stanna hos mig. du är allt jag har...

kent er bra musikk til oppvasken, som kristin skaatan 16 år må ta hver tirsdag for mamma har satt opp en skjema der det står skrevet. ellers idag dro cecilie meg med ut. og ja tor, du hadde rett, hu skulle på gardsenteret å snope siden hu har sprokke i antisnopeperioden sin. hu syns fortsatt jeg er den morsomste personen hu vet om. ellers har jeg sove litt, sett på tv, drokke kaffe, spillt piano og regnt matte. i prioritert rekkefølge... MMS er veldig viktig!! (MatMusikkSøvn). og tor og jeg skal debutere som fotomodeller nå har vi tenkt, i en motereportasje line skal lage for avisa. lurer på hvem som kommer til å fåkke opp bildene mest...?
idag har kristin skaatan 16 år lært seg enda flere jazzdansetrinn, for vi skal nemlig ha med det i dansetentamenen vår. jeg var kjempeflink. nesten best av alle, bedre enn nicole. låve deg!
idag hadde kristin skaatan 12 år (?) den meste relaxa gymtimen ever: kristin og azzi og guru og kine "jogga tur"  hjem til skaatans residens, så satt vi å så på gravemaskiner fra kjøkkenvinduet. alltid like fascinerende, igår under middagen, fikk vi rede for hvordan de tar å kjører en gravemaskin ned fra et lasteplan. det var voldsomt interessant, og alle var enige om at (hånei - ikke at det hadde vært en flott tur!) men at det var en genial måte å gjøre det på. vi hadde aldri kommt på det, vi hadde sikekrt bare kjørt an utfor å latt an jompe ned .  (alle gravemasinene her har navn; den som var der igår het Odd (min skal hete geir-viggo))
når en ikke har hatt pianotime før sånn ca. påske, så merker en at det svir inni en. du har liksom et stort, stort tomrom inni deg som bare kan fylles av Astrid den Ene. trengs ikke noe alexanderteknikk eller psykolog eller samlivsterapeut her i gården: en time med astrid er renselse for sjelen og avlastning i stive muskler. men timen går nok vekk imorgne og, for hu skal til tannlegen skrekk og gru. and the void grows even larger...
men nå går jeg for å nyte tirsdag tv-kvelden med mamma. husk å ta opp for helene, kristin!
åo hæppi deei

igår (fredag) hadde jeg en utrolig rar dag. på skolen kjeda jeg meg sinnsykt, og jeg skreiv en utrolig dum franskstil uten mål og mening, jeg hadde intellektuell engelsk samtale med marlen i språklaben, jeg fant ut hvor masse jeg suuger i rasken (eller øhh snufs moldæ "træigæn" mhmm), og jeg kjente ordentlig hvor masse sola kan varme i april. på kvelden skulle vi ha konsert sammen med masse stilige menn (?) ææhhh nei jeg mente bare at det hadde stilige dresser på seg!!! larsons bakpå dagbladet var utrolig løyen fant jeg og helga ut. konserten gikk greit, bortsett fra at jeg blei litt distrahert av mats som sang voldosmt høyt og i gigatempo rett inn i øret på meg. men jaja. konserten fikk en firer i avisa idag, men jeg syntes det var feil å si at beethoven-konserten blei ei antiklimaks. (haugesunds avis anmeldelser er rare dyr...) det var jo så konge, jo! skjønne dirigentmannenmannen. (hvorfor syns jeg alltid gamle menn er så kule...?) "forte!!! N'est-ce pas? ahh, good, nach ein mal, molto bene! c'est bon!  flott!" eh hvilket land var du fra, sa du? hihi. men alt detta var jo ikke så merkelig, det høres jo egentlig ut som en ganske normal dag i livet mitt, liksom. men så var jeg så lei meg liksom, fordi jeg savna tor mer enn normalt igår. da blir alt bare piss. ja kine, du blir himla selvopptatt når du er forelska, jeg tror jeg er et godt bevis på det....tenk på alle barna i afrika som sulter. (men tror du de blir mette av at jeg spiser opp all maten på tallerkenen min...? :sterke meninger...)  men jaffal, seinere på kvelden klarte jeg og kine å spore opp hvor amir bor, for øystein var der og sånn, så vi gikk der. så når vi hadde vært der en liten stund, så stod plutselig tor i døra! æææææ! guri jeg ble sjokka og sinnsykt gla, var så utrolig bra å se han igjen, skjønne gutten min. hurra! så jeg fikk igjen innblikk i hip-hopens musikalske verden. wohoo! kan det kalles kulturkræsj...?

ææ prøver å finne musikk til fåkkings dansetentamen, men det er så vanskelig. himla drit.vi har veldig lite på plass, og det er bare en og en halv uke igjen. i tillegg til matteinnlevering som jeg ikke har fått av randipandi ennå, og gymprøve og lytting og masse. men jaja nå er det helg, og jeg skal nyte den og nyte å være med tor mens han er her og bare slappe av litt. og spise masse snop og sove lenge. ahh. men nå må helene være her på dataen (planlegger å investere i lap-top...) så jeg må pigge. får finne litt  mere musikk da i vår giga-cd-samling. sysn roar e.jakobsen skal komme til sogneprest skaatan i cd-kontroll-avisspalta si, det hadde tatt seg ut!

måste man alltid skriva en tittel på sin dagbok, det fattar jag inte räktigt...

What if you slept? And what if, in your sleep, you dreamed? And what if, in your dream, you went to heaven and there plucked a strange and beautiful flower? And what if, when you awoke, you hade the flower in your hand? Ah, what then?

detta har jeg henta fra mitt intellektuelle alibi, sofies verden, som bare ligger på nattbordet mitt under andre ting og tang, men som jeg drar fram når jeg trenger litt innsprøytning av genialitet...det er egentlig himla interessant, men litt langweilich, gjerne...??

jaja. idag har jeg vært flink med lekser og sånn, synes jeg. lest (litt) til norksprøve imorgen, + gjort nesten helt ferdig bildeanalysen min. ganske kjekt å jobbe med syns jeg! tror jeg skal bli impresjonistmaler når jeg blir stor. så hvis folk ikke ser/skjønner hva jeg har malt eller ikke liker det  i det hele tatt, så kan jeg bare si: "jeg maler jo bare det sånn jeg ser det, og du (kunstkritiker) ser ikke ting på samme måte som meg, så egentlig går det ikke an å si at detta er dårlig". eh.

idag kunne jeg sove lenge, trengte ikke komme på skolen før kvart på elleve for å ha gitar, så kommer jeg da åså sier de at bejo var sjuk idag (stakkars mann...) så da tenkte jeg wohoo!og at nå er det ikke mange gitartimene igjen før sommeren.

ellers fra skoledagen, så kan jeg rapportere at folk endelig har oppdaga hvor genial latter jeg egntlig har (?), at jeg har sotte på skuldrene til øystein rundt i konsertsalen (og fikk konstatert at jeg har høydeskrekk), og at vi ligger dårlig an med dansetentamen. tror alle egentlig syns det er himla drit, jeg sysn jaffal det. det går liksom aldir fraomver, føler jeg, så vi må gjøre driitmasse neste uke.
og jeg har fonne ut at jeg savner astrid masse, i og med at jeg ikke har hatt pianotime på to uker nå. fikk bare lyst til å gi hu en stor klem i gangen idag. how much can a little girl love a goose...?
ja, og forresten, jeg fikk en femmer på novella mi, den var visst ganske genial allikevel...! wohoo.

men nå tror jeg jeg stikker bort til tor fordi vi skal spise massemasse is (har to velferdsmager som må tas godt vare på!) åså er det så greit å ha han i samme by alltid...
aoe det svir sånn konstant! vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, jeg... hvem vil være med i tor og kristins kystbuss-fond??!! ikke...? nainai.


de kalle meg cha-cha, for eg e volsdomt goe t å dansa!

og det er helt sant, bortsett fra halling... jeg føler meg litt bad-ass nå for jeg har først skulka folkedans, så orka jeg ikke ha gitar etterpå så jeg er redd bejo kommer til å spenne til meg eller noe. nå er jeg da på skolen. hører på belle&sebastian, som marit har anbefalt meg. det er veldig bra!

igår skippa jeg keystone (bad-ass), og jeg og kine gikk heller på skolen for å høre på bandet til øystein, aril, linn og odd martin. de var veldig flinke, apsolutt!  særlig siden det bare var andre øvinga. jeg og kine myrda en edderkopp cold-bloodedly da. linn har hadde fanga an på hybelen, og tatt den med i et syltetøyglass (skjønte ikke helt hvorfor...?) vi rista og rista glasset kjempehardt, og etterpå lå an bare i ro på ryggen i bonn av glasset. vi måtte småle litt.¨

idag må jeg ta meg litt sammen og gjøre litt lekser, kanskje drama, begynne på kunstanalyse og norsk. æææ jeg er så giddalaus at jeg aldri kommer meg igang. har ikke øvd noe piano på kjempelenge heller.

idag skal jeg til tannlegen. himla drit. gruer meg. men så slepper jeg jaffal litt av matten, da. aldri så galt at det ikke er godt for noe...neiiida.

ok øystein, jeg kan skrive litt mer  om deg, da: du er veldig kul og spilte bra fele idag, men jeg syntes ikke jeg fikk helt til den hallingen...du va løyen i drama idag! du e voldsomt kule! dumt vi gikk glipp av horelæretimen idag, det er alltid veldig gøy å ha det med deg..! vi får øve på 'tri vs. to' en aen gang. dadakada med et fysisk rykk i kroppen..hhiihhihi! it could have been a brilliant career...

men akkurat nå har jeg ikke noe mer å skrive på loggen for nå. så det får holde.

ti poeng til den som klarer å tolke novella mi!

øystein.

sånn, nå har jeg nevnt navnet ditt sånn som du bad meg om. fornøyd? jeg måtte bare dusje først, for cecilie kommenterte på skolen idag at jeg så så guffen ut, så da var jeg nesten nødt. kanskje jeg bare skal begynne å ikke gidde å vaske håret, så må kjæresten min gjøre det for meg (i detta tilfellet tor), eller så kan vi lage en avtale om at jeg kan vaske håret mitt hvis han barberer leggene sine...æ nei.

det med den novella: idag hadde vi skolestil, og jeg skreiv ei novelle. jeg er bare ikke helt sikker på om jeg skjønte an helt sjøl, og om helge skjønner an er jo et større spørsmål.men han er jo smartere enn meg da (det går faktisk an), så kanskje han klarer det hvis han legger godvilja til. den handla om en mur, en gutt som egentlig ikke ekstisterte, og ei dokke som var blirr maltraktert og herpa med tusj og saks moaaaaaahahaha. (jf. hyttetur ifjor: mama! ooo! I don't wanna diiiiie! if I'm not back again this time tomorrow, carry on, carry on) jeg har sans for litt saiko ting, ja. stakkar dukke... vær så snill å si at det høres ut som en genial novelle!!!???

nå skal jeg snart på egon, og etterpå det skal jeg på keystone. jeg syns ikke det er så kjekt lengre, og vurderer litt å slutte til neste år. da blir visse andre sure, men. føler liksom ikke at det er noe vitsi å gå der utenom når vi drar på utenlandstur eller har prosjekt, men hvis alle tenker sånn så blir det jo litt kjip stemning på øvelsene, ja.

ellers har jeg ikke så masse mer å si om dagen. bare at det er best å ha svettebånd rundt håndledd og panne når du skriver stil, for all del!! haha.


Inter natos mulierum non surrexit major Chrissyboy

det betyr noe sånn som: Among all those born of woman there has been none greater than Chrissyboy (meg). kul, va? det har jeg all grunn til å skrive idag, for jeg har gjort en sinnsykt bra innsats på 7 km i gymmen idag. tror aldri før noensinne jeg har følt jeg har gjort en så bra innsats ever. (håper dere tar ironi og ikke er som cecilie, som aldri tar ironi...)

ellers idag er det ikke noe mer jeg har grunn til å være stolt over, for øystein, kine, jonki og jeg klarte på et merkelig vis å skremme alle folkene vekk fra vårt bord i aulaen i midttimen idag. skjønner og begriper ikke hvorfor, men jeg tror det har noe med et høye latterutbrudd, dårlig humor (?) og a certain avisutklipp som er teipa fast inni skoleparmen min og lager rare lyder når du åpner parmen opp. som et slags aent bursdagskort som lager lyd når du åpner det, liksom.

hver eneste gang jeg må handle mat sånn rett etter skolen, så treffer jeg kalkuna på gard senteret. jeg lurer på om jeg egnetlig synes det er litt småkoselig, som en slags tradisjon. man vet liksom hva man går til. det skjedde forsyne meg idag og. jæi bare nevner'e.

azzi og C#a (cissa) kom med en teori idag mens vi satt med fransk prosjekt, ang.hvem som får kjæreste og hvorfor i huleste de ikke får det. teorien var følgende: "alle så e små og nette med store pupper får seg kjereste...pluss kristin, da...". jeg synes det egentlig var ganske genialt sagt, og jeg tror det stemmer ganske bra, på en måte. hihi hva skulle man gjort uten selvironi, he...?

ps. azzi syns jeg har vakre øyne, ching-ching! 

         

ny lågg

detta er egentlig en litt god idé som jeg har fått av to veldig gode jenter (kine-pine og aslaug/-bjørg) kanskje blir den brukt masse eller kanskje blir den ikke brukt i det hele tatt, men nå finnes den jaffal så blir det "spennannes å se ka så skjer". så kan jeg få ned alt jeg har på hjertet her, i stedet for å skrive megalange meiler til tor som han er nødt til å lese, stakkars...jeeei.


hits