Fleskemagedagene

goddag goddag. idag kjeder jeg meg. jeg innså det just nu, etter at jeg ikke fant noe å se på tv. ææ. det er ikke sånn ferie jeg vil ha. jeg vil ha sol og være på hytta eller jaffal på en strand og bade og sånn, og jeg vil gå i sommerklær og spise is og jordbær og være med tor masse hele tida og dra til våga og finnsberget i ny båt og ligge utpå fjorden å fiske uten at det napper engang. og sitte på kaien og se på båter som har stygge navn. what's srong in the world? istedenfor sitter jeg her i regnværet (kristin alvorlig talt, du er ikke den eneste!) og ikke gjør noenting. jeg har hatt det sånn hele helga på dagene, og det går ikke i lengden. skal jaffal på kino i kveld, endelig kommer det etterlengtede perleøredobb-eposet til byen! og en god kaffe mocca på forhånd er ikke til å forakte heller. igår kveld hadde jeg og marit det festlig. når det er sånn på den tida når mamma og pappa vil ha det rolig i huset for de jobber jo fremdeles, det er da det er gøy. vi laga sang om horatio hornblower og wellard og alle sammen til kjente grieg-melodier, sånn helt improvisert på sparket. det er utrolig morsomt når det er igang, men ikke så løye å lese om for utenforstående etterpå. I know so well, things are easy to say. jeg har ikke noe særlig masse mere å skrive her nai. er ikke noe gøy å lese weblogger om folk som kjeder seg, det syns ikke jeg heller. så derfor slutter jeg nå tror jeg. piss asså kine og cecilie er ikke hjemme hele denna uka. gidda dra vekk når jeg har feri! ps. jeg har gjennomskua julian berntzen. sorry kine! melodiene er ofte litt kjedelige i lengden, og det blir litt for tamt, lydbildet er så lite liksom. it hurts, really.

Goddag d e kundesentårre....?

goddag goddag alla i hopan.

nå er det knall-lenge siden jeg har skrivd inne på denna sia her og nå begynner noen å mase om at jeg må gjøre det, så da gir jeg etter for gruppepresset. aller først vil jeg skrive ned en sang som jeg og marit har laga teksten på, mens jeg tror melodien er en folketone fra bjerkreim som jeg har lært av fiddlå. men nå sier han at den egentlig er svensk, og så er den blitt en vandresang som har forskjellige versjoner rundt om i hele landet. (så mye visste jeg om folkemusikk ja...) jaffal; den går sånn:

Va da du
ell' va da deg
så dytta Sawyeren ned?
Va da du
ell' va da deg
så dytta Sawyeren ned?
Va da Kenndedy?
Va da Hornblower?
Eller var da Wellard?
Eller kanskje va da Bush
fordi han styrar så bra. 
(så nynnes melodien etterpå (guro, kanskje du skjønner hvor vi har henta problemstillinga fra???))

nå er det helg, ja. jeg har sommerferie fram til juli nå (2 uker tror jeg det må bli cirka.) ellers har jeg jobbet i litt over en uke nå, nede på Kundesenteret i Haugesunds Avis. (det er ikke et geografisk konkret område på bygget asså,  de som trodde det må nok tro om igjen!). egentlig så egner beretninger derfra seg helst som muntlige overleveringer, jeg tror ikke det slår an å bare skrive ting  her liksom på en måde akksom liksom. høh høh. bare ta kontakt med kundesenteret og be om å få prate litt med kristin, så kan vi få se om vi kan ordne noe. tvilakje ett sekhund på det asså! det er ikke så travelt der nede, selvom jenny syns det. men hu har jo et aent syn på hva travelt er, hu syns det er travelt når hu får fem meiler på en gang ang.omadresseringer/stopp av avisa, og det tar kanskje et halvt minutt å ordne hver. "ja så va det denna kjerringå her så sko hatt na t spania då, så vil hu ha det gratis for hu haddekje fått aviså på ei stond å då må me bara bøya oss, me, for me ska værr koselige her på Kundesenteret enten me vil det eller ikkje!" ja jenny, skal si du klarer deg bra... "så ringe han homofile å ska ha inn ei annonsa vettu, ang. et landsmøte i LLH (landsforeningen for lesbiske og homofile red.anm.), så komme eg med DEN hostekulå vettu, å eg klare ikkje sei en drit, og hoste an rett i øyra! eg sunnst nesten synd på han. selvom han e homofil." håj du va koselig og flink, du!

jaja igår var det skoleavslutning. så fikk vi igjen karakterene. blei utrolig fornøyd, har gått opp 0.3 i snitt siden jul og det sysn jeg er ganske bra. så blei jeg jaffal glad for jeg fikk 6 på eksamen! (øystein: "X-amen!!!! åh neival kremt...") hihi. så det sprita opp dagen.

igår kveld var jeg hos guro i burzdag. det var veldig kjekt.

nå er det feri, og hvis det blir fint vær denna uka som kommer, så vil jeg dra på hytta. jeg vil jeg vil jeg vil. noen som vil bli med? nå har vi til og med vann i kranen! ska sei. og vi har kjøpt oss båt nå. men vi har ikke fått an ennå d.a jeg er litt spent på an. så er det sånnen liten stige baki, sånn at vi kan hoppe ut midt utpå fjorden. eller jaffal i finnsberg-bay eller hva jeg skal kalle det. liksom der innanfor den holmen. eller ute på Svartskjær for der er det liksom et korallrev på en måde.

forrige helg så var jeg på kanotur rundt i ca. alle vannene i sveio + ålfjorden.det var veldig kos syns jeg. og sikkert flere og, forresten. hihi. selvom det var jævla trangt i teltet. padla med solveig, og vi var flinkest når det gjaldt å komme seg ut fra gjørma helt i begynnelsen. hihi. (ok jeg skla slutte å si hihi etter hver setning).

på torsdag var jeg og kine på morten abel konsert. ikke det at vi var på konsert, da. vi hørte nå jaffal noe på den romantiske balkongen vi satt på mens vi så på solnedgangen. første gang på musikkfestival ga mersmak....haha. idag er det vamp-konsert der, det blir sikkert kjekt.

guri jeg har ikke spist frokost. jeg har vondt i magen. jeg tror jeg går bort å kjøper meg dagbladet og tar meg en formiddagskaffi. I like doing that.

ps. det går smålige rykter om at tor gjerne ankommer om ikke så altfor lenge... nå gjenstår det bare å se hvem han liker best av meg og ida. (don't ask).

pps. girl with a pearl-earring har kommt til edda. jeg gleder meg som en liten unge som digger harry potter som skal på harry potter filmen. jehu. tror jeg skal kle meg ut. med perleøredobb. men så kommer jeg på at hei!helene har stukket av med alle perlene mine. det var ikke pent gjort syns jeg. guri nå er denna loggen på snart 1000 ord, det er litt småsaiko. er dere fornøyd nå?  

hits