Hur mr ni

OK jeg kan skrive igjen. Jeg både kan og vil. Jeg burde oppdatert for lenge siden, jaffal siden det siste innlegget er fra når vi fortsatt gikk på Skeisvang. (!) Men skulle jeg har skrevet noe i sommer, hadde det bare blitt så tamt at det tenkte jeg å spare dere, mine trofaste lesere, for. For i sommer har det ikke skjedd stort. Skal jeg skrive ned noen stikkord? Bare så det er gjort?

SOMMER -06
- jobb
- kjedelig
- for varmt inne (på BonBon), vil være ute, må jobbe inne, vil ha av klær inne, dør inne, vil ikke være inne
- AAAAAAAltfor lite bading på na
- Marit
- Helene
- litt for lite Ingvild og Erlend
- StorSkaatan med skjegg (!) (blitt forveksla med Kolbein Falkeid actually)
- flytting og farvel med altfor gode venner
- litt Tor
- litt hytte innimellom (få regnværsdager der faktisk!)
- Glimmerveien (glim og glæm)
- bupa (har -tro det eller ei- blitt et sommerminne for meg)

får adde mer hvis dere føler for det selv!

men nå har visa fått en helt ny låt eller hva det nå heter. Min by heter nå Stavanger og her bor jeg visst. Det er ikke så langt hjemmefra, men det er hjemmefra så da føler jeg ikke antall km har så mye å si. Eneste med kort avstand er at det ikke er noe som helst problematisk å komme seg hjem; det tar ikke lang tid og koster ikke masse penger.
 
Her i Stavanger trives jeg ganske så godt! F.eks. en helt ny opplevelse for meg er å møte Tor, den peneste gutten i verden, tilfeldig på bussen en tildlig morgen. Noe så fantastisk. Og veldig dagligdags for andre. Og jeg trives veldig godt på skolen (til nå jaffal). Koselige folk, akkurat passe størrelse, veldig interessante forelesninger (ikke ex.phil., det virker tamt), kjekt sted, koselig bokcafé. Jeg er (til nå) veldig fornøyd med valg av fag, det eneste aberet er at jeg må finne på noe nytt å gjøre til neste høst... Men det venter vi med å wine over.

Ellers så kan jeg jo fortelle litt om leiligheten min. Den kan bli fin. Har ikkke fått gjort så masse i den ennå, men idag har Kim (Ka Kor) fått vekk stygge stygge bordet som tok ca. halve stua. Vi får det sikkert litt koseligere når vi får opp gardiner og hengt opp litt på veggene og gjort det, ja, rett og slett litt triveligere. I tillegg til danseRagnhild så bor jeg med Tonje fra Bærum som går på BI, og hu er veldig koselig. Men tingen med detta huset vi bor i er at detta er ikke et hvilket som helst hus. Det er et narkoreir. Jaffal i første etasje. Der bor det en narkoman. Han har mange narkomane venner. De henger her. Rundt huset. I går klatra de inn verandadøra til Kim, som vi leier hos, som bor helt øverst i huset, og stjal en PC. Kim og han narkomane nede sier vi må låse dørene. Han narkomane låser døra si med skrujern. Det er jo helt normalt. Vi jentene som bor her liker det ikke helt (big surprise) men Tor og Magnus og Henrik mente vi kanskje øste hverandre litt masse opp når vi fikk høre om detta innbruddet her i går kveld. Men det er seriøst ikke noe problem å klatre opp brannstigen, og inn på verandaen vår og inn på kjøkkenet. Såklart må vi hyle litt fra oss da...?!

Ellers, utenom det, så kan jeg jo nevne at vi igår var på Back 2 School Party på Folken. For de som ikke har fått med seg det, så har jeg blitt stor fan av Karpe Diem i sommer, all thanks to Madiss. Og når Karpe Diem skulle ha konsert på Folken, måtte jeg jo få det med meg! Men det var litt masse fjortiser der da... alle var vel det utenom oss...men jeg koste meg. De var dritkule. Karpe Diem asså. Ikke fjortisene. Bare litt. Jeg digga mæææd med kidsa.

Ellers kan jeg si at Helene har vært på besøk hos meg en dag og to nå, dro i ettermiddag. Det var koselig! Sårt å si hade til henne. Lørdagen før jeg flytta, bare satt vi på senga mi og bare grein og grein for vi er VOLDSOMT glade i hverandre, og kommer til å merke savnet både fysisk og psykisk. Ikke fordi vi gjør så masse fysisk, God forbid, bare sånn fysisk som f.eks. måten vi sitter på når vi ser på TV (?).

Men det er utrolig bra å bo i samme by som Tor. Jeg mener det er luksus og at jeg ikke kan forvente stort mere luksus (bortsett fra om at alt studielån kunne blitt gjort om til stipend...). Vi har til og med vært og handla klær til Tor, så da slepper han det på tre år ca. You amAAAAZE me! (haha marit og helene og ingvild; tog du an?)

Ellers... what can one say? Har alle det bra? (Hold neven i været hvis ja). Det håper jeg alle har! Selv om detta nye livet her er kanonrart. Jeg syns jaffal det er veldig rart, men jeg har bare ikke tenkt så veldig masse over det ennå...

På bordet ligger det en kunsthistoriebok på knappe 11000 sider (wups kanskje en null for mye) og den er på engelsk og det var så vidt jeg klarte å bære den hjem fra bokhandelen. Har liksom folk begynt å lese seriøst allerede eller kan jeg slappe av litt til...? Det er uansett masse vi skal lese. En egen tjukk bok om Græsk skulptur (ja, på dansk) og masse aent. I tillegg kommer ex.phil., som jeg tror jeg ikke kommer til å forstå så mye av egentlig... Den ene boka er jaffal kanonteide.

Jeg skal prøve å holde dere kanskje litt oppdatert, for nå syns jeg det er særlig viktig siden jeg aldri ser folk mere... og jeg kunne lagt inn noen bilder, men jeg har tatt så få bilder i det siste. Det kommer kanskje etterhvert.

Ha det fint alle sammen.

Kommentarer:
Postet av: ingvild storesis

kissemiss! back on track! nydelig. jeg liker ikke narkobule, ellers hres det jo riktig greit ut. erlend stiller som velvillig biveileder nr det mtte vre. har ikke noe annet finne p...! kan ns p svart nummer 21926995. love you! st p! snakkes!

24.08.2006 @ 10:11
Postet av: helene

Fint innlegg fra na! stavanger var kosemoseoverdose

24.08.2006 @ 12:52
URL: http://diehelle1.weblogg.no
Postet av: kine

va skoy sj na p nett igjen!du hre nok fra meg igjen...soon... i mer papirlignende form.

24.08.2006 @ 15:52
Postet av: Marit

ikke kall meg madiss! det vekker vonde minner. "you amaaaaze me" ringer mange bjeller, de ringer hardt og hyt, men jeg klarer ikke kobla na. det er fra en film, ganske sikkert. tenk at bupa er et sommerminne for deg ogs, det er fantastisk at vi har klart spre s mye glede. talk to you soon! love you tremendously.

25.08.2006 @ 21:08
Postet av: Aslaug Paslaug

Jeg tipper det er fra praid n predjediss???!!! Og da er jeg ikke et Skaatansistermember engang. Jss. Hu imponere na, kaaa? Godt hre fra deg, Kristin Folkestyre! Det er s kjekt lese det du skriver. Kan ikke du bli forfatter? Men fort deg litt da, for jeg vil skrive masteroppgave om deg. Du m passe deg for de narkomane, de er mordere og alt snn. Pastor Skaatan br gi deg rustning i julegave. Skjegg btw?! Jeeez. Fint at stvg er trivelig, endelig slipper vi sytingen om at du lengter etter Tor (han som driver med hor). BLablablaTorblablbalblaTorTorTorblablablabla. Dette har vi ventet lenge p, bare s du vet det. S n fr du ha et intenst r sammen med han i oljebyen fr du tar med deg restene av innboet ditt (alt det narkomanene ikke har stjlet) og setter deg p kystbussen til Bergen. Det hadde passet seg godt. Men jeg vet at jeg maser litt mye om det, dette er DITT VALG og DITT LIV og DIN TOR og blablablaaaaaaa. ystein jobber p Esso. Har du ftt med deg det? Det er kjempekjempekjempemorsomt. Jeg er i Kopervik i helga, s jeg skal g p overraskelsesbesk til ham. Hper han jobber da.. Rart vre tilbake i hjembyen n. Men ufattelig deilig ogs. Her slipper jeg utrolig nok sette tallerker og dritt i oppvaskmaskinen, jeg kan bare klappe meg mett p magen, og vagge inn i stua hvor jeg slenger meg ned p nrmeste sofa. Det hoper seg ikke opp med kjrler og sppel. Snn sett er det fint komme hjem til mor og far og katt og hund. Og dette etter bare to uker...Gi et lite pip nr du evt kommer til Bergen da? Jeg kan bake boller og morten kan trakte kaffe til deg. Broren min har en rar kaffemaskin som jeg ikke vet hvordan brukes, s den kan jo du kaffeeksperten f utfolde deg med. Hper du har det godt i livet ditt som student. Jeg er ganske totalforvirra, om du skulle lure. Jeg savner deg (spass mye at jeg skrev p bokml n) og er glad i deg. Smask og dask fra Aslaug 3m.

26.08.2006 @ 12:34
Postet av: kristin

unnskyld marit, jeg syns bare det var s hilarious...! apalled by message at du ikke klare finne ut hva det var. et lite hint fra samme film: "the prince woes for himSELFFF!" med masse spytt og harme in it. da br du klare det syns jeg.aslaug. om du har tenkt la din blogg d og n? det syns jeg ikke noe om. for den er s kjekk. besk meg i stavanger nr du besker iselin og bjrnar da! hehe. jeg var hjemme etter frste uka jeg, s du er ikke den frste for si det snn... jeg kommer nok til bergen ja. esso ja... stakkar. og s p raglamyr! er jo ca det styggeste stedsnavnet, rett etter frakkagjerd. jeg tror nok ikke jeg skal bli forfatter nei. men du, kanskje? kos deg videre s snakkes vi kanskje snart....? btw, om du kjenner en som heter ken marius fra kopervik? han gr nemlig p samme faget som meg.

26.08.2006 @ 13:22
Postet av: Marit

men jeg kom p det etterp!! problemet var at jeg s for meg en moderne filmreplikk, men det var det jo ikke. much ado, selvflgelig. beklager min hjerne, den er litt treig. det skal aldri skje igjen at jeg glemmer ut en s sentral og essensiell filmreplikk. ever.

27.08.2006 @ 12:34
Postet av: kristin

tingen er -tror jeg- at helene er den av oss som husker best ansikter p film, mens jeg husker best replikker. men du, marit. hva er du best p? hm... jo! finne de beste filmene! og like de beste filmene. moderne filmreplikk? moderne film? ser vi masse p det? nei. hehe.

28.08.2006 @ 18:53
Postet av: Marit

haaallo. love actually er vel en ganske moderne film, wouldn't you say? jeg er god p bruke filmreplikkene i setninger og ellers i dagliglivet, iallfall hvis du minner meg p de.

30.08.2006 @ 11:31
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits