I look at you and Im your silent friend

mamma og jeg hrte p bigbang igr nr jeg farga hret hennas. jeg begynner f teken p det n. farge hret hennas ass. tirsdag var en fantastisk dag. starta ganske kjipt/kjedelig med dobbeltime norsk. det er ikke s gy syns jeg. skal egentlig skrive stil n. spynorsk mordliste ligger her ved siden av tastaturet og bare lyser gult. framp an str det: ordrett ordmengd ordval ordbilete ordlyd ordforrd. jeje. det var ikke det jeg skulle snakke om n. jaffal, etter satslren (festlig time, by the way), urga jeg etter en brownie. s jeg og eriksen gikk bort. han skyldte meg en. s fikk jeg den (varma, uten kant p), og begynte g mot LA igjen for ha piano. s hrte jeg bare marius og torbjrn rope p meg. h ka e d n da tenkte jeg (dialekt seff) og snudde meg. s plutselig kommer tor da. hallo sier han. jeg klarte ikke si noe. s slapp jeg piano for astrid kunne ikke. hun var imidlertidig overlykkelig over se tor igjen. s skippa jeg samfunnslren med lupe. s gikk vi hjem. s mtte jeg p skolen halv tre igjen fr g p audition. bare masse venting og pittelitt ving. tor tok halv seks-bussen for han mtte jobbe med et foerdrag sammen med to andre. men nr jeg kom hjem (akkurat komt inn dra) s ringte han og sa at han ikke hadde dratt allikevel, tok en senere buss istedenfor. s da fikk jeg et par timer til med han jaffal. jeg prvde s godt jeg kunne sinke han p vei ned til flotmyr. "j se den fine bilen som kjrte forbi der! kan ikke vi g p esso og bare kjpe masse snop? JEG M P DO! j her var det glatt, gitt! tror vi m sette ned farten litt, hvis ikke s kan vi dette og det blir for dumt..." men han klarte dra meg framover og rakk akkurat bussen. det var min tirsdag. fantastisk. igr var vi p opera. vi fant en lsning s vi kanskje fr vre med p scenen allikevel. en forestilling hver. neste uke fr vi vite om det lar seg gjre. men serist, jeg m skrive denna fkkings stilen. det er s drit med hjemmestil. klarer ikke konsentere meg. fr prve litt hardere gjerne.

The world is in your voice

nå skal jeg ikke skrive blogg på fransk. det har jeg gjort før idag. ivar det vettu, som syns det er så himla festlig med dette bloggopplegget. så istedenfor å gi oss fri, som tysk C fikk, så måtte vi skrive stil. mon "blog" de la semaine dernière inn mai æs.

 

har hatt en rar, morsom, deilig, kjedelig, bra helg. mest morsom, men ganske rar. ikke så veldig kjedelig egentlig, hvis jeg tenker meg litt om.  nå har jeg tenkt meg litt om. fin har den vært. indeed.

 

jeg lurer på om jeg skal legge thomas dybdahl til i msn kontaktlista mi. tror han har hotmail. syns jeg har sett det inni et cover. hadde ikke det vært kult?! ikke? nainai... tror han hadde satt sinnssjukt pris på det, for å si det sånn. finnes så mange kule smileys som man kan putte inn hur som helst. så han på musikkvideo idag. vennesangen. diverse artiseter. fy søren for en stygg sang det der var. når de øvde, hørtes det ut som keystone ller jaffal et tensingkor. a propos dybdahl, sa jeg forresten at jeg har lært med adelaide på gitar? life is good today, had a pretty boy look my way. nei det har jeg vel egentlig ikke... tor har sikkert; han pene som går som i klassen hans. det skal visst være en helt utrolig skjønn gutt i følge noen. but life is good today still.

 

håjåjåj, audrey tautou, eller amélie, som ho også vart kalla, skal spille hovedrollen i da vinci-koden. æsj sammen med tom hanks. it better be good! jeg bare sitter på internett og tuller når jeg burde skreve stil. jaja kaia.

 

i kveld skal jeg sitte barnevakt hos dansken og nordmannen. det blir koselig. kanskje de har øll til meg idag og...? "je, jai syns no det smæger lidt godt åss, igk?"

 

 

 


I sure have missed you babe

jeg skriver stil, jeg. nynorsk. disse evinnelige kåseriene om kjedelige emner på sidemål! jeg er flink å begynne tidelig så det ikke blir for stress. for dette halvåret kommer til å bli stress, I know so well. kanskje det ikke blir fullt så masse figaro-øvinger på oss sopraner, i og med at vi ikke får være med på scenen, i og med at de ikke har nok kostymer til så mange. audition går greit, men jeg og anna fikk kjeft idag... så vi måtte øve mere. gro sa vi lå langt bak alle andre i dag... fysj. det kan vi ikke ha noe av!

så mange helger som er opptatt... så sjelden jeg får vært med tor. blir helt frustrert. helga for 1,5 uke siden skulle jeg egentlig til stavanger, men jeg fikk ikke lov av mamma å ta ferje siden det var så stormete. tror ferjene var innstilte og sånn. så helga etter det igjen var det auditionhelg, og etter det igjen (neste helg) er det akkustisk øvingshelg. men helga etter det igjen får me me hålla ein knapp på. (heter det det...?)

blei ganske så misfornøyd med karakterene mine. snittet har synkt betydelig. jeg får vel jobbe litt mer, da. sucks! prioritere avgangsfag og de fagene jeg har mulighet til å gå opp i. jeg hadde alt rett på satslære idag, ching-ching! og jeg hadde ikke pianotime for astrid var bortevekk. phuh. for jeg hade ikke øvt besifring. which i do not fancy.

pappa er på østlandet. folk tror mamma og pappa har problemer i ekteskapet, så derfor har han flytta ut en liten stund. det er ikke sånn det er asså! må bare få det på det reina. han er bare på kurs/studie/etterutdanning. jeg sykler rundt på en halvpunktert sykkel og jeg må ta oppvasken en dag til i uka som et resultat av denne studiepermisjonen. men han er flink til å skrive morsomme meldinger til meg. mamma blir misunnelig fordi det bare er meg han sender morsomme meld til, de hu får er liksom ikke humoristiske. jeg sier det bare er fordi jeg sender morsomme til han først. det er der problemet ligger, skjønner du vennen min.

"hvorledes kan min, hva vi kaller for livskvalitet, beholdes eller bli høyere? og livskvalitet går overhodet ikke på hva man har, men hvordan man føler man er og hvorledes det er; hva er det som gleder oss?"                                                                                                                        jeg gleder meg.


The Curious Incident of the Goldfish in the Day-Time

viggo
 

Introducing: min kjære gullfisk. eller slørhale, som han okså vert kalla. han heter Viggo. det er deilig å ha en mann å si god morgen til hver morgen. jeg gjør det, samma hvor trøtt jeg er. god morgen viggo. jeg fikk han til jul av kine og øystein. jeg ble knallglad. han bor i gullfiskbolla si oppe på hyllen på rommet mitt. men en dag (i dag) hendte det noe alldeles forferdelig. da jeg skulle vaske og skylle bolla i vasken, sprakk den. bolla alså. viggo var heldigvis ikke oppi da men. likevel. det var en fin bolle. det skal den ha. det lå store glasskår i vasken som jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av som vitna om den frykelige katastrofen. viggo var trygt plassert oppi en salatbolle. og der bor han den dag i dag. jeg tror han trives der egentlig. se så vakker han er! (jeg tror det er en han.) mormor sa at det er jo ikke sikkert at han skal være så lenge hos meg. hvor ellers skal han være da, liksom? hos noen andre? jeg tror han har det best hos meg. helt bestemt.

det har vært deilig med helg, selvom vi nesten nettopp har hatt ferie. det var tungt å starte. jeg må nyte de helgene jeg har fri. det er jo en del, men det er likevel mange som går vekk i øvinger og diverse. jeg har hengt med kine og øystein masse denne helga. sett atter en konge atter en gang. konge. og vært på byn og samson med de to + cecilie. det var veldig koselig. lenge siden en ordentlig kafédate. standard med cecilie og meg som går ned på samson en ettermiddag, så snakker vi masse mens vi går ner, så når vi er framme har vi ikke mer å snakke om. så leser vi heller aviser og blader og drikker god kaffi. det er alltid koselig. men igår fikk vi ikke noe melkeskom på toppen, hu dama var skikkelig dårlig barista. fy søren asså.

gudrun båssa rundt på Kvalen. det kan kalles girlpower, i visse kretser. jeg og cecilie og helene var utpå for å sjekke forholdene. gudrun rulte havet. noen bølger slo over fyrtårnet. ikke verst! har ikke sett det før, jeg. tok en del bilder med mitt digicam. jeg ville ikke at helene og cecilie skulle sette seg ned, for hvis vi måtte springe fra en bølge, tar det noen sekunder ekstra å reise seg og og samle seg litt før man eventuelt begynner å løpe mens en synger manic street preachures' "tsunami tsunami came washing over me." men hørte de på hva jeg sa, neiiida. jeg skjønner ikke hvorfor ikke de har brukt den sangen som soundtracke til nyhetene de siste ukene. litt for banalt kanskje? "fy faen, kåre. banalt!"


 

 

I need to rest my eyes

Jøss så begynte skolen igjen med et pang. Ska sei ferien gikk fort! Så altfor fort. Lika dekje. Det har vært en veldig fin jul. Takk til alle som har bidratt til det....!

Detta halvåret kommer til å bli det travleste til nå. Nok å gjøre med skole og VK framover. I tillegg kommer keystoneprosjektet i april en gang. I tillegg har jeg fått sjansen til å synge i koret på Figaros Bryllup av Wolfgang Amadeus Mozart (Wolfie). Det blir konge sikkert, selv om vi ikke skal være med så himla masse. Og det beste (nesten) er at det er steinar som dirigerer koret. Så da får jeg liksom en dose av han på fritida òg. Ekje dårligt. Det dumme er at jeg ikke kan komme på alle keystoneøvingene før prosjektet, i og med at det er samme dag. Noen syns det var kjempedumt (eriksen). Men det er bare snakk om meg og Katrine nå. Og jeg gidder ikke binde meg så sinnsjukt og ofre noe jeg har dødslyst til, det må de bare skjønne, samme hvor egoistisk it might seem. Anyroad, jeg skal være med på tre oppsetninger på tre måndeder, og alle krever masse tid i oppkjøringa. Å vad jag gläder mig!

I dag har vi rydda vekk jula hjemme. Jeg syns det var på tide nå. Juletreet skaper bare en slags tabustemning i stua syns jeg. Det er liksom ikke jul lenger. Da passer det ikke inn heller. Jeg og mamma satte på nyhetene kjempehøyt i stua og tok til å avpynte. Å som vi koste oss punktum.

Her har Aslaug tegna Tor fritt fra hukommelsen. Det hu har vektlagt er hans pene hvite smil og slags hip-hop smak som er sinnsjukt på avveie…

Voici le resultat:

Er det rart jeg blir forelska sier nå bare jeg. Hehe.

Her har hu tegna norkslæreren vår. Han heter også Tor. Men de heter ikke det samme til etternavn. Det ville vært for dumt. Vi/Aslaug fant ut at han ligner på en nyhetsoppleser når han underviser på kateteret. Hu har forsøkt å forevige dette med denne illustrasjonen:

Med dette takker jeg for i kveld. Og kom i hau: Stemmekryss e sinnssjukt tabu!

 

(jeg vet at bildene ikke kommer med.)


hits