I'll take your Picture. But who needs Pictures? They only strip you of your Powers.

Tebakårs fra London allaihopan, safe and sound, from terrorist attacks, BBQs, house parties and drug dealers in Camden Town by night, Hampstead Heath ("is this a Henry James-movie...?"), busrides, downpour, Charles Bukowski's fatal destiny, police  armed with machine guns, moneyproblems, and English breakfasts. Jeg følte trangen til å synge refrenget på "There is a light that never goes out" hele tida i London, men det blei litt for banalt, tenkte jeg.

 

Men bortsett fra småskumle, kjedelige, smånegative, dog festlige og saiko erfaringer, har vi hatt en sjukt bra ferie i London og Cambridge vi åtte: Anna, Linn, Inga/I.J./Inger Johanne, Cecilie, Helene, Hege, Mari og meg. Ble mye shopping på oss, fikk svidd av et par-tre pund ja... Av andre ting jeg kan nevne, har vi en koselig piknik med frukt og bær i Regent's Park med nye bekjentskaper og invitasjoner, vi har vært på musikal, We Will We Will Rock You (veldig bra!), sjukt koselige kafé- og restaurantbesøk (in plural), vi har vært på sjukt bra, og da mener jeg SJUKT BRA Shakespeare-forestilling; "Much Ado about Nothing" i Emmanuel College. I Cambridge havna vi nemlig midt oppi Cambridge Shakespeare Festival, men vi fikk desverre bare med oss én forestilling, for der var ingen på søndagen og vi kom på lørdagen så da gikk vi på den på lørdagen. Den siste kvelden we went punting down the river with Ollie (ikke cellisten til Tom McRae asså!) for da hadde pøsregnet gitt seg. ( =Skybrudd (?).) Det var ellers skybrudd (?) hele dagen, men jeg og anna hadde det utrolig morsomt rundt i Cambridge's gater, telefonkiosker og universiteter under en lyserosa paraply. Og kan noen vennligst si meg hva skybrudd betyr? Betyr det at skyene bryter sammen i et heidundrende regnvær, eller at sola bryter gjennom regnskyene og det slutter å regne og vi får sol? Vi liksom bare sa: "Du, Anna, eg tror dårr blir skybrudd." Her er et bilde fra vår regndag (Heaven knows we're miserable now):

 

regent i schtrømen

Why does it always rain on me?

Is it because I lied when I was seventeen...?

 

Ellers har jeg noen andre bilder på lager. Det neste er fra Cambridge det òg, fra elva der tre festlige gutter stod midt oppi alt skybruddet (i pøsregnsbetydningen) og prøvde å få folk med på båttur. Men de hadde store problemer med dette, og de var utrolig festlige og de hadde egentlig shorts under jakka, men de syns det var så morsomt å dra den opp så det så ut som de ikke hadde noe under. Vi syns òg det var ganske morsomt... Here they are:

 

punte

 

Her er vi på Camden Market. På dagen, vel å merke.

camden

 

 


Kommentarer:
Postet av: kristin

INGEN kommentarer....?!!!!! jo, én.

01.08.2005 @ 17:30
Postet av: marit

veldig fine bilder! men hvem trenger bilder? de tar bare fra deg...makten? jysla godt sagt, tom. jeg vurderer å piratkopiere endel bilder av deg og helene og lage en søstervegg/alter i westye egebergs gate.

02.08.2005 @ 11:27
Postet av: ida

det va fine bilder da.

03.08.2005 @ 14:51
Postet av: Hedvig

eg bare lure liksom...er bildene digitalt behandla? de var kule. je. splendid trip indeed?

06.08.2005 @ 16:11
Postet av: Anna

Det e jo så sant som det e sagt Kristin! Sesasesåsesat...

07.08.2005 @ 00:32
Postet av: kine

you are seventeen my dear.eg glede meg te me ska te london i desember eg buddy. då kan du liksom visa meg rondt, du e vel kjent derr nå.

12.08.2005 @ 14:41
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits