I'm dreaming of a white christmas


                                        

første søndag i advent aujourd'hui. når mamma og pappa kommer hjem fra kirka, skal jeg si "godt nytt år" til de, for å vise at jeg følger med. da blir de nok veldig stolte av meg! hehe. vi har pynta til advent  i stua. og jeg brukte halve lørdagen min på å rydde på og ved pianoet. så masse noter som har samla seg der opp igjennom årene!

men hvert år, i anledning adventspynting, blir det alltid litt diskusjon i prestegården. for alle hus pleier jo (jaffal de aller fleste) å ha adventstjerne som henger i vinduet. vi har en veldig fin en, som ikke så mangen har lik. den pleier vi å henge der i tv-stua liksom. så for et par år siden fikk vi en ny en, ganske fin den og. den pleier å henge i det store vinduet der med trappene. men problemet er at pappa er teolog. dvs at han har en del peiling på jul og jesus og sånn. og han mener at det er historisk, faktisk, astronomisk, teologisk og biologisk helt feil å henge opp en adventstjerne en hel måned før jul. selve julestjerna viste seg jo ikke før julekvelden, og det er liksom betlehem og julaften og stallen og de vise mennene som adventstjerna skal symbolisere. (sikkert noe mer også, men...). så da vil ikke pappa henge den opp før lille julaften. og ordet adventstjerne er bare oppdikta mener han. han blir alltid litt hetsa pga det. ingvild pleier å ta affære når hun kommer hjem. det er morsomt. så går sikkert pappa og tar an ner igjen om natta og sånn... hehe. så har me det gåaness då vettu. jeg tror jeg skal forske litt på dette, og finne fakta som tillater oss å henge opp stjerna når det er advent. og skrive bok om det. dra på ferie med masse kule folk og gå rundt å forske litt. som erlend loe. "om formiddagen var jeg ute og forsket." bare sånn generelt, liksom.

nå kom pappa inn her. han lurte på om det var innbrudd siden den stygge prestefiguren hans av gips med vinger lå på gulvet. well I don' know! så sa jeg godt nytt år til han. så sa han iligemåde, og tok meg i hånda og sa "du huska det asså?" seff huska jeg det. og så spurte jeg om julestjernediskusjonen pågikk ennå, og eventuelt hva stillingen var og om jeg kunne få lov å komme med innlegg når det passte seg. han sa at den blir nok ikke hengt opp før til jul, og at diskusjonen ble avsluttet i går. og jeg sa at ingvild sikkert ordner det når hu kommer hjem. han nikka. og han sa at de hadde inngått et kompromiss. men mamma hadde ikke hørt noe om noe kompromiss. pappa sa at kompromisset var at vi skulle få sette opp adventstaken i vinduet. mamma sa at det var et tåpelig kompromiss, for det hadde aldri vært en del av diskusjonen. pappa sa jejeje whatever og gjorde sånn cool håndbevegelse. eventuelt ikke.

en aen saiko del av vår advent, er at vi skal faste. litt jaffal, i så stor grad det er mulig. for det er gammel tradisjon. idag skal vi ha biff til middag. vet ikke hvorvidt fastebegrepet har trådd i kraft ennå. kanskje de har glemt det ut? jeg akter ikke å minne de på det for å si det sånn. 

idag hadde jeg den heldige pianoøvingen. på fredag hadde jeg en uheldig. det går så masse på dagsformen og en del på flaks og, faktisk. jeg øvde sammenhengende i en time. det er ikke ofte, astrid tror sikkert jeg øver kjempemasse. hu insinuerer det jaffal hele tiden. "...ja du som er så flink til øve, kristin..." to dager igjen! det skal nok gå bra. håper jeg. du må bare komme å se på.

kolbein falkeid er morsom. vet ikke om dere så det i avisa på fredag, men det stod jaffal sånn ønskeliste hva kjente folk på haugalandet ønska seg til jul. falkeid sa "sånne underbukser som ligner på shorts. som ikke er sånn stramme."

kanskje jeg skal få unna litt satslære så jeg slepper å gjøre hele oppgaven i morgen.

adverticement: one glove belonging to mister M. Wilson....(leses med klesklype på nesa)
adverticement: til alle som har litt samme gode filmsmak og estetiske sans som meg, og som elsker/lengter etter paris: Le fabuleux destin d'Amélie Poulin går på nrk i kveld. så an nettopp da men... jaja.


Kommentarer:
Postet av: Helene

Haha.tror ikke det er så mange som skjønner det med godt nyttår asså.Prestefiguren som ligner på Kjell Magne Bondevik, lå bare der og ingen gadd å ta den opp.Jeg trodde nesten på det, at pappa hadde sagt jejeje whatever, iallfall gjort den håndbevegelsen. så ikke det siste.jeg er så flink på å overse ting lissom

28.11.2004 @ 16:34
Postet av: cecilie

hei kristin!!! så kjekt at heile familien ska på kaffi t dåkkas familie i dag!

28.11.2004 @ 17:19
Postet av: marit

fabelaktig. jeg går inn for å skjønne alle interne og ikke interne spøker på denne webloggen, men jeg forstod ikke "one glove belonging to m.wilson". men det høres kjent ut! tell me.

29.11.2004 @ 10:34
Postet av: marit

er det fra little women? ja det tror jeg for Meg mister jo en hanske. men det passer ikke. jeg gruer meg litt til jeg skal ta affære med julestjerna (for ingvild kommer ikke før 21. tror jeg) siden det alltid er hun som fikser den har jeg aldri trengt å gjøre det, og jeg mangler totalt erfaring og praktisk intelligens. aoe!

29.11.2004 @ 16:09
Postet av: marit

grunnen til at jeg skriver så mange meldinger er at det er mye kjekkere enn å skrive oppgave. trenger pause ca. hvert tiende minutt og jeg har lest alle aviser på nettet jeg kommer på (bortsett fra haugesunds avis). kan du slette meldinger fra publikum?

29.11.2004 @ 16:11
Postet av: Tor Priésner (Lorents)

gidda å bry seg og om julestjernå då, erlig talt, blir bare sur jeg når jeg ser den flere uker før jul, den skal henges opp tidligest 1 uke før jul. det er jo nesten like gale som alle dumme butikker som starter med julesalget og den slags dumme ting 2-3 måneder før jul. deprimerende sier nå bare jeg.

29.11.2004 @ 17:31
Postet av: anna

åå! dåkkår e så tøff familj! ler meg ihjel! mamma bare pynte og pappa seie så fint! ingen problemer på nauthaig når det gjelde julapønten:)

29.11.2004 @ 19:15
Postet av: kristin

ja marit, det er fra lw. når de sitter på loftet og leser fra pickwick society/portfolio. amy leser sin notis, med en klesklype på nesa for å gjøre den penere på fasongen. (vet ikke om selve navnet var rett, men det var liksom det at hu sier sånn høytidelig: "adverticement:...") og beth er bare kjempedårlig til å finne på noe å skrive, men de andre elsker hu like høyt allikevel. og jeg kan ikke slette meldinger fra deg, da må jeg isåfall slette hele dette innlegget og det blir for dumt. og tor, jeg blander meg egentlig ikke så himla inn i stjernediskusjonen lengre. mest mellom pappa og mamma tror jeg. og helene. og ingvild. bra du er anti-jul-i-oktober/november. marit: her har du en ny gåte som du skal finne ut hvor kommer fra: "the Prince woes for himSELF!" *sint og saiko uttrykk i ansiktet while speaking* (jeg og helene fant ut at det er veldig morsomt når vedkommende sier dette, det er sånn medium spol-tilbake-flere-ganger-faktor.

29.11.2004 @ 22:18
Postet av: Helene

Nei, det der var ikke helt sånn som JEG ville sett flere ganger. men du vet, jeg er jo helt gæern på å spole tilbake. f.eks på dramatentamenen til 1.. jeg skulle jeg gjerne hatt muligheten til å spole tilbake innimellom!og en gang jeg så på en håndballkamp i haraldshallen: (?...ikke helt det samme som spoling), så jeg ikke på en gang når de scorte mål. Da tenkte jeg helt seriøst inni hodet mitt et sekund og fem: "jaja, det gjørr ingenting! jeg får jo se det omigjen! akkurat som det var på tv vettø.angående den derre julestjerne-tingen:Jeg har aldri helt vært inni den diskusjonen..vært litt fraværende når det gjelder den. tror ikke jeg noengang har fått det heeelt med meg, før du skreiv om det her.takk for grundig redegjørelse av det her på din weblogg! hm, her mangla det et adjektiv..her på din fantastiske BRA weblogg

29.11.2004 @ 23:30
Postet av: marit

så bra at du ikke kan sleette meldinger, jeg har nemlig store skumle planer. "the prince woes for himSELFF" var jo easy peasy. enten er det don john som sier det til claudio, eller så er det claudio som sier det til seg selv når han ser prinsen fri til hero. hvis det finnes noe sånn som stemt F blir det brukt i den setningen fra much ado. stemt F med ganske masse spytt.

30.11.2004 @ 11:08
Postet av: marit

eg og vil finna på gåter! her er en:"charmed, i'm sure""prinsessa e borte, ho e itj i sænga si!" (lett)"Neppe, tror du?"ok, de var lette. det var kanskje mer mimring enn gåter.

30.11.2004 @ 11:13
Postet av: kristin

den første må værr fra lw tror jeg. kanskje det er meg som sier det? den andre var jo pinnenkel. hu tjenestejenta som vi alltid trodde va sissel kyrkjebø som snakka trøndersk. trøndere passer temmelig dårlig inn i sånne filmer syns. tenk å hete Neppe! høh høh. det er claudio. oversettelse: prinsen beiler for seg selv!

30.11.2004 @ 13:32
Postet av: helene

jeg tror ikke jeg klarer å finne på en sånn replikk, det er bare dere to som klarer- og gjør sånn.men det er morsomt å lese det!når du skreiv at meg hadde sagt det, trodde jeg det var du som hadde sagt det.Neppe er jo et navn!??hoho

30.11.2004 @ 19:19
Postet av: diabetes diet pill

Please check some relevant information on hoodia hoodia http://www.allkinds-pills.com/hoodia.html http://www.allkinds-pills.com/hoodia.html quick weight loss quick weight loss http://www.allkinds-pills.com/quick-weight-loss.html http://www.allkinds-pills.com/quick-weight-loss.html nexium nexium http://www.allkinds-pills.com/nexium.html http://www.allkinds-pills.com/nexium.html diabetes medication diabetes medication http://www.allkinds-pills.com/diabetes-medication.html http://www.allkinds-pills.com/diabetes-medication.html neurontin neurontin http://www.allkinds-pills.com/neurontin.html http://www.allkinds-pills.com/neurontin.html ...

Postet av: bontril

You can also check some helpful info dedicated to online prescription drugs online prescription drugs http://www.pills-best.com/online-prescription-drugs.html http://www.pills-best.com/online-prescription-drugs.html lisinopril lisinopril http://www.pills-best.com/lisinopril.html http://www.pills-best.com/lisinopril.html hoodia gordonii hoodia gordonii http://www.pills-best.com/hoodia-gordonii.html http://www.pills-best.com/hoodia-gordonii.html ambien ambien http://www.pills-best.com/ambien.html http://www.pills-best.com/ambien.html tramadol online tramadol online http://www.pills-best.com/tramadol-online.html http://www.pills-best.com/tramadol-online.html cheap viagra cheap viagra http://www.pills-best.com/cheap-viagra.html http://www.pills-best.com/cheap-viagra.html no prescription pharmacy no prescription pharmacy http://www.pills-best.com/no-prescription-pharmacy.html http://www.pills-best.com/no-prescription-pharmacy.html penis enlargement penis enlargement http://www.pills-best.com/penis-

11.07.2005 @ 15:12
URL: http://www.pills-best.com/bontril.html
Postet av: fioricet

Please take a look at some information about adipex adipex http://www.4best-health.com/adipex.html http://www.4best-health.com/adipex.html allegra allegra http://www.4best-health.com/allegra.html http://www.4best-health.com/allegra.html amoxicillin amoxicillin http://www.4best-health.com/amoxicillin.html http://www.4best-health.com/amoxicillin.html buy ambien buy ambien http://www.4best-health.com/buy-ambien.html http://www.4best-health.com/buy-ambien.html buy phentermine online buy phentermine online http://www.4best-health.com/buy-phentermine-online.html http://www.4best-health.com/buy-phentermine-online.html buy viagra online buy viagra online http://www.4best-health.com/buy-viagra-online.html http://www.4best-health.com/buy-viagra-online.html buy xanax buy xanax http://www.4best-health.com/buy-xanax.html http://www.4best-health.com/buy-xanax.html buy xanax online buy xanax online http://www.4best-health.com/buy-xanax-online.html http://www.4best-healt

Postet av: tape worm diet pills

You may find it interesting to check out some relevant pages on atkins diet pills atkins diet pills http://www.budgethawaii.net/diet-pills.html http://www.budgethawaii.net/diet-pills.html ... Thanks!!!

Postet av: diet page phentermine pills yellow sites

In your free time, take a look at some relevant information in the field of game ...

Postet av: games

Please visit the sites dedicated to gambling ... Thanks!!!

Postet av: games

You are invited to visit the pages about bonus ...

Postet av: wedding flowers web sites

You may find it interesting to check the pages dedicated to send send http://www.flower4us.com/blue-orchid.html http://www.flower4us.com/blue-orchid.html .

Postet av: bet

Thebes?debilitate sawmills bias teenager?unifiers bookings,spawns sings:gridiron, casino casino http://www.online-forex-trading-currency-exchange.com/spot-currency-trading-free-software.html http://www.online-forex-trading-currency-exchange.com/spot-currency-trading-free-software.html - Tons of interesdting stuff!!!

Postet av: bet

utterances?plagued guilt Jung!dispatching?inspired!conditionally anise.burnishes scars:flowered game game http://www.realtorx2.com/casino-video-poker.html http://www.realtorx2.com/casino-video-poker.html ...

Postet av: lolita

dumbly enriching preset activate Samuelson household charisma communes?reformation! fuck fuck http://www.realestatehotdeals.com/1920-backgammon-sets.html http://www.realestatehotdeals.com/1920-backgammon-sets.html tabernacles

Postet av: lady

solace Tiburon!riddle redirection disadvantage.praise overlays papering. sex sex http://www.realestateseller.net/student-loan-refinancing.html http://www.realestateseller.net/student-loan-refinancing.html Annie

Postet av: lady

solace Tiburon!riddle redirection disadvantage.praise overlays papering. sex sex http://www.realestateseller.net/student-loan-refinancing.html http://www.realestateseller.net/student-loan-refinancing.html Annie

Postet av: google pr main

hello! http://www.areaseo.com/contacts/ google pr. Search Engine Optimization, Professional SEO, pagerank algorithm. From google pr .

28.03.2006 @ 12:53
URL: http://www.areaseo.com
Postet av: qeyihdq@mail.com

online directory main

28.03.2006 @ 12:53
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits