But Thy eternal summer shall not fade

Idag begynte skolen igjen ja. Klarte faktisk å åpne året med å komme for seint! Min klokke viste 09.00, men Steinar var godt i gang da jeg og tvillinga som slentrende inn. Skjønner ikke det... Feil klokke kanskje? Pang rett på med særemnemaseri. Bloggen min har hatt en liten pause fra skoleskriverier, but here we go again. Jeg syns det ikke var noe kjekt å komme tilbake igjen. Det må jeg si. Jeg trodde det kom til å bli det, men neida.

 

Her er flere bilder fra diverse ting.

varmt

En dag på hytta ble det så varmt at det var 28.5 grader i skyggen. Det var tider, det.

 

cecilie olalia

Her var jeg og Cecilie på Olalihytta nå i vinter. Var en kjekk tur og vi var kjempeflinke å gå laaaaaaaaaaaaangt. Tror Cecilie var redd for å få frostskader på sin fine, unge hud. ("Have you ever seen such a fair skin, miss Woodhouse?") Når du kommer så høyt til fjells som Olalia, er det best å dekke seg til. Eh. ("Dekka te deg!")

 

For de som lurer på om jeg faktisk var i London under bombinga, så ja, jeg var det. Det var mange typer bomber å velge mellom der borte. Spesielt den ene kvelden, på en kul restaurant. Her ser du noen av valgmulighetene fra dessetmenyen/desert map/ørkenkart:

bombe

Ravello Bombe, Anacleto Bombe, Positano Bombe... you name it!  Ellers har vi spikerbombe, selvmordsbombe, bilbombe etc. Men Anacletoen va voldsomt goe!


Kommentarer:
Postet av: marit

i think you should seriously consider the length of your siderburns (gjett hvilken film!) og den kafeen br serist revurdere menyen!

26.08.2005 @ 11:18
Postet av: Helene

SANDPAPIR!

28.08.2005 @ 15:39
URL: http://diehelle.weblogg.no
Postet av: Tor

s kjekk meny...kommer det nytt innlegg snart eller?

05.09.2005 @ 16:30
Postet av: kristin

ja det var kongemeny! tviler p at det kommer nytt innlegg med det frste, for det er kuk i computeren (ikke min feil!) s internettet funker inte. og jeg gidder ikke skrive p skolen liksom.

06.09.2005 @ 09:16
Postet av: marit

du m skrive p skolen, hakkeno valg.

06.09.2005 @ 12:25
Postet av: Tor

jeg er helt enig med marit. Du m slutte tenke p deg selv, og starte tenke p alle oss andre, vi som trenger nye innlegg her for klare oss gjennom de harde og tffe dagene...

06.09.2005 @ 18:40
Postet av: Anna

Eg vil vita ka som skjer i min hjemby!! Gjennom din blogg!! N!

09.09.2005 @ 18:23
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits