I was looking for a job and then I found a job but heaven knows I'm miserable now

hytta sommer


Sånn vil jeg ha det. Er det lov å si? At jeg vil ha det annerledes enn jeg har det? Fordi det hadde vært litt fint å ha det sånn som det der, selvom vi kanskje var litt rare på bildet... Litt solbrente og kanskje? For den uka der var så himli bra. London var liksom en utrolig bra uke (panic on the streets of London!), men det var søren meg denna uka òg. For de som ikke vet hvor det er, er bildet tatt på terassen på hytta. Den dagen vi feiret bryllupsdagen til mamma og pappa med Tor og hele Kompani Oslo. Fine sommerværet, fine kjæresten, fine båten, fine søstrene, fine sjøen, fine svaberget! Det var rett og slett jysla fint. 
ski


Noe aent som var fint: mamma og min sin kongeskitur i vinter. Se så nydelig da. Gleder meg til snø og ski igjen.regens


Fem jenter på vei mot ukjent mål. Ingen visste på det tidspunkt hva denne pikniken ville bringe... Dette er alså fra Regent's Park, i/ ved Camden, London, Great, oh so great Britain. Se så deilig.


For nå er alt bare mas og stress og drit. Som Selma i boka vi har (fåkkings) særemne om ville sagt; en naturkatastrofe. Det er det det er. De kommende ukene = en naturkatastrofe. Skremmende aktuelt. Bare at Selma kaller seg selv en naturkatastrofe, men så langt vil ikke jeg gå. To uker til høstferie; jeg ønsker den og alle andre ferier og alle mine kjærester eller helst bare den eneste og beste blant dem hjertelig velkomne, med åpne armer. Hva er vitsen med carpe diem når øyeblikket ikke er noe særlig? Aldri skjønt.


Plenen til mormor og morfar er blitt så høy at den sikkert må slås med ljå.


Kommentarer:
Postet av: Tor

håper jeg er den "beste blant dem", men jeg kan ikke komme for jeg har ikke noe høstferie, jeg har derimot obligatorsk oppmøte på mine forelesninger i ferien. så då får du kosa deg uten meg (eller eventuelt komme her)

27.09.2005 @ 19:51
Postet av: kristin

of course you are, love!jeg kan komme og bli med på et par forelesninger...? hadde sikkert ikke hatt vondt av det :P vanskelig å kose seg uten deg.

27.09.2005 @ 20:48
Postet av: Tor

ja du må bare komme. har fri onsdagen og slutter klokken 12 på tirsdag, torsdag og fredag, mens på mandag skal jeg være der fra 1 til 6.

30.09.2005 @ 12:24
Postet av: Anna

Du klare detta du Kristin! Du som e så ressurssterke atte! Eg klarte det, då gjørr du og det! Så ska du få ein klem av meg i uke 42;)

30.09.2005 @ 20:12
Postet av: Helene

Eg o vil.

30.09.2005 @ 22:49
Postet av: kristin

hvorfor må dette landet ha høstferie på alle mulige forskjellige tidspunkt? men for all del anna, gleder meg til du kommer hjem igjen! her är ljuvt och godt att vara...tor: jeg får se. får gjerne ditche fjellturen til fordel for deg. tenke seg til! hehe. jeg kan sove og shoppe og gå tur med caros langs hålandsvannet og se en film og to eller lage mat til deg mens du er på skolen så kan du komme hjem og så kan jeg si at middagen er klar, kjære, hvordan har din dag vært da? (eller så kan vi la moren din lage middag og da hvis hun er hjemme).

01.10.2005 @ 19:17
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits