But now my life has changed in oh so many ways

haha. eg bare ler eg. ting e løye. eg skjønne liksom ingenting for tidå. alt e veldig rart. men eg kan jo skriva litt for det om da. eg e flink å skriva. like å skriva. jaffal når eg tror eg får bedre karakter enn forventa, men får vita på ZMZ at det va feil og at eg ikke va så flinke likavel. (KMH)

men någen komme å ittelyse rapport fra liv og heim. eg kan begynna med heimen. å bo i glimmerveien e veldig rart. eg føle meg ikke hjemma andre steder enn på rommet mitt i detta huset. når eg spise frokost på kjøkkenet, føle eg meg ikke hjemma. bare om kvelden når eg ska sova på rommet mitt. eg har fått det litt vakkert på rommet mitt nå. eg har litt lite på veggene ennå, men audrey henge nå der i all sin pryd. i går kjøpte eg meg gardiner som va veldig vakre. og så så lettvint med liftgardiner da gitt! storskaatan bare fyre opp et par skruer så hekte me heile sulamitten opp. se kor fint pulthjørna mitt har blitt:

rommet mitt

mønsteret på gardinene e vakre roser, litt vanskelig å se kanskje. og sjekk den kule retroradioen! bra look, bra lyd. akkurat som meg...! hehe.
ellers har de begynt å grava på samme tomtå som vårt hus, der de ska bygga nytt hus. utsikten vår fra stuå e derfor et landskap med gravemaskiner (KMH!), og for å værr sikre på at de e maks forstyrrande, grave gravemaskinane på ittemiddaggen. kor ska eg sova då liksom hæ. hehe. neida eg sove ikke på ittemiddagen. bare litt før middag...?

ja som dåkkår sikkert vett, har eg tilbragt russatidå mi i status som Årets Festbrems. eg gleda meg te 16. og 17.mai eg. eg hadde det himli gøy og! jaffal på 16.mai. problemet va bare at det ikke varte så lenge... det va einaste det som bremsa litt for min del. me hadde russabil for ein kveld (blå riktignok W/E) og hadde det dødsgøy! kongelig.

russ

detta e forøvrig einaste gangen eg har vist meg i public i russagensien min. aldri mærr aldri mærr. grunnlovsdagen va veldig gøy syns eg. dog vått. kom opplagt itte ei god natts søvn (?) på 17.mai-frokost te elin, koselig. hu hadde et marsvin som knirka. eg har aldri sett noe så merkverdig i dyrariket før. det knirka! knirk-knirk. i barnatoget fekk eg oppfylla min store drøm; å marsjera i et korps. det va dødsløye. eg marsjerte sammen med mandskoret vibran i folkatoget og. dei syns me va fine, festlige og fjollete, og veldig flinke te å marsjera og synga samtidig. at barn syns det e gøy å spruta ekle ting på folk som går forbi, syns eg e forkastelig. "wohoo me har egen grunnlov og ingen krig; la oss spruta skum og drit på mann-og-einkvar". å spruta vatn går da. det merke ein jo ingenting te på vestlandet uansett. det utgjør ingen forskjell, og ungane syntes sikkert det va dritkjedeligt når de ikke fikk feed-back på galskapen. russatoget va og gøy. sikkert kjekkast for oss så gjekk/sprang i det. for dei som ikke e så vant med at beina går fort, som ikke finne det naturlig (kristin, aslaug, you name it) va detta for øvrig i et altfor heftigt tempo. det syns dei som så på. eg følte at eg kjørte forbi mamma og pappa i ein bil, og at dei svusja forbi. eller kanskje et tog. haha me va jo et tog... eh ja.

hybel slash leilighet i stavanger til overs? ikke det nai?

me e jo litt fine i bunadar da. se då. detta e fra konfirmasjon te mitt minste søskenbarn, øystein. han e kjempeskjønn! (men eg tok visst ingen bilder av han)..

bunadar

det va umulig å finna et bilde der alle va perfekte, (hey, no one's perfect) så eg tok det der de andre va fine og eg va stygg. av alle bildene erlend tok av oss der, va det ingen kor alle va fine på. men me e på ein måte fine for det om...? ikke...?

eksamen går fint. det går fint. eg spille fint. eg gjørr mitt besta. mærr kan ingen forventa av meg. konge det.


one day I'll grow up and be a beautiful woman

wow innlegg fra na!

lenge siden sist gitt. jeg advarer deg, hvis du ikke allerede vett det: jeg, kristin skaatan 18 år, er kåra til Årets Festbrems av Skeisvangrussen anno 2006. er det ikke festlig vel? Tor sa at dette kanskje var fordi jeg ikke har vært på mer enn én russekro, og derfor har bremsa opp alle de kroene og festene (bråbrems!) med mitt fravær. alle savna meg sånn på festen at den nesten stopper opp. men hvis amir er der, holdes festen igang uansett. hihi. jeg ble visst ikke æresruss likevel... men statusen min blant russen er ganske høy likevel tror jeg. eller.

"jassåja snart ferdig på skeisvang ja, koss føles det da?" (nå må snart linn komme tilbake på vakt på meny! men hun har sikkert oversikten for det om...) my reply will be:

-deilig
-trist
-skremmende
-farlig
-befriende
-rart
-litt godt
-heilt greit
-vemodig
-teit
-naturlig

snart skal vi liksom ikke gå i klasse 3m mer. og så mangen av de i klassen som jeg liksom har fått skikkelig øynene opp for i det siste! så mange bra folk samla på ett sted da gitt. det har søren meg vært helsikkes travelt men det har jo vært så utrolig gøy og! eksternprosjekt står stempla som en lysende stjerne i den sammenheng. (jomen meg har denne jenta humor! ("dette er bra skrive og nynorsken din er veldig bra! samstundes, hugs: eg forventar ikkje at ein skal få krampelatter når ein les eit kåseri, men ein skal kunne humre litt. du er ikkje morsom. du får meg ikkje til å le. du veit ikkje korleis du kan få folk til å le. du er ein festbrems. du er ikkje noko som helst festleg. med venleg helsing KMH"))

"jassåja så du har bestemt deg for ka du ska te neste år asså?! hørres jo kjekt ut det! femti kronår og femti øre takk versegod"

ja. nei eg ska ikke te frankrike. ikke med det første jaffal. eg tør jo ikke det?! eg tror eg alltid har visst at eg ikke kom te å tørra det nå te høsten og den vissheten plage meg. eg e pysete og mammadalt og forelska. koss sko det gått i kombinasjon med et fremmed land heilt aleina liksom.
"tu parles francais?" "un peu. pas du tout. oui, bien sur. non."  så eg ska flytta te stavanger og studera enten historie, kunsthistorie eller engelsk på uni. årsstudium. eg vil ikke begynna på et lengre studium når eg e så liten og ikke vett ka eg vil. stavanger e ein fin by med fine folk. (flertall...?!)

nå vett du som lese litt ka som skjer. ka skjer da jo me feste vel så drikk nå som om det va neste helg.


Of this I'm sure...


hits