Who says we don't like blue?

 

Sånn nå har jeg lagt det på bordet. Ikke kom her og si at vi ligner for det gjør vi nemlig ikke! (ikke det at det hadde gjort noe).


Moderna tanker om vrandra

jassåja. Søndag igjen nå asså? Fins ting så e bedre enn det vel?
 
hjah. nå anser jeg min Keystone-karriere som finito molto bene. Greit nok det. prosjektet var helt greit, men hadde vi hatt flere forestillinger enn det vi hadde, hadde jeg nok fått nok. det er heller ikke sikkert at det blir noen spaniatur i det hele tatt, fordi det er så få som har meldt seg på. men de som faktisk har det, er jo selve kremen. Så det hadde nok blitt en alla tiders tur. Grunnen til at jeg har fortsatt dette året, er jo fordi jeg vil på tur. Så hvis det da ikke blir noen tur, er det jo litt waisted…
 
Aril spurte om jeg ville bli med opp i trekket i dag. Men så orka og gadd jeg rett og slett ikke. det er ikke så bra vær idag uansett da. så det, det... jeg har sove lenge og vært på skolen og gjort ferdig MuO-oppgave. Tror den ble helt kurant. men jeg brukte ikke noen av de sidene erling hadde foreslått, og jeg glemte å oppgi hvilke kilder jeg hadde brukt. Kanskje jeg bør gjøre det nå. Problemet er bare at jeg ikke husker hvilke kilder jeg brukte. Har bare kopiert opp fra bøker jeg ikke husker navnet på og sånn. Teit! Hehe. Så har pappa knabba alle karamellene helene hadde kjøpt til meg i Manchester. Pakken var ikke åpna en gang. Plutselig var over halvparten vekke, og jeg har fått én sjøl. Plutselig i dag lå det et par små smuler igjen, pluss en litt større bit han sikkert ikke hadde samvittighet til å ta.

Jeg… Nei. Vet ikke hva jeg skulle si der. Har jeg noe mere å si egentlig. Kan jo spør Marit om noe. Who do you serve? Haha. Den va intern og dødsløyen. Løyen eg.

Skulle til å øve sang istad. Halsen fungerte ikke. Skulle til å øve piano istad fordi halsen ikke fungerte. Men så fant jeg ut at de schtøgge notene jeg skal spille på tentamen lå oppe på rommet og da tenkte jeg ”hva er vitsen egentlig”. Så kom pappa og redda meg ved å spør om jeg ville ha kaffi, og vi satte i gang en desperat jakt etter noe god kaffimat. Uten hell. (Pappa er ikke fan av karameller til kaffi, ellers hadde det jo ikke vært et stort problem. Eller jo forresten, det var jo ikke noe særlig karameller igjen.) Men kaffi alene går jo til nød greit. Det er jo det jeg lever av, mer eller mindre. (Mindre (men av og til litt for masse)).

Sitater fra denne fantastiske helg:

- It doesn’t make a difference if we’re naked or not.

- We’re naked, I swear.

- Jesus vett vel ikkje ka DO e han!

- Ska eg baka t deg?

- Kan noen ta den mikrofonen vekk fra Ruben?!

- Kristin, jeg kunne ikke unngå å legge merke til den knallrøde kyssemunnen din når du stod der oppe i koret og plystra…


hits