Fedmeliv

Igår spillte vi (Eirin, Silje og Kristin (Tor på kjøtt-og-flesk) Scrabble. Det beste ordet jeg fikk godtatt av de andre var 'fedmeliv'. akkurat som om det er et ord liksom...! haha. likevel godtok de andre det. hvor god er ikke jeg?! det kunne vært navnet på en ny tv-serie på tv-norge, der skal de ikke prøve å gjøre de overvektige slankere, men kun å skildre fedmelivet, slik et fedmeliv utarter seg. nice stuff.

jeg var hjemme i helga. fantastisk. jeg og helene er så glade i mamma og pappa at vi kjøpte den nydeligste buketten med roser mamma hadde sett ever til de. hele kompani oslo var også tilstede, dog litt reduserte i formen kanskje. pappa tok opp bestilling på kveldsmaten hihi. ellers i haugesund gikk livet på BonBon sin vante gang, og det var kulturnatt. det var kjekt ass. åså så mange haugesundsfolk som er overalt da gitt! du ser alltid noen du vet hvem er liksom, noe helt annet enn her i storbyen, norges hovedstad, norges 4.største by (selv om de amerikanske rootsmusikerne bak meg på kystbussen trodde det var den nest største i norge etter byen) og verdens idretts- og kulturby alltid. åså så koselig å være med mine venner igjen! konge det ass. og jeg traff igjen astrid, og det gav ro i sjela mi. hun savner jeg virkelig. og jonas romme kunne berette om kaotiske tilstander i gardveien, og sa det var mye bedre og roligere når vi bodde der. det tar jeg som en kvasi-kjærlighetserklæring.

idag har jeg og ida gått fin tur i det fine høstværet rundt mosvannet, riktig så fint var det. der har de utendørs treningsapparater, det hadde vært noe for deg det, cecilie, hæ? hihi.

apropos cecilie, hun var jeg på kaffebesøk hos på mandag. jeg fikk/ga til og med klem til ole dahl. muligens for første gang ever....? det var riktig så koselig. må si at det er apsolutt kongefolk fra sjela av og ut til fingertuppene.

har alle det bra?

nå skal jeg faktisk se "min beste venns bryllup", for den går på tv nå. den likte jeg så godt når jeg var mindre. ikke det at jeg liker sånne filmer så sykt godt, men de er underholdende på sin måte.

alle er invitert på Tor og min sitt bursdagskalas i kong oscarsgate lørdag den ellevte! det skal bli kjekt, spesielt hvis akkurat DU kommer.


Kommentarer:
Postet av: ida

skjnne ikkje kossen du har samvittighet te lura venner (og tor p kjtt&flesk) te godta "fedmeliv"... rrresspekkt!!

26.10.2006 @ 10:54
Postet av: cecilie

, du e hrlig!! eg savne deg eg, men glede meg stort te kalas! ska prva bytta meg fri p fredagen, s komme eg allerede d. Bra eller? fedmeliv e bra. utendrs treningsapparater e end bedre. eg har funne krik i bergen btw. brb. asap. klem fra ccilje

26.10.2006 @ 14:51
Postet av: kristin

vel, egentlig s va det vel Tor sin ide egentlig (for han va p ein mte p mitt lag), s det e vel han s ska f kred for den. eg tror kanskje de andre bare har godtatt at eg e smartare enn de og at det eg seie alltid stemme. haha. kanskje ikke.takk cecilie! du e n herlig du og. til og med med to 'ar. fint hvis du kan komma allerede fredag, i og med at det e 10.november d. heia krik. der gr sikkert HC. se, HC. but talking wide; eg like fedmeliv eg. utendrs treningsapparater klare eg meg fint uten, ellers takk. klem right back at ya.

26.10.2006 @ 18:38
Postet av: Helene

H? Krik?Jeg skulle s gjeeeerne kommet p besk p bursdagen din, men jeg er kanskje litt opptatt, dessverre. Hper du fr bursdagsflelsen!!

26.10.2006 @ 19:35
Postet av: kristin

helene, n kom jeg p noe som gjorde litt vondt inni meg. skal vi ikke feire bursdag sammen? i fellesskap bestemme hva vi skal ha til middag p bursdagen? pne pakker sammen? aoe. frste gang ever, lve deg... etter 18 fine bursdager vi har feira sammen... akk o ve!

27.10.2006 @ 13:27
Postet av: Helene

Ja, det er ganske trist ass!! Jeg ville hatt plse-og makaronigrateng..Hvis vi hadde feira bursdag, kunne nok ikke kine n komme i r heller..Vi kan feire den nr vi drar hjem til jul? Men kan ikke du sende et koselig hjemmelaga kort til meg p bursdagen, som jeg kan henge opp p veggen? skrive masse kule ting? Presang fr vi snakke om, men det gr jo opp i opp...

28.10.2006 @ 11:35
URL: http://diehelle.weblogg.no
Postet av: Helene

Kom deg videre i skrivingen!

05.11.2006 @ 21:33
Postet av: Marit

hmmm... har du drlig rd, helene?

07.11.2006 @ 13:50
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits