All you have to do is call my name and I'll be there on the next train

I dagens (reprise)episode sa Lorelai noe dødskult om Rory da hun var liten (they're still not talking though...): da Rory hadde bursdag en gang hun var liten, begynte hun å grine fordi Charlotte Brontë ikke kunne overnatte hos henne fordi hun var død. Jeg har begynt å bli så sykt interessert i andres ansikter. Hva de ligner på om hva som gjør dem så pene og så videre. Det er morsomt å legge merke til, spesielt på folk i kunstklassen min. (I will not mention who the following characteristics belong to).

  • ei i klassen ligner på en Bompibjørn (og hun er veldig søt)
  • ei i klassen kunne spilt ms. Anne de Bourgh, mr. Darcys utvalgte fra fødselen av
  • ei i klassen ligner HELT på de figurene som danser dødskult i Charlie og sjokoladefabrikken (husker ikke helt hva de kalles, heffalomper? hompilomper?) hun er identisk rett og slett.
  • ei i klassen har et fantastisk pent og fascinerende utseende! Hun har et nydelig klingende fransk etternavn som klinger så fint sammen med fornavnet (jeg skal ikke nevne navn) men etternavnet uttales helt likt men skrives litt ulikt som den store franske impresjonistiske maleren som het Claude til fornavn. Hun har utrolig store dådyrøyne med lange øyenvipper og en veldig søt liten munn og utrolig fint, tykt hår. Hun kunne spilt en søt, men kanskje litt bortskjemt, liten rikmannspike i Frankrike eller Sverige på begynnelse av 1900-tallet, med skjørt som slutter rett under kneet sånn som småpiker har. (vet ikke om de brukte det på den tiden jeg men hun skal jaffal ha det)
  • en i klassen ser jeg for meg kunne vært en dansk prest på 1800-tallet. eller en samtidig med Petter Dass. han måtte bare fiksa litt på frisyren og bytta klesstil. og kutta ut å kalle ex.phil. for "ex.shit", for det gjør han nemlig

Idag har jeg drokke kanskje 1 liter kaffi og føler meg -som en følge av dette- veldig nummen i kinnene.


Kommentarer:
Postet av: Marit

opmalompaer tror jeg!

28.09.2006 @ 12:54
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits