Sveio!!!!

haha eg va på sveiofest i går. eg hadde det himli gøy. venta litt, eg må bare visa deg noe aent fusst. det har seg jo sånn at det har vært fine snø her ei goe stonn (nå e an litt vekke da uten for mye væske og kondens å slaps, det hoppte liksom bare over ein energiovergangsfase heile snøsmeltingå). for tingen e at når det e snø må me jo gå på ski kan veta, siden eg aldri får sjangsen te å dra på fjellet ordenlig. ein stjerneklar kveld dro tvillinga å cecilie å meg på ski dødslangt innijønå na. me stoppte oppå ein høge fjelltopp  for å ta ein pust i bakken og kakao med medbragt krem i youghurtbeger. der va det ein stubbe som me hoppte ner fra og lagte fine formasjonar i lufta på nerfarten. her har me for eksempel na helene i fritt fall:

hopppe


nok om det.

vil du se flarne bilder? resten e fra festen igår.

eg har blant aent et bilde av kine når hu snuste for første gang. å hu begynte ganske hardt syns eg me ei jysla svere dobba i monnen på na. se då:

kine snusefor øvrig e kjeresten hennas pimp. bare sjekk då:


ystein


på sveiofesten va det ein gutt som hadde ein store joggedress på seg. eg klarte å få han ut av klernå for den dressen så så sykt go ut å ha på seg.

gensi

hihi. (ta det med ro, eg hadde skjørt onna. du ser så vidt kanten på det).


det va alt for idag, I believe. har masse å gjørr vettu.

btw, eg tror eg komme te å bli æresruss i år.


hits