Vond dag

"when you're young, everything's easy..." for en gangs skyld, kjære thomas: hold kjeften din.

hatt en alldeles grusom dag. eller, nå må jeg ikke ta for hardt i her. skolen var jo ikke alldeles grusom. heller litt morsom. hetsa steinar i koret idag. håjåjåj. det bare glapp ut av meg. pardon.

og hele klassen gikk litt inn for å skippe de to siste timene idag. jeg tenkte at hvis alle gjør det, så gjør det ikke noe om jeg gjør det, så kan vi få øvd på muo istedet for (stor prøve på onsdag). så vi satt oss inne på datarommet, med bare pittelitt dårlig samvittighet for onkel ivar som egentlig bare er snill. men så kom karina inn litt forfjamsa og sa at ivar hadde vært nede på LA og henta inn skulkerene han fant i gangen. han så jo ikke oss siden vi satt inne på datarommet, sikra bak kodelås og greier. men vi gikk nå opp da. og vi sa at

- ivar, vi er veldig lei oss men vi måtte prioritere muo akkurat nå denna timen.
- men dere kunne jo spurt om dere kunne fått gå ned å øve til den derre...hva var det du sa? mio? mua? jaja hva det nå var....
- men da hadde vi garantert ikke fått lov.
- det er jo sant...
så jeg angrer ikke akkurat. line og katarina oppførte seg helt idiotisk i timen idag. at det går an å være så barnslig, sier nå bare jeg. da sier kanskje du at det er barnslig å tenke som jeg gjør, med å "skulke" siden alle andre gjør det. da vil jeg forsvare meg med å si at jeg syns det var litt voksent og. for det var ikke skulking som i å gå hjem, gå på kiwi, gå å røyke eller noe sånn. det var for å jobbe med noe som trengtes. prioritere, kalles det. velge noe framfor noe aent. resten av timen så vi film. seriøst, da kunne vi jaffal jobba videre med muo, og kanskje lært noe den timen.

lenge siden jeg har prata ordentlig med cecilie. vi planla liksom forrige uke at vi måtte gå på samson en dag, det var liksom så lenge siden vi to hadde vært sammen. det ble aldri noe av, for begge hadde det så travelt. så idag gikk vi sammen hjem fra skolen, og fikk prata skikkelig om ting som trengtes å prates om. dette resulterte i at jeg kom for seint til middagen. oh my goodness. mamma og pappa syns det er så trist når vi ikke får spist sammen hver dag. greit at de syns det. men de trenger ikke å kjefte. de sier de skjønner at vi har det travelt på skolen og må være lenge igjen og sånn. men jeg tror ikke de skjønner det helt egentlig. de dagene vi ikke trenger å være igjen, må vi komme rett hjem til middag mener de. så legger de ut om hvordan samfunnet har utvikla seg. så legger jeg ut om hvordan livet mitt har utvikla seg. så sier de hvordan de vil ha det. så sier jeg hvordan jeg vil ha det. med andre ord: jeg argumenter mot det de sier. slik som enhver diskusjon/krangel utarter seg. er det ikke vanlig å liksom være uenig når en krangler? definér diskusjon! det går ikke akkurat ut på at den ene parten skal si noe, så skal den andre si "gu, jeg er så enig!" gjør det vel? men i og med at jeg argumenterer for meg, syns de jeg er sta og umulig og dum. særlig pappa, han syns jeg er über-sta. jeg er vel ikke mer sta enn han selv om jeg står på mitt? han står jo på sitt! jeg forstår jo deres meninger, men at det alltid ikke er like lett å gjennomføre det sånn som de vil ha det, det forstår de ikke. jeg vet jeg skuffa mamma big-time idag med det jeg sa. men jeg mente det og. at middager hjemme ikke alltid er min første prioritet. snakke med venner jeg ikke har snakkt med på en stund syns jeg er hakket viktigere. øve på pianotentamenstykkene mine på et godt flygel er viktigere. jobbe sammen med folk fra klassen i f.eks. muo er viktigere. og med dette mener jeg ikke "viktigere enn familien", men akkurat det å komme hjem til middag hver eneste dag jeg ikke har fastlagt/planlagt/sagt fra om at jeg må være lengre. og når jeg har sånn være-sint-og-sur-dag, så tenker jeg mer på hvor masse jeg savner tor, og da blir alt så mange ganger verre.

*cramps...!*

det er et par personer jeg kunne tenkt meg å skjelle ut. uansett, jeg håper det blir med tanken. ellers så blir det bare kjip stemning.

nok for idag. j'espère. jeg må lese mere muo. (skal begynne å si "musikkhistorie" så andre folk forstår hva det dreier seg om).


Kommentarer:
Postet av: Aslaug

Vil du ha en klem, kjære Kristin?Verden er blitt sånn at du ikke skal si hva du mener. Forstår om Ivar ble sur. Rart at vi er så glade i læreren vår at vi får dårlig samvittighet om vi ikke møter opp til timene hans. Håper ikke han tok det så alt for ille opp. Det beste er å si sannheten, så du gjorde nå det riktige. Snakker vi 15 minutter om franske kolonier isteden for 2-3 minutter, blir han nok glad igjen. Går fiiint, det!Det å diskutere er jammen meg ikke lett. Ender alltid opp med at noen blir sure, skuffet, triste, sinte eller uvenner. Kanskje er det spesielt ekkelt å ha heftige diskusjoner med familien. Håper virkelig de forstår deg. Jeg er enig i det du sier.. det å spise middag sammen hver dag bør ikke prioriteres foran gode samtaler med fantastiske venner som du ikke har snakket med på lenge. Prioriteringer kan være vanskelige, men de må tas. Synes du gjorde både rett og galt idag. Galt er bare pga vi sårer alle Ivar ved å gjøre noe sånn. Men han kan jo prøve å ha prøve i muo (musikkorientering, pardon pardon) selv, så kunne vi sett hva han hadde valgt. Musikkhistorie suger. Du er heldig som har interesse for det, i alle fall. :) Flinki, hæh?! :)*Belle & Sebastian - A Space boy Dream*Håper du er i bedre humør nå (at du har ringt til din elskede, spist donuts, sett praid ænd predjediss, danst vilt etter smiths, hørt på deilig amelie-musikk, lakkert de fine neglene dine, spist donuts, mimret over tiden på kundesenteret, funnet på noen tørre vitser, fått en kjekk jobb, hatt latterkrampe, kaffe på samson, gått tur i snøen (som faktisk er borte), spist donuts, og tatt deg et langt urtebad.), og er klar til å ta fatt på en morgendag så vakker og ven.*Oasis - She's electric*Mmm.. :)

22.11.2004 @ 21:54
URL: Winning a battle, losing a war.
Postet av: Helene

føler jeg har lest andre personer skrive på bloggene sine før, f.eks:som du: Det er et par personer jeg kunne tenkt meg å skjelle ut.-det er en/et par personer jeg misliker eller hater.-det er en person jeg har lyst å slå ned.-det er en person jeg aldri har likt.-Det er en person jeg har fått nok av.OSV.kjip stemning eller?skjell de ut hvis det er så nødvendig og bli så ferdig med det.

22.11.2004 @ 21:58
Postet av: kristin

takk aslaug. det varma. kult å se hvor godt du faktisk kjenner meg! helene: det du skrev; var det sånn du mente, eller sånn som andre folk har sagt?jeg vil ikke skjelle vedkommende ut. jo seff vil jeg, men det blir så dumt. da blir jaffal alt ødelagt.

22.11.2004 @ 23:18
Postet av: Karina

Eg syns Ivar va altfor snill med oss. Han va skikkelig sur med ein gong. Men at sa at han syns me burde spurt han fust, overraska meg litt. Og det virka som om han kanskje hadde vurdert å gitt oss fri hvis me hadde spurt. Men det hadde han kanskje ikke.I timen sa han jo at han hadde hatt dårlig erfaring med kjefting i dag eller noe sånt. Stakkars onkel Ivar. Det ligge ikkje i hans hjerta å kjefta på oss.Eg o merka det med Line og Katarina i fransktimen. Dei kan av og t bli så bitre. Og de e sinnsykt like hverandre. De e snille da. "Line, du vett at eg e glad i deg!? Du vett det?!"Når du sa det t Steinar i dag, virka du skikkelig lei deg. Det va nesten så eg syns synd på deg.Eg e så enig i det du meine om felles middagar. Av og t fins det mye viktigare ting enn det. Skulle bare ønska, for din del, at foreldrene dine o forsto det.Me o har middag t fast tid hver dag. Eg syns det e ein ganske bra ting å ha, men vil gjerna slippa når eg har andre ting å gjør. Det går som regel greit da.I dag har eg virkelig fått oppleva den utrolige Astrid. Eg har alltid likt timane med henna, men i dag va det skikkelig fantastisk. Kjekt, morsomt, røranes, givanes og lærerikt på samme tid. Ville bare sei det. =)Nå ska eg øva på piano tenkte eg... Og så ska eg se om eg orke å lesa muo før eg legge meg. Eg misunne sånne så deg når det gjelde å øva t prøvar. Du e så flinke t det. Øve til og med to dagar i forveien!Du e super, Kristin.Sov godt.

22.11.2004 @ 23:19
Postet av: kine

oj så långe kommentarar alle skrive da!!eg e ein av dei så helene nevne. eg har skreve at eg har lyst te å dryla te noen. det har eg lyst te ennå.eg tror du e i godt humør igjen nå.

23.11.2004 @ 10:00
Postet av: kristin

å, alle er så snille...! jeg var ikke lei meg når jeg sa det til steinar, bare litt irritert. astrid er utrolig, ja. og jeg er ikke så god til å øve til prøver. jeg fikk ikke gjort noe særlig i går. jeg har dårlig selvdisiplin når det gjelder

23.11.2004 @ 10:46
Postet av: Tor

eg synes ikkje du har rett til å krangle sånn, middag er middag og nok om det, d e ok og komme forseint ein skjelden gang men som regel så har en tid til å snakke med venner/veninner etter du har spist og. jeg tror i grunn alle har lyst til å slå til/rakke ned på noen som regel, men konskvensene en kan få av det er som regel tenkt igjen om før en gjør det og da har en ikkje så lyst lenger.

23.11.2004 @ 15:46
Postet av: Aslaug

kristiiin, han skrive "skjelden". Eg hadde gjort d slutt på flekken.Til Tor:SjeldenS-j-e-l-d-e-nrepeat after me, please:S-j-e-l-d-e-nS-j-e-l-d-e-nS-j-e-l-d-e-nMen du e sikkert kul da :)Til kristin:Hoho, eg kjenne deg bedre enn du aaane!Hvordna ble familiemiddagen idag, da? :p

23.11.2004 @ 18:45
Postet av: Helene

mener at jeg syns andre personer har skrevet det før.du har sikkert gjort det, men prøv og forstå mamma og pappa òg. for de syns faktisk det er litt stas med den middagen, midpunktet på dagen, som alle møtes. blir nesten aldri noe av det. snart flytter vi ut tenker de nok, og da er det ingen igjen, og de har vært vant med å være så mange til middagen alltid. og når vi faktisk har tid til å komme hjem, går det an å gjøre det òg, ellers blir det aldri noe av at alle sammen spiser middag og snakker sammen og slapper av. de syns det er veldig viktig med middagen,og føler seg nok nedprioritert. og det syns de er trist når de alltid disker opp med deilig middag. og de vil bare slappe av med mat sammen med oss. for de ser oss ikke så mye alltid!

23.11.2004 @ 20:43
Postet av: kristin

tor, jeg vil ikke krangle om dette med deg og! vi som har klart oss så bra uten å krangle noe... hehe. middag = middag = mat som skal spises. maten spises, den. du liker jo ikke sjøl å prate så himla mens en spiser, og da er det det samme hvem du spiser med eller om du spiser alene. når jeg er hjemme store deler av dagen er det nok av tid til å prate. og jeg hadde ikke noen tid til å snakke med cecilie etter det for jeg hadde det veldig travelt igår. og jeg vil ikke bryte inn midt i en dyp samtale når jeg visste jeg ikke hadde rokke middagen uansett. og jeg har all rett til å si fra når jeg er uenig i noe. og det utvilker seg som oftest til krangler. ytringsfrihet...? du sier det er ok å komme for seint en gang, og det var det jeg gjorde nå. og jeg hadde god grunn. er jeg så dum da? aslaug: ikke vær så frekk nå! han e så kjekke atte. og det ble ingen familiemiddag idag siden jeg var på audition. eller, jeg og mamma spiste sammen da. tror hu stressa litt for å gjøre det så koselig som mulig. gjennomskua hu. hu spurte så masse om hvordan dagen min hadde vært. jeg syns ikke det er koselig, særlig når jeg er trøtt og sliten. hvis jeg har noe morsomt å fortelle, så forteller jeg det. jeje.

23.11.2004 @ 21:28
Postet av: kine

vi spiser sjelden SJELDEN middag sammen.ender som regel med at vi bare spiser brød. det pleier å være middagen vår. så egentlig spiser jeg bare brød hele dagen.

24.11.2004 @ 16:52
Postet av: Tor Priésner (Lorents)

viss eg vil skriva skjeldent så skrive eg skjeldent så piss off!!!! :P meiddag e ikkje bare mat som spises, middag er et dagens høydepunkt, d e som nattmat bare på dagen og i lag med andre, det er godt mat som skal fortæres sakte (noe som ikkje skjer i og med at det er så godt) d sosiale sammværet er jo noe av d beste med det. en trenger ikkje si noe, men det er noen der som kan få høre de ting (tingen, aldri mer en 1 i løpet av middagen for meg vertfall) som en kommer på, men hadde glemt igjen hvis det ikkje var noen der.

24.11.2004 @ 23:12
Postet av: kristin

jejeje W/E. det er som regel noen der når jeg spiser middagen min litt seinere. de er der. selv om de ikke spiser samtidig. teite meninger, men morsomt innlegg. jeg og jonas lo høyt nå.

25.11.2004 @ 12:34
Postet av: slot machine

You can also check out the sites on jack black jack black http://www.plus-casino.com/jack-black.html craps craps http://www.plus-casino.com/craps.html las vegas casinos las vegas casinos http://www.plus-casino.com/las-vegas-casinos.html free casino games free casino games http://www.plus-casino.com/free-casino-games.html black jack black jack http://www.plus-casino.com/black-jack.html casino poker chips casino poker chips http://www.plus-casino.com/casino-poker-chips.html slot machine slot machine http://www.plus-casino.com/slot-machine.html casino chips casino chips http://www.plus-casino.com/casino-chips.html online casino gambling online casino gambling http://www.plus-casino.com/online-casino-gambling.html betting betting <A HREF="http://www.plus-casi

Postet av: betting

You may find it interesting to visit some information on jack black jack black http://www.svsting.org/jack-black.html craps craps http://www.svsting.org/craps.html las vegas casinos las vegas casinos http://www.svsting.org/las-vegas-casinos.html free casino games free casino games http://www.svsting.org/free-casino-games.html black jack black jack http://www.svsting.org/black-jack.html casino poker chips casino poker chips http://www.svsting.org/casino-poker-chips.html slot machine slot machine http://www.svsting.org/slot-machine.html casino chips casino chips http://www.svsting.org/casino-chips.html online casino gambling online casino gambling http://www.svsting.org/online-casino-gambling.html betting betting http://www.svsting.org/betting.html ... Thanks!!!

25.06.2005 @ 09:10
URL: http://www.svsting.org/betting.html
Postet av: seeburg slot machine

In your free time, take a look at some information in the field of casino fortune casino fortune http://www.casino-startup.com/casino-fortune.html http://www.casino-startup.com/casino-fortune.html blackjack dealers blackjack dealers http://www.casino-startup.com/blackjack-dealers.html http://www.casino-startup.com/blackjack-dealers.html casino trip casino trip http://www.casino-startup.com/casino-trip.html http://www.casino-startup.com/casino-trip.html texas redemption gambling texas redemption gambling http://www.casino-startup.com/texas-redemption-gambling.html http://www.casino-startup.com/texas-redemption-gambling.html battle blackjack battle blackjack http://www.casino-startup.com/battle-blackjack.html http://www.casino-startup.com/battle-blackjack.html play slot machine play slot machine http://www.casino-startup.com/play-slot-machine.html http://www.casino-startup.com/play-slot-machine.html argosy casino argosy casino http://www.casino-startup.com/argosy-casino.html http://www.casino-startup.co

Postet av: hair loss treatment

Take your time to check the sites on pharmacy pharmacy http://www.allkinds-pills.com/pharmacy.html http://www.allkinds-pills.com/pharmacy.html hoodia hoodia http://www.allkinds-pills.com/hoodia.html http://www.allkinds-pills.com/hoodia.html allegra allegra http://www.allkinds-pills.com/allegra.html http://www.allkinds-pills.com/allegra.html prescription drugs prescription drugs http://www.allkinds-pills.com/prescription-drugs.html http://www.allkinds-pills.com/prescription-drugs.html biaxin biaxin http://www.allkinds-pills.com/biaxin.html http://www.allkinds-pills.com/biaxin.html .

Postet av: ambien

You may find it interesting to check out the sites dedicated to adipex adipex http://www.allkinds-pills.com/adipex.html http://www.allkinds-pills.com/adipex.html proactive skin care proactive skin care http://www.allkinds-pills.com/proactive-skin-care.html http://www.allkinds-pills.com/proactive-skin-care.html penis enlargement penis enlargement http://www.allkinds-pills.com/penis-enlargement.html http://www.allkinds-pills.com/penis-enlargement.html lisinopril lisinopril http://www.allkinds-pills.com/lisinopril.html http://www.allkinds-pills.com/lisinopril.html buy viagra online buy viagra online http://www.allkinds-pills.com/buy-viagra-online.html http://www.allkinds-pills.com/buy-viagra-online.html .

Postet av: mobic

Take your time to check out some relevant information dedicated to medicine medicine http://www.allkinds-pills.com/medicine.html http://www.allkinds-pills.com/medicine.html cvs pharmacy cvs pharmacy http://www.allkinds-pills.com/cvs-pharmacy.html http://www.allkinds-pills.com/cvs-pharmacy.html prozac prozac http://www.allkinds-pills.com/prozac.html http://www.allkinds-pills.com/prozac.html valium valium http://www.allkinds-pills.com/valium.html http://www.allkinds-pills.com/valium.html viagra online viagra online http://www.allkinds-pills.com/viagra-online.html http://www.allkinds-pills.com/viagra-online.html - Tons of interesdting stuff!!!

Postet av: jack black

You are invited to check some information in the field of online casino gambling online casino gambling http://www.casino-go.com/online-casino-gambling.html http://www.casino-go.com/online-casino-gambling.html craps craps http://www.casino-go.com/craps.html http://www.casino-go.com/craps.html black jack black jack http://www.casino-go.com/black-jack.html http://www.casino-go.com/black-jack.html betting betting http://www.casino-go.com/betting.html http://www.casino-go.com/betting.html strip blackjack strip blackjack http://www.casino-go.com/strip-blackjack.html http://www.casino-go.com/strip-blackjack.html casinos ranked casinos ranked http://www.casino-go.com/casinos-ranked.html http://www.casino-go.com/casinos-ranked.html keno keno http://www.casino-go.com/keno.html http://www.casino-go.com/keno.html free blackjack free blackjack http://www.casino-go.com/free-blackjack.html http://www.casino-go.com/free-blackjack.html online craps online craps h

Postet av: striptease slot machine

In your free time, check out some helpful info on treasure island casino treasure island casino http://www.forever-casino.com/treasure-island-casino.html http://www.forever-casino.com/treasure-island-casino.html sport book casinos sport book casinos http://www.forever-casino.com/sport-book-casinos.html http://www.forever-casino.com/sport-book-casinos.html aruba casino gambling aruba casino gambling http://www.forever-casino.com/aruba-casino-gambling.html http://www.forever-casino.com/aruba-casino-gambling.html casino games download casino games download http://www.forever-casino.com/casino-games-download.html http://www.forever-casino.com/casino-games-download.html gambling facts gambling facts http://www.forever-casino.com/gambling-facts.html http://www.forever-casino.com/gambling-facts.html compulsive gambling facts compulsive gambling facts http://www.forever-casino.com/compulsive-gambling-facts.html http://www.forever-casino.com/compulsive-gambling-facts.html gambling systems gambling systems http://www.forever

Postet av: crestor

In your free time, take a look at some relevant information about ambien ambien http://www.4best-health.com/ambien.html http://www.4best-health.com/ambien.html amitriptyline amitriptyline http://www.4best-health.com/amitriptyline.html http://www.4best-health.com/amitriptyline.html atenolol atenolol http://www.4best-health.com/atenolol.html http://www.4best-health.com/atenolol.html biaxin biaxin http://www.4best-health.com/biaxin.html http://www.4best-health.com/biaxin.html buy phentermine online buy phentermine online http://www.4best-health.com/buy-phentermine-online.html http://www.4best-health.com/buy-phentermine-online.html buy soma buy soma http://www.4best-health.com/buy-soma.html http://www.4best-health.com/buy-soma.html buy xanax online buy xanax online http://www.4best-health.com/buy-xanax-online.html http://www.4best-health.com/buy-xanax-online.html canada pharmacy canada pharmacy http://www.4best-health.com/canada-pharmacy.html http://www.4best-health.

Postet av: prescription diet pill internet

<h1>You can also take a look at some helpful info in the field of<A HREF="http://www.the-discount-store.com/diet-pills.html"> do diet pills work </A> do diet pills work http://www.the-discount-store.com/diet-pills.html <A HREF="http://www.the-discount-store.com/diet-pills.html">http://www.the-discount-store.com/diet-pills.html</A> <br/>... Thanks!!! </h1>

Postet av: ppm

<h1>Please visit some helpful info on<A HREF="http://www.upthekazoo.com/poker-party.html"> poker party Scanners </A> poker party Scanners http://www.upthekazoo.com/poker-party.html <A HREF="http://www.upthekazoo.com/poker-party.html">http://www.upthekazoo.com/poker-party.html</A> <br/>- Tons of interesdting stuff!!! </h1>

Postet av: quick diet diet pills

Take your time to check some information in the field of online pills diet pills online pills diet pills http://www.budgethawaii.net/online-diet-pills.html http://www.budgethawaii.net/online-diet-pills.html - Tons of interesdting stuff!!!

Postet av: bonus

You may find it interesting to take a look at some helpful info on slot machine games poker ...

Postet av: bonus

You may find it interesting to check the sites about gambling ...

25.09.2005 @ 08:44
URL: http://www.bayfronthomes.net/
Postet av: no download black jack java

Take your time to take a look at the sites about black card jack strategy strategy guide .

28.09.2005 @ 12:09
URL: http://www.mydivx.info/blackjack.html
Postet av: bet

In your free time, check some information on visit now visit now http://www.vplaymate.com/texas-hold-em.html http://www.vplaymate.com/texas-hold-em.html ... Thanks!!!

Postet av: bet

Please check out some helpful info about tournament tournament http://www.vpawnshop.com/online-casinos.html http://www.vpawnshop.com/online-casinos.html ...

Postet av: visit now

Please visit some relevant information in the field of casino casino http://www.smogless.com/keno-online.html http://www.smogless.com/keno-online.html ... Thanks!!!

Postet av: click

sorcerer uncertainly throwing:labor:repairs inclement!meander,gleaning! search jugar poker linea search jugar poker linea http://www.poker4spain.com/jugar-poker-linea.html http://www.poker4spain.com/jugar-poker-linea.html alcohol undoing?

Postet av: news hotels in jackpot

enchantment.skunk appropriator piloting surnames oxide discoveries wedlock determinacy bonus bonus http://www.thexmlguys.com/online-betting.html http://www.thexmlguys.com/online-betting.html ...

20.11.2005 @ 07:35
URL: http://www.thexmlguys.com/jackpot.html
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits