I've been pissing in the wind

Haha eg ler igjen, samtidig som eg bite negler og hakke tenner. Ting skjer i huset vårt igjen. Narkoen nere har ikke tatt overdose (og godt e vel egentlig det), han har heller tatt seg ein tur inn i leiligheten vår lika greit. Eg kan sei koss heile incidenten foregjekk: Det heila skjedde søndag formiddag, antakelig på et tidspunkt mellom 11.30 og 14.30. Da var Tonje ute, mens jeg og Ragnhild var hjemme. Jeg satt på rommet mitt og leste/hørte på musikk (alt etter som), og Ragnhild tror jeg var på sitt rom og kanskje ikke var stått opp helt. Noen gikk ute i gangen vår og jeg tenkte at liksom "wow så tungt Ragnhild/Tonje har begynt å gå da! jaja kanskje hatt en tung lørdagskveld på byn?!". Så kommer Tonje hjem rundt 14.45 og spurte om jeg hadde vært hjemme hele tida og blei litt paff når jeg sa at ja, det hadde jeg (hva er det å gjøre på ute en regnfull søndag formiddag anyways?). Så spurte hu om jeg hadde hørt noe. hæ noe? hva da? Så hadde visst narkoen (ja han har sikkert et navn) snakkt med henne og beklaga seg. for han hadde visst knokke nøkkelen sin tin hovedinngangsdøra og prøvd å ringe på hos oss. men ringeklokka vår er ødelagt så da hadde han regna med at det ikke var noen hjemme, men var fortsatt like despo etter å komme inn til sin hengelåslåste dør. så da tok han likså godt å KLATRA INN VÅRT BADEROMSVINDU (vi bor nokså høyt oppe i huset), SPASERTE GJENNOM KJØKKENET OG GANGEN VÅR og ut vår dør og ned trappa til sin dør. sick bastard. heldigvis kan Kim passe litt på oss. men fy søren så creepy. tenk om en av oss hadde vært helt mutters putters aleine hjemme og plutselig støtte på han ute i gangen liksom. vi syns det er virkelig lite koselig. men det er snakk om at han ikke skal bo der mer... jeg har ikke sagt det til mamma og pappa jeg... de trenger vel kanskje ikke vite om det? eller, jeg vet ikke jeg...

ellers så har jeg eksamen om bare en fåkkings uke! whæh.

det var et eller aent jeg tenkte jeg måtte skrive. men jeg kommer ikke på det... kan jo si hva jeg har gjort på i helgen? denne helgen har huset vært okkupert av Bærum-jenter. BI hadde to venninner på besøk. hørtes ut som de var femten personer tilsammen. de brukte hele ettermiddagen på å sminke seg selv og hverandre før de vorsa her. jeg holdt meg vekke... jeg ble med linn og to fra klassen hennas på en samtidsdansforestilling som var veldig bra! (jeg har vanskelig for å uttale meg om samtidsdans egentlig, men jeg likte det jaffal og de var veldig flinke og sånn.) etterpå dro vi på en fest på et studenthus, der hu ene i klassen til linn bodde. jeg og linn kjente jo ingen og sånn, så vi kjeda oss vel egentlig litt og holdt ikke ut så lenge egentlig. (var forresten mange som spurte om jeg og gikk på dans hahahahahaha). men det va jo intressant å se hvordan livet på studentboligene utarter seg! på fredags kvelden var jeg litt på kafe med ida, skulle egentlig på kino, reprise, men den var utsolgt. på edda holder det liksom å komme et kvarter før... her holder ikke å være der en time før en gang! sick. hjemme hadde bærum okkupert stua med digg og Crossroads (seriøøøøøst) så Ragnhild, Solveig (som var på besøk hos Ragnhild) og jeg så Mongoland på pcn til Ragnhild.

jeg kommer fremdeles ikke på hva jeg skulle si. det kan umulig ha vært noe viktig. og et eller aent sted i detta innlegget skifta jeg over til pent. gidder ikke skifte og fixe og trixe på det nå...
ha det fint alle kjære venner og kjære søstre som jeg har så kjær.

Kommentarer:
Postet av: Marit

oppdatering fra na! det med narkisen var ikke bra i det hele tatt. mamma sa at "viss det ikkje blir bedre m me gi husverten et ultimatum: enten flytte dei nere ellr s flytte jentene". du kan jo tenke p om det er scenario du vil entre.

26.09.2006 @ 10:21
Postet av: Linn pinn

Wow! S sinnsykt skummelt!!! N vet jeg ikke om jeg tr komme p besk til deg mer.. da skal jeg iallefall ta med meg en hengels.. !:)

26.09.2006 @ 17:15
URL: http://linnsin.weblogg.no
Postet av: Anna

Innlegget hadde aldri blitt det samma uten fremmednarkisileiligheten delen, eg stemme for at du blir kjent me han, s drar dkker te Oslo sammen, du beske meg og han vennenne sine p Plat (eller nai, den e jo kje lenger, litt rundtomkring)..ogs..husj, drar du hjem igjen UTEN sei det te han! Poff, s e du kvitt han! TATA!

26.09.2006 @ 18:26
Postet av: kristin

marit, flytting is off the question. jeg hater flytte! dessuten har vi ftt det litt fint her n etterhvert... bortsett fra haugen av pappavfall som n har stege opp p hyde med kjleskapet vrt (som er snn hyt med fryser nederst) og ut over spisebordet vrt) dessuten skal han selge n, s mest sannsynlig flytter han ut any day now.men linn eg har jo ein slags svevande lfte om ein middag hos meg! du M komma. men det m nesten bli itte eksamenen min, for eg m lesa fram mot den...og anna, eg savne deg btw. har tenkt meg te oslo ein gang i hst. finne den billigaste togreisen s komme eg! s fr narkoen boltra seg i huset aleina. (grss!)(ikke legg merke til at eg skreiv pent nr eg skreiv kommentar te marit)

26.09.2006 @ 19:29
Postet av: kine

haha dansar, du? hihi:) naida, kristin, eg syns du e flinke te dansa eg. huske du dancing in the street eller? d va du flinke.eg glede meg s masse te du komme! eg ska hjem denna helg, ska du?

27.09.2006 @ 13:30
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits