Coffee&TV

jeeeee lyd fra na.

kanskje jeg skal lage en blogg kun for snøhistorier (jfr snowboardinnlegget). for det kommer en del snøhistorier faktisk nå, til tross for den nokså pinglete snømengden og kun én tur på fjellet. i anledning snøblogg (som sikkert bare kommer til å bli med dette innlegget pluss det forrige), kan jeg jo si at idag har det vært snøstorm her; ikke fordi det har vært mye vind og masse snønedbør, men kun ekstrem vind, uten snø, men som virvler opp det lille med snø som allerede lå på bakken. veier må måkes. æ måke sne.

disse to snøhistoriene som kommer nå, er fra samme snøtur på snøfjellet, så kanskje inngår de egentlig bare i én og samme snøhistorie men jj w/e.

det hele begynte da mamma inviterte meg med på skitur og jeg sa gladelig ja. (ikke som før, når jeg begynte å grine fordi jeg grudde meg sånn til å gå på ski). vi skulle gå fra toppen av håradalen til seljestad, en veldig fin tur som vi har gått før, da vi ikke fikk av skiskoen til mamma og vi mangla a whole lotta iq. (står om det her et sted, innlegg for lenge siden). men tingen med denna turen er at man må jo ta trekket til toppen. og det kan, for noen, by på litt problemer. mamma blir redd. så blir hun stressa. så da vi stod i stolheiskø, og akkurat dratt kortet gjennom den greia, kommer stolen rundt og mamma tror det er vår tur siden hun ikke er noen foran oss; hun så ikke at de som stod først i køen skal gå litt lengre fram for å sette seg. så da de folka lenger framme trodde de skulle sette seg, satt mamma allerede der. de måtte stoppe hele heisen og mamma måtte gå utav, "sorry. sorry. sorry", og krongle seg tilbake til meg der jeg sto og ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. det verste var da hun ropte "BARA LAT SÅ DU IKKJE KJENNE MEG, KRISTIN!!" Hun hadde et veldig morsomt ansiktsuttrykk da hun gikk tilbake i køen...

på toppen av trekket måtte vi jo av. jeg har ikke noen problemer med å komme meg av stolheisen liksom, men mamma blir litt engstelig. så jeg vet ikke hvem sin feil det var, men vi datt, og staven min hekta seg fast i heisen, og løkka var rundt hånda mi og jeg kom ikke laus. trodde eg sko vri armen av mesta då vettu. men jeg kom meg laus, og da stoppa heisen da og tror jeg, og heismannen kom bort til meg med en stav som stod i nittigraders vinkel, og bare kunne brekkes rett av, noe jeg gjorde. flaut var dette og. og jeg kunne ikke gå en lang tur med bare en stav, kunne jeg vel. heldigvis kom en vi kjente opp trekket i neste øyeblikk, og jeg fikk låne hans staver. flottings. og har ingen tatt staven ennå, så ligger den der den dag i dag. the end of snowstory no2.

turen var dødsfin. men jeg er ikke så flink til å renne... og det var litt vanskelig oppi der, uten løyper, og med skare og løssnø om hverandre. været var upåklagelig, rett og slett nydelig. se og avgjør selv:

ski

aaaaaaaaaaah.


i morgen reiser jeg til oslo. helene kommer til hjemlandet!! in der heimat. hurra. nå har hun klart seg så langt, hadde bare vært dumt hvis hun ikke kom seg helskinna hjem nå asså. gleder meg til langhelg sammen med søstrene og andre som bor i oslo ! (chirag?!)

kanskje husker dere at jeg ble frastjålet en bag på kystbussen i høst. vel, den er nå funnet. på søndag ringte nemlig en mann og sa at han jobber på en institusjon, og at de hadde fonne en del av mine ting på et rom på institusjonen. så blei jeg jo ganske glad. så lang tid etterpå liksom! han sa jeg kunne komme og hente den en dag. så idag gjorde jeg det. måtte helt til Bokn! trodde det var i stavanger jeg, men neida. sykt masse bølger, men merka det såvidt med de nye, fantastiske gassferjene. men det var nesten bomtur, for lite av eiendelene mine lå i baggen nå. så jeg måtte se på et vaskerom om jeg fant noen av klærne mine der, men fant kun en pjamas og en singlet, som btw hadde krympa forferdelig. så også en eller to truser som var mine, men de gadd jeg ikke si var mine så de kan de bare beholde som suvenir. tingen er at de ansatte ikke har lov å ransake rommene til de som bor der, de har strenge regler på sånn. litt rart egentlig, når de vet hvem det er som har gjort det og at hun har masse ting som hun har stjåle, og som de vet hvis er, og som jeg kan beskrive. argh. alle øredobbene mine! og mange gensere. har jo fått saftig igjen på forsikringen da så...

fikk forresten B på muntlig eksamen her forleden, etter 20 minutters stamming, stotring, nøling, uvitenhet, usikkerhet, sjarmeringsforsøk, få fornuftige ord sagt etter hverandre og en håpløshetsfølelse. fikk to malerier jeg overhodet ikke klarte å identifisere... det var egentlig heller ikke så rart, for de var veldig lite typiske for kunstnerne. men jeg imponerte visst på det jeg kunne, og de skjønte visst at jeg kunne mye jeg ikke fikk sagt. for noe tull! jeg var elendig jo. men er selvfølgelig glad for god karakter, men ikke så mye når jeg ikke syns jeg fortjente den.

solskinnsbilde fra smedasundet:

Samson

sola varma faktisk der vi satt. herrlich! gleder meg til sol og sommer.

i anledning snøblogg, her kommer et bilde med litt snø på. det er kjøkkenutsikten vår. kine: du har nok finere kjøkken, men jeg tror jeg slår det på utsikten fra det asså... husene er kanskje ikke så fine, men snøfjellene er!

utsikt


det er noe gale med dataen min. den vil ikke spille av dvdr på en tilfredsstillende måte, lyden skurrer voldsomt. hva kan gjøres med det? teit. any tips?

til paris
til paris
vil jeg ride på en gris.
det kan ta
noen år
men jeg tror nok
at det går

hits