Come on Alex, you can do it

Marit, lyst å komme bort her og brøle til Arcade Fire litt?

Idag kjeder jeg meg immensely. Har vært på skolen og lest litt, men pensumboka jeg kjøpte idag var så uhorvelig knotete og uoversiklig og vanskelig så jeg gadd ikke det så lenge. haha, that's the spirit. jeg har nok av aent å lese på da, så jeg tror jeg klarer meg uten den.

ok det er ganske sykt at det ikke har vært frost ennå. det tenkte jeg og mormor på på mandag. blomstene hennas på trappa blomstra for andre gang nå. de tror de er april liksom. for så vidt greit at det blir varmere om somrene for oss i norge, men vi kan godt ha litt frost og. idag var det jo kokvarmt ute, jaffal sett bort ifra vinden. det er jo dumt for de som virkelig sliter hvis gjennomsnittstemperaturen øker betraktelig. for eksempel de i de flamske områdene. de sliter hvis vannet stiger nå ass. hvis vi ser på malerier fra Holland på 1600-tallet (noe jeg gjør en del for tida), kan man se hvordan vannstanden var på den tida. kunst er alltid like aktuelt og kan brukes til det meste. og hvis du tilfeldigvis blir lei av å lese om akkurat det, kan du jo bare lese på noe aent. for det er nok å lese på liksom.

jeg har eksamen om en uke. alt under kontroll... jeg er bare veldig rastløs.


Kommentarer:
Postet av: kine

alt under kontroll er alltid bra.i mr ska eg og cecilie p byn og kosa oss. jei.snart jul. jei.snart requiem konsert. jei! h, kristin. n synge me an s nydeligt! du sko hrt alts! lacrimosa e det vakrasta stykke musikk eg veit um akkurat n. la-aaaacrimsaaa. di-iiiiies iiiilaaa. qua-re-sur-get-ex-fa-vil-la. komma hrra p vettu! gratis billettar fr eg g!

01.12.2006 @ 01:22
URL: http://www.gaia.weblogg.no
Postet av: Marit

COME ON ALEX! THERE'S NOTHING TO IT!!

02.12.2006 @ 10:41
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits