stanna hos mig. du är allt jag har...

kent er bra musikk til oppvasken, som kristin skaatan 16 år må ta hver tirsdag for mamma har satt opp en skjema der det står skrevet. ellers idag dro cecilie meg med ut. og ja tor, du hadde rett, hu skulle på gardsenteret å snope siden hu har sprokke i antisnopeperioden sin. hu syns fortsatt jeg er den morsomste personen hu vet om. ellers har jeg sove litt, sett på tv, drokke kaffe, spillt piano og regnt matte. i prioritert rekkefølge... MMS er veldig viktig!! (MatMusikkSøvn). og tor og jeg skal debutere som fotomodeller nå har vi tenkt, i en motereportasje line skal lage for avisa. lurer på hvem som kommer til å fåkke opp bildene mest...?
idag har kristin skaatan 16 år lært seg enda flere jazzdansetrinn, for vi skal nemlig ha med det i dansetentamenen vår. jeg var kjempeflink. nesten best av alle, bedre enn nicole. låve deg!
idag hadde kristin skaatan 12 år (?) den meste relaxa gymtimen ever: kristin og azzi og guru og kine "jogga tur"  hjem til skaatans residens, så satt vi å så på gravemaskiner fra kjøkkenvinduet. alltid like fascinerende, igår under middagen, fikk vi rede for hvordan de tar å kjører en gravemaskin ned fra et lasteplan. det var voldsomt interessant, og alle var enige om at (hånei - ikke at det hadde vært en flott tur!) men at det var en genial måte å gjøre det på. vi hadde aldri kommt på det, vi hadde sikekrt bare kjørt an utfor å latt an jompe ned .  (alle gravemasinene her har navn; den som var der igår het Odd (min skal hete geir-viggo))
når en ikke har hatt pianotime før sånn ca. påske, så merker en at det svir inni en. du har liksom et stort, stort tomrom inni deg som bare kan fylles av Astrid den Ene. trengs ikke noe alexanderteknikk eller psykolog eller samlivsterapeut her i gården: en time med astrid er renselse for sjelen og avlastning i stive muskler. men timen går nok vekk imorgne og, for hu skal til tannlegen skrekk og gru. and the void grows even larger...
men nå går jeg for å nyte tirsdag tv-kvelden med mamma. husk å ta opp for helene, kristin!
Kommentarer:
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits