What's going on

"But in in life you have to take lots of decisions and if you don't take decisions you would never do anything because you would spend all your time choosing between things you could do. So it's good to have a reason why you hate some things and you like others. And when you look at the sky you know you are looking at stars which are hundreds and thousands of light years away from you. And some of the stars don't even exist any more because their light has taken so long to get to us that they are already dead, or they have exploded and collapsed into red dwarfs. And that makes you seem very small, and if you have difficult things in your life it is nice to think that they are what is called negligible which means that they are so small you don't have to take them into account when you are calculating something."

 

What else is new, my friend, besides what I read

Can't find no work, can't find no job my friend

Money is tighter than it's ever been

Say man, I just don't understand

What's going on across this land

Ah what's happening brother

Oh yeah what's happening my man

 

 

Jeg legger ved et bilde av noen kule menner:

Er fra en fjelltur i høst. Øystein skal ut å ro; da er det best å ha på redningsvest (som kan holde en mann over vann vel å merke)


Billedgalleriet

disse brillene funker dårlig på stranda, i og med at det går an å se hvor jeg ser... skulle aldri kjøpt de! dessuten rakna stolen min når jeg satt i an. hur tråkit som hälst! håret mitt er derimot ikke svart lengre. og på toan på Samson ser det faktisk rødt ut... løye det deren.

fine sko som jeg har arva av mormor.. men de er for små til meg. derfor har jeg kjøpt noen andre ganske like egentlig. kul grønnfarge jeg har på rommet mitt eller hur?

 

pappa liker å trimme på trimsykkelen i kjellerstua vår. hamaxhjelmen blir flittig brukt (på fotosesjon vaffal).

 

når vi hadde fotosesjon så den ene skyen ut som en kanin. jeg måtte seff ta bilde av det da. btw, se så fint schwung jeg hadde på håret!

 

 etter fotosesjon kom mamma og spurte om vi ville ha kaffe, og sa at vi kan sove når vi er døde; nå skal det derimot drikkes kaffi!

 

detta skal jeg gjøre i sommer. härligt?

 

på byen i går så jeg en kul mann med kule briller. kanskje han er en liten hverdagshelt...?

 

dette er fra juleballet. måtte bare legge det ved. jeg er fremst til høyre. dette er fra dansen med mr.Darcy. han danste bra! virka litt overlegen kanskje...? (bildet er litt lite, men skal jeg forstørre det så blir det så himli uklart skjønner du. men du ser det er meg i den fine hvite kjolen med noe slags perler i håret...?)

 

nå er det fredag. drar enten på kanotur eller på landet i helga. jeg bør kanskje kle meg og. T-skjorta har ikke forbedra seg; det står "Indians" på an, og så en schtøgg logo av en indianer. ha en god helg allaihopan. jeg må gjøre meg ferdig med sarabanden av debussy nå. det er liksom så masse noter på en gang på siste sida! ææhr. eller jeg jo ikke. jeg har jo fri?! wæh.


Nu kan ni kalla mig The Sundance Kid

Jeg har gått å sikla etter denne sommerferien aldri så lenge nå. Duka din veranda til fest for en långväga gäst. I landet lagom är bäst. VI SKÅLAR FÖR EN MIDSOMMAR TILL, färsk popatis och sill som om tiden står still. Men jeg kjeder meg, jeg. Ute er det kanskje ti grader og overskya hver dag. Det pleier liksom å være varmt ute nå. (Kansje vi kann gå i skorrts å t-sjorrte?!) Jeg har plan for én uke i sommer. Da skal tjeiorna til London og Cambridge! Det blir så sjukt alla tiders! Ellers har jeg ingen planer og ingen penger og ingen jobb. Yet...

 

I går var jeg litt på byen og på Samson. Etterpå gikk jeg til Kine og vi kjeda oss en del. Vi irriterte oss over at vi var så lite oppfinnsomme. Etterhvert gikk vi til meg og fant ut at vi kunne ha photosession med mitt hi-tech-cam. Voici un peu du resultat:

Gjettekonkurranse: kim har så pene føtter som detta?

Denna gangen får du ikke så stor utringning desverre. An blir skjult av blomsterpotta og hånda. Men jeg har et par bilder av det og, men de blir litt for slutty t å legge ut her. (Akksom det e noe hindring.... hehe)

På vei ner t Gardsenteret møtte me et kult kjærestepar som suste forbi på Vespaen sin. Eg tok meg friheten t å foreviga de, begge va så skjønne å de va så herlige sammen. Så tror eg de snakkte fransk.

 

Det va noe av det me gjorde. Resten av bildene ligge her på pcn, så bare kom å se. Resten av kvelden vår gjekk med på å laga scones å legga bildene inn på pcn å snakka med tor over webcam. Kine syns det virka så gøy å snakka med kjeresten sin over webcam, men eg vil heller ha han her. Kanskje me kan bytta?!

Morrissey synge pittelitt likt som Sibastian på Kamilla&Tyven-kassetten vi har liggende på hytta.

Jag är alena hämma. Men jag lever på impuls via fjärrkontroll. Og jeg går i en sjukt kjip t-skjorte som er altfor stor og som jeg tror er fra USA. Kjipt i seg sjøl. Snart kommer regnet som en våg og sköljer bort allt som inte är musiken...

 


hits