Wow

faktisk et nytt innlegg fra denne kanten av gardå. det er ikke ofte, heller ikke ofte det har vært så lenge mellom to innlegg (noe som vel egentlig henger sammen med at jeg ikke skriver så ofte innlegg). mye har skjedd siden sist tror jeg. det er vel ikke vitsi å begynne å fortelle om hva som har skjedd, hva som ikke har skjedd, og hva man venter skal skje. men bilder er jo alltid gøy. syns jeg da. spesielt å levere bilder inn til framkalling på japan foto. solskinnshistorie fra japan foto senest fra i går: jeg kommer inn dit for å framkalle bilder som burde vært framkalt for en stund siden. tingen er at jeg er blitt himli forkjøla (blir utdypa i klagedelen av innlegget som kommer snart), og da blir jeg så tett i hodet og ørene og hører litt dårlig. så når mannen spurte om noe så hørte jeg ikke hva han sa. skjønte jo at det enten måtte være noe om navnet mitt, når jeg ville hente bildene, om jeg skulle ha doble eller noe. til slutt måtte han repetere det til meg jaffal to ganger, så til slutt sa han bare "Your name, please?". hahah vet ikke hvem som ble mest flau av oss to. kristin er jo et temmelig norsk navn. jeg snakker til og med riksmål i perioder. (perioder jeg har hengt for mye med familien (til familie: no offence; jeg kan jo aldri få hengt FOR mye med you guys!))

siden jeg mener det er gøy med bilder, her kommer det både ett og to og fler.

denmark street

dette er fra London. Kine var lei av å være rockebeib med øystein og aril som skulle kjøpe gitarer i Denmark Street i ett sett. så vi satt oss ned i de kule skinnjakkene våre og kulte an. jeg har alltid sett for meg at denmark st. skulle være en skikkelig stor gate på linje med... tja...ikke akkurat oxford street men... hvilke andre gater har vi i London? gidd å rams opp ALLE de jeg kan. men an var sikker kortere enn gardveien (som alltid kan brukes som målestokk).


så nå er VK overstått. må si det ble veldig gøy selv om jeg ikke var så gira på forhånd. nå er det kommet enda en Øystein inn i livet mitt (ånei mamma, ennå en Øystein å forholde seg til!). han er den skjønneste lille gutten vettu. titta bara:

eloise

han er enda skjønnere når han smiler med tennene eller synger eller snakker. marit, det er alså slik jeg så ut, siden du lurte. hadde gått amok med krølltanga i luggen, så det lå lokker i pannen så jeg ligna litt på en dokke. denne skjønne gutten er forøvrig barnebarnet til steinar, som jeg digger, og han spillte småprins. (ikke steinar asså (haha)). VK-festen i år var skikkelig kjekk syns jeg, samme hva dere andre må tro og samme hva dere eventuelt baserer de tankene på (?).

jeg nevnte vel at jeg skulle klage litt. tingen er at jeg har blitt sjuk! forkjøla som sagt (påfølgende tett i hodet) og litt febertendenser. søndagen har gått med til å bake boller med stor suksess hos tantene mine. jeg har sove hele helga nesten. på fredag sov jeg til ti, men gikk og la meg igjen elleve og sov til to. så på ettermiddagen sov jeg fra fire til halv sju, og gikk og la meg i halv tolv-tida og sov i tretten timer den natta. helt sykt.

over til noe aent. du trodde kanskje at peneste cecilie aldri kan se stygg ut. vi har motbevist det! (har fått tillatelse til å poste følgende bilder). det skal ikke mere til enn noen kløktige hender og en dormende prinsesse cecilie til.

cecilie2

haha gira på mærr? Vær så god! :

ceciliehvem vet, kanskje er dette siste innlegg fra Havtun? det nye huset blir fint. velkommen til knus-hus-utflytningsfest på Havtun i påsken! sikkert ingen som vil kjøpe det uanz. ;P


og god vinterferie til alle! jeg håper på å få komme opp i håradalen et par dager og få testa ut de nye railsene. for det er jeg så flink til.

hits