New glasses, Sister Frances?

Sånn da har jeg fåt brillene. Noe sikkert ingen har lagt merke til høh høh høh. Min nye look er kategorisert som intellectual/sofisticated. Titta själva:

mer briller

Hhihi, det ser ut som om jeg har følehorn!


Vil ni titta mere...?

briller

Lålålålålålålålålålålålålålålållålålålålålållålålålålålålålålålålålållålålålålålåå da veks ein fin liten blome på hovudet mitt! (Og brillene er ikke rød, som det kan se ut som her, men brune).


En helg nå i høst var vi på hytta til Øystein i Grindafjorden. Tor og jeg måtte ta buss hjem, og Øystein sjekka bussrutene. Det hølja ned, noe det på merkelig vis alltid gjør når jeg er der inne. Jaffal, det kom ingen buss på ei stund, og vi måtte ty til haiking etterhvert. Vi kom da også med ganske mange (forslag til) triks for å få biler til å stoppe for oss. (Vi har det med skitne triks asså...!) Jeg var godt på vei til å legge med ned midt i veien for å spille død, evt. å kle av meg og springe ut i veien. Men rett før vi kom så langt, stoppa noen for oss. Da hadde vi stått i jaffal tre kvarter, kanskje nærmere en time... Var frista til å ta opp soveposene for å holde varmen og gjøre det litt hjemmekoselig i busstoppet among artists and vagrants and cows and horses.haike

Tor har himli kul regnjakke som faren hadde når han var ung. Den kan pakkes sammen til et lite nøste så kan du pakke hele jakka sammen oppi lomma og bære hele merakkelset i en snor rundt halsen.


Og jeg har fått ny plakat til rommet. Den er veldig stor og henger over senga mi.
Td

Blei det ikkje nåke konsert te na, blei det nå jaffal en dugelig plakat på na. Nå henge an over håve på na å synge for na.


Og jeg skal bli nærmeste nabo til -hald dykk fast!- en gjeng med stuter. Det er helt sant! Langs Glimmerveien er det jorder med kuer. Kyr. I Glimmerveien skal vi bygge og bo. Skal stå ferdig til påske! As if...


Hvordan ser vi at noe er kunst...? Det har jeg gått og tenkt på en liten stund.

Kommentarer:
Postet av: Ingvild

Nyydelig sister! Ca like briller som anja.

26.10.2005 @ 09:45
Postet av: Tor

alt og ingenting er kunst... kommer an p personen som ser/hrer/fler/smaker det...

26.10.2005 @ 16:02
Postet av: Marit

HVORFOR FR RESTEN AV FAMILIEN ALDRI VITE NOE SOM HELST OM HVA SOM FOREGR I GLIMMERVEIEN??fine briller! du ser veldig coffee shop chic ut. jeg mtte le hyt av overskriften p innlegget p lesesalen p blindern der alle sitter og er stille og alvorlige og skriver oppgaver.

27.10.2005 @ 10:47
Postet av: kristin

fordi vi ikke har visst noe, men fikk vite det just nu, og da sier jeg det til resten av familien. de begynner bygge om ti dager. trs chic.

27.10.2005 @ 13:29
Postet av: Marit

jeg har meget blandede flelser for den planlagte glimmerveiresidensen. men jeg likte navnet!

27.10.2005 @ 16:10
Postet av: Anna

Guri! S fine na va!! Merakkelse..j, lenge siden eg har hrt det ordet. Klinge fint ass!

31.10.2005 @ 17:28
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits