The Sound of Silence

Weekly report:

Meg – good

Jo – bad

Beth – very good

Amy – middling

 

God påske til alle og enhver! Har I hatt en fin feri? Det har jaffal jeg. Let’s start at the very beginning (a very good place to start).

 

Pappa kom hjem fra sin studiepermisjon på Østlandet. Det var fint å ha han tilbake igjen. Ekstra bra for mamma vet jeg. Så kom Marit hjem på lørdagen (forrige helg nå asså) og det var og veldig kjekt. På mandagen dro vi til Olalia i ganske så lite snø, dog herlig vær. Vi grilla pølser på bål og hadde det riktig så kjekt. Men når jeg for en gangs skyld ville gå litt lengre, var det seff ingen andre som ville/gadd av forskjellige og godtatte årsaker. Jeg gikk litt lengre aleine, men når jeg var komt et stykke måtte jeg snu siden jeg har elendig retningssans og hadde verken kart eller kompass eller spade eller masse klær med. Jeg snudde og rant nerover singing Popensemblets "Så deiligt". Så kom Ingvild med sin kjæreste Erlend på tirsdagen. Han var utrolig hyggelig og kjempekjekk og festlig og morsom. Vi 5 unge liksom har for eksempel dratt til ekspedisjon til Skudnes. Norges sommerby. Den dagen regna det og var ganske så surt. Ironic, don’t you think? Vi stakk innom en liten kafé som på en måte var i en stue til en gammel mann, med fullt av antikviteter som var til salgs visst. ("Ska me ha oss ein sånn deren vase du?!" ) Mannen (Johannes) stod der og bare sa "Hallao hahahahaha" med en slags ameriskansk innflytelse, til alle som kom inn og stekte gode vafler. Fantefølget fortsatte videre gjennom Søragadå til den derre parken og litt sånn. Koselig dag med Smiths og Jazzbasillen av og med Espen Eriksen om hverandre i bilen. Tirsdag kveld ringte Tor og meldte sin ankomst dagen derpå. Vi dro da på hyttetur til Trovåg og Cecilie. Starring: Trond, Eirik, Øystein og those already mentioned. Det var veldig koselig. Vi røykte weed og bada i slags måneskinn som var feilberegna og dessverre ganske så lyst. Hihi. Dagen etterpå satt vi i hagen på hytta der nesten hele dagen; det var jo så herlig vær og sol. Spiste ute og hørte simon&garfunkel masse. Ellers i påsjen har Tor dratt hjem, og hele familien har spist masse og sett på utrolig kjedelig påskekrim og kost oss og slappt av. Har ikke vært så altfor sosial i ferien med andre ord, men det er litt deilig av og til det og. I morgen skal jeg og Cecilie *Cecilie og jeg – opp til Røldal tenkte vi. Skal visst bli nydelig vær og alle hjerter gleder seg.

 

Her bor jeg. Trånånånånå.


Mum, wouldn?t you just love to see me now?

 

 

 

Nå er det helg. Endelig. Uka har ikke vært så ille egentlig da menne. Det er helg liksom. Alltid ekstra kos. I går var vi i attenårsdag hos aril. Det var skikkelig koselig, med masse kjekke folk og bare kjekt sånn generelt. Aril va happy og fønki hihi. Fy søren eg digge den gutten. (Kan han kalles mann nå?) Jan Martin var ganske fønki han òg.

 

I går gikk jeg til anskaffelse av en hårfarge. Nøttebrun eller mørkebrun eller noe sånn. Ska sei det blei mørkt! En dag skal jeg ta på meg svarte klær, nagler og armyboots på skolen så det passer med mitt nye image. Det skal bli gøy høh høh høh.

 

I kveld kommer endelig kvelden vi har venta så lenge på. 1 ubesvart anrop var min forsinka julepresang til kine og øystein. Ikveld skal den ses. Det blir stort å se den igjen. Å vad jag gläder mig!

 

Så se her marit, bloggen min sover ikke. Bare litt nå og da. Den speiler liksom meg da. Sove litt mye i det siste? Nahaie.

 

Forrige helg var jeg forresten på Olalia. Jeg og cecilie kjørte opp med mamma og vi brukte dødslang til inn til hytta. Der la cecilie seg til å sove med alle små drittspeidere springende rundt i stua. De krydde. Jeg leste gamle aviser og hytteboka og bomma snop av ungene. Det va løye. Etter hvert kom ca alle guttene i 1m og vi lagte mat og spilte kokkelimonke og sånn. Vår mat var best av alle sin. Ifølge noen ("hyttevakten") bråkte vi visst litt for mye. Men det var hunden som bjeffa og skremte oss når vi skulle ut! Ikke rart vi ble redde. Dagen etterpå var det skikkelig bra vær (som dagen før) og vi lagte et himli hopp nere i bakken der. Det var gøy. Å se på. Høh høh hø.

 

Nå skal jeg bare vaske sånn ca hele huset og så skal jeg slappe litt mer av. Formen er god, den. deilig å legge seg i går bare. Mamma er vekke i helga, så vi må ta hele huset nå. Og det er jo ganske stort. Ikke nåke gøy.


hits