Super freaks hanging out

Atte nå er helga snart omme og jeg må si at det har vært en bra helg. Den oser av 18årsdager. På fredag feira twinzå sin. Jeg hadde det jaffal veldig kjekt, hadde dere det selvom jeg mista hele kaka i golvet? Kom hjem idag fra 18års-feiring av pus og pus sine fødselsdager i Grindafjorden på hytta til Øystein. Kjekke, deilige, morsomme, musikalske, søvnige, vakre, ironiske, brae, digg, gode, fulle folk var det der. Bare at av og til (egentlig ganske ofte) syns jeg synd på Aril når han spiller gitar.

aril

Det ser jo ut som om han har så vondt, stakkars! Se da! Men egentlig tror jeg han har det ganske så greit. Og egentlig litt i sin egen verden; han fikk ikke med seg at jeg og Katrine tok en blåsebelg ved peisen og blåste Trond i fjeset med den fordi han pusta så tungt når han nesten sov der han lå i sofaen. Herlighet, har aldri hør makan til pusting! ("Trond! Ikke glem å ta en pust i bakken på vei til annekset da!") Men han blei ekstra pissed når vi holdt for nesa hans og dermed stengte luftveiene og stoppa pustinga for en stakket stund. Da blei jeg nesten litt redd Trond. Skokje trodd det gjekk an. Detta merka Aril ingenting til...  Men Aril! Nå går du i tredje klasse!

Da vi våkna idag, var det så nydelig vær! Det var klart, frostlig vintervær, med is på fjorden og frost dekket alt og alle. Det så sånn ut på rekkverket jaffal:

frost


Og brygga til Øystein har jeg alltid vært litt engstelig for. Mest for å gå oppå an. Nå skal an rives av en eller aen grunn. Jeg vet IKKE hvorfor... Og vater?! Nei det har vi ikke sett?! Nå ser an jaffal sånn ut, skumlere enn noen gang. Skal det gå an å gå på den...? Fusstikkje!

brygga


Om en uke, hva gjør jeg på da? Hm... Jeg går ijaffal ikke over detta golvet evinnelig mange ganger til dagen for å komme meg fra A til B!

golv

(For de (treigingene) som ikke ser at dette er golvet på musikklinja: Detta er golvet på musikklinja.)


Sovebilde! Jonas ser så salig ut at det er rart det går an. Saaaaaaaaaaaaaalige de som søøøøøøker ham av heeeeeeeele av heeeeeeeeeeeeeeeeeeeele sitt hjææææææærte!

jonki
 

Kommentarer:
Postet av: Anna

God tur te London kjære venn!! Det har du jaggu fortjent! Eg har sagt det før, men seie det igjen; eg ler og humre alltid lika godt her inne på datarommet når eg lese dine innlegg!! Lokkin fårvard to si ju agen bejbi!!

28.11.2005 @ 15:26
Postet av: Marit

ååååååå han lider!

01.12.2005 @ 21:12
Postet av: h

skriv mærr

13.12.2005 @ 18:47
Postet av: cecil

koffår har du ingen bilder av meg på heile bloggen din......???? nå blei eg nesten trist å lei:D:D:D:D

05.01.2006 @ 14:02
Postet av: kine

cecilie: håret ditt er nå i venstre hjørne på første bildet i dette innlegget!

16.01.2006 @ 19:55
Postet av: kine

forresten ka søren har skjedd med resten av bildene dine???!!!

17.01.2006 @ 17:28
Postet av: kine

snälla, kan inte du skriva nånting nytt! plis!?

23.01.2006 @ 20:31
Postet av: Tor

ja nå synes jeg nesten det er for lenge siden du har skrevet noe...

26.01.2006 @ 17:09
Postet av: Marit

lever du enda, kissemiss?

15.02.2006 @ 15:29
Postet av: H

Jeg tror ikke det. har mast,men jeg får ikke noe skikkelig svar fra hu.

15.02.2006 @ 22:00
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits