All proper and shipshape and snowboard

 I Stavanger er det snø nå. og kristin liker snø. kristin liker å være ute i snøen og ikke bare sitte inne og si "å så fint". tor liker snø. tor liker snøbrett. tor liker kristin. kristin liker tor. kristin liker snø. kristin liker snøbrett. what the...??! i går stod altså kristin på snøbrett. med stil. med sunde il-genser. (fotballaget i kvernevik). i akebakken. med fart og nesten venstresving og einåtti. jeg tok en einåtti uten å ville det og uten å skjønne det. noe så kjekt! jeg har bilderr åg.

sunde

ingen kan komme å påstå at dette bildet er tatt med kameraet holdt skjeivt så det ser ut som om jeg faktisk står ned en bakke. men jeg stod ned en bakke. opp og ned, opp og ned opptil flere ganger. tor fungerte som coach, personlig trener, skosnører og skitrekk. heia sunde.

på topp:

snø


på bånn:

snø2

blåmerkene jeg har på knærne idag er ikke fra knall og fall i (ake)bakken, men fordi jeg gikk hardt rett på døra vår og det gjorde jæsjkla vondt! det er helt sant. jeg var faktisk ikke så verst. og sjekk snømengden nederst til høyre på bildet... våren er nok kanskje ikke så langt vekke, men jeg håper snøen holder seg litt til. det snødde jo mer i natt, og jeg ble nesten snødd ner på vei til universitetet siden jeg har så lang vei til bussen (for jeg har det tenk!) og alle var snømenn inne på bussen. jeg har ikke sko som virker i snø. bare snowboardstøvlene, de funker.

meg og tor

hvem trenger vel hvithet-/brunhetsskala på tannkremen når man har tor å sammenligne med? han er definisjonen på hvit, får du så hvite tenner som han er du god. men jeg har ganske blå øyne da... og et litt rart uttrykk som ikke er helt meg.

jeg kan ingen coole snowboardgloser jeg kan fyre av avslutningsvis. grab, regular, vert, downhill, boom, bang. peace out, chill, snow.

ha det fint! glad i dere. (dere vet hvem dere er).All Proper and Shipshape

Marit, jeg fortjener å bruke denne overskrifta en gang jeg også...! Så da gjør jeg det. lurer på hvordan det ville blitt oversatt... any suggestions?

her kommer ENDELIG et nytt innlegg fra meg! nå blei dere glade kan jeg tenke meg. noe må jeg jo ta meg til når døgnrytmen min er helt på tuppa, og de andre i leil kanskje vil sove istedenfor å høre på at jeg dundrer rundt. igår natt sovna jeg ikke før fem fordi jeg aldri blei trøtt og bare måtte lese et par bøker, se noen filmer i senga og spise nattmat før jeg tok kvelden. resultatet blir jo da at jeg sover til langt på dag, noe som egentlig ikke gjør noe i og med at jeg har fri nesten hver dag. har fri både mandag og fredag, noe som er helt sykt. nå er det sånn at det er uvanlig for meg å stå opp tidlig og nesten en selvfølge at jeg kan alltid sove lenge.

men nok om mine nattlige sysler. godt nytt år til alle barn i alle land. og takkk forr det gammla på kav hgsd'sk. juleferien min har denne gangen, som alltid, vært alle tiders. ekstra stas med jul når en ikke bor hjemme lenger (nå har jeg innsett at jeg ikke gjør det mer...) og alle gode venner kommer hjem samtidig og det er ekstra deilig å bare chille hjemme. jul i glimmerveien frister til gjentakelse, selv om vi trodde jul i et nytt hus ikke ville sette mersmak og at havtun er julehuset over alle. det er jo ikke det! jaffal ikke nå mer... hahaha. tenka seg te. ekstra stas var det når jeg kom hjem fra min førjulsjobb på BonBon og begge storesøstrene var komt hjem for jula, den ene med en hylende overraskelse. og jeg og hun andre storesøstera er offisielt erklærte Bleak House-eksperter. tenk det!

nå er min yndlingstvillingsøster på andre siden av globusen. that's like sick. kosa seg då håpa me på då vettu. tenke litt ekstra på nårr då vettu.

A for Alt er best og ekte. jeg har visst fremragende kunnskaper innen renessanse, barokk og rokokko (selv om det er fort gjort å mikse antall k-er i sistnevnte). en ny eksamen næmer seg faktisk, denne gangen muntlig. det blir skummelt ass. jeg kommer ikke til å klare å være konsekvent i "dialekten" min på muntlig eksamen tror jeg. haha.

ellers så syns jeg det var veldig kjekt å komme tilbake til stavanger igjen. selv om leiligheten var ca fryst over. og jeg har plutselig så himli masse penger! konge asså. prøve å sette litt til side, og være litt offensiv på jobbsøking.

noen som vil være med til paris i april? skal på studietur da, men det er bare 3-4 dagers program, med fridager i begge ender så jeg kan komme litt før og drøye an litt lengre hvis noen er keen på en langhelg der. tenk så deilig det er der i april...!  

cecilie emmerhoff har fått seg blogg, som jeg absolutt måtte reklamere for, med hennes fulle navn i tilfelle noen googla henne. den finner du på:

www.ceciliesin.blogspot.com


jeg har lånt meg en fransk bok og to på biblioteket. de har franskkurs sånn ca i nabohuset mitt, men jeg syns det var litt for dyrt til å spandere på meg. jeg leste litt av boka en dag, og jeg skjønner mange ord, men ikke sammenhengen mellom de. sånn pleier det ikke være; pleier jo stort sett å skjønne litt selv om jeg ikke skjønner alle ordene. så nå skal jeg bli skikkelig god hehe.

jeg har nå kjøpt meg et kanontøft kamera (nei ikke kanon som i canon høhøhø). så nå kan dere endelig få kristins verden i bilder igjen, etter et halvt år med bildetørke. eh tørke...? fuktskader I'd say, mr. Tulkinghorn. Monsieur Tølkinååårn!!!! jo vill bi sårii!!! jo vill rigrèt diis! haha schtøgga damå.
...Esther, my dearest girl, and Ada too.
This wretched, damned case will eat us up and we'll all end up like mr.Crook and captain Nemo,  the law-writer.
Women!!! What a sex you are! Prrrrrintz!

Det var dagens ord. I will say nothing furher upon the matter-martha.hits