hø hø hø hø hø hø men den er ihvertfall veldig søt!"

kristin på kundesenteret: "eh ja. hva var navnet ditt...?"
jeg hater katter. men jeg følte at dama i telefonen ikke var den rette personen å si det til, på en måte.

i går kom mamma og pappa hjem fra ferie. de har vært i sverige og på østlandet og sånn. mamma sa jeg så trøtt ut og hadde ringer under øynene. "e du trøtte, golle mitt?" jaaaaa det er jeg. de (eller jaffal pappa) drar inn på landet idag igjen. ikke snakk om å være hjemme å lage middag til døtrene sine, nei! men jeg skjønner det siden pappa begynner på jobb igjen på mandag.

denna uka jobber jeg bare fra 08.00-12.00. så nå når det er ganske fint vær er det litt greit. hvis det hadde vært stygt vær, ville jeg ha jobba lengre. jeg tror jeg skal jobbe minst av alle sommervikarene. men så er jeg jo yngst, så... akksom det har noe å si.

jeg vet det er lenge siden jeg skreiv sist innpå her, jeg beklager så mye, alle dere utålmodige sjeler. det hadde ikke vært noen intressante innlegg uansett, siden det bare hadde gått i jobbjobbjobb. å d eke nåke tøft.

idag lurer jeg på om jeg ska få med meg noen og ta en utekaffi på kaien. oppdaga at moccaen på MM var ca den beste jeg har smakt. O kaffe. O crux.

til helga må enten tor dra seg opp her eller så er jeg nødt til å dra meg ned der, for nå klarer jeg detta ikke stort lenger. jeg klarer nok å overtale han på en eller aen måte til å komme opp her. å, vad jag är kär i honom!

i helga vil jeg på hytta i tillegg. akksom finnsberget og sommer på hytta er så langt vekke at det nesten ikke eksisterer, bare masse minner som kommer når jeg leser hytteboka som ligger der inne: "vi tok båten og kørte til finsberget det var skempetjekkt. pappa fisket fra båten men fik ingentingg. som vanlig. jeg og kristin badet det var iskalt. kristin ble solbrent. vi drak saft og spiste kjeks. når vi kom hjem grilla vi pølser ope på terasen. når vi gik opp fra båten, så vi en stor hogorm på stien. jeg ble litt red, men mamma og pappa bar oss over den. mamma og pappa sover midag, og nå skal jeg og kristin spile bædmingten. vi fant et jorvepsebol på tomleplassen. pappa tetta det igjen. imåren skal vi till våga og kjøpe is. pappa bjyner på jobb neste uke. det blir sjedelig. jeg leser det vesle huset på prærien, for marit og kristin sier at den er så kjekk. jeg synes den er litt sjedelig. nå maser kristin om å gå ut, så nå går jeg. hjertelig hilsen helene."

det er sånn det var før. bodde på hytta ca hele sommeren. detta året er helt annerledes, og jeg har gått inn i en ny fase i livet. det har mamma og pappa og, siden de er vant til å dra på ferie med oss og at vi er med de på hytta masse. de hadde sølvbryllup for noen uker siden, og vi var på lothes med hele familien og feira det. "nå pynte me oss åså går me på dyre resturrang å spise nåke skikkelikkt godt." gjett om!

nå er detta innlegget ferdig. eg har ikke nåke mærr å skriva. bare at nå har det skya te.

hits