det e godt av penger, godt av penger, aha, lalalalalala

Jeg er fed up med filosofi. Kan ikke alle som eksisterer være fornøyd med å eksistere uten å spør så himli mye hele tida??? På torsdag er det over. Så deilig det skal bli å være ferdig med ex.phil. ass. Noen gullkorn/smarte ord fra filosofer oppigjennom tidene (min forståelse av de):

- Ting er det de er rett og slett fordi de ikke er noe aent (da-ah) "Ugh ugh eg e meg fordi eg ikke e deg".
- piler (som i pil og bue) flytter seg ikke når de er skutt ut, fordi forandring ikke fins, skjønner du. opplagt?
- Descartes i et nøtteskall (slik han fortoner seg for meg): "Jeg tviler på at jeg tviler men den tvilende som tviler denne tvilen må kunne tvile for å tvile og tviler derfor for å være og for å være kan man tvile og når man tviler tenker man og når man tenker tviler man men man er fordi man tviler på at man tviler, noe som ikke går an, derfor må vi tvile og jeg tviler og når jeg tviler, tenker jeg, derfor er jeg." LETT! Jeg kan til og med si dette på latin! Å så flink da gitt.

I det siste har det ikke vært en dag uten regn. Greit nok, det har kanskje vært litt sol, men det ender alltid i regn før eller siden. Sånn føles det ut som om det har vært i ca to måneder nå. Det er veldig vanskelig for meg, for jeg vet aldri hvilke sko eller hvilken jakke jeg skal ha på meg når jeg går ut om morgenen. Det er jo utrolig kjedelig å gå i støvler hele dagen hvis det regnet bare når jeg gikk til bussen om morgenen, men er sol/opphold resten av dagen. Og det er ikke kjekt å ikke ha paraply og støvler hvis det pøser resten av dagen heller. Alas...

De siste dagene har jeg sovet til over tolv på formiddagen. På den måten får jeg kjempemasse ut av dagen! Jeg får jo ikke sove om natta når jeg drikker opptil 8 kopper kaffi til dagen... Så i dag måtte jeg opp halv ni, og det føltes umenneskelig tidlig, så jeg klarte å forsove meg. Men det var fordi jeg i det siste har hatt en utrolig festlig fortsettelsesdrøm, som omhandler mitt bryllup. Så drømmer jeg litt om det, våkner kanskje opp et øyeblikk, men fortsetter drømmen der den slapp. Og jeg har hatt samme drømmen flere netter! Det er dødsgøy. Nå er jeg kommet til formiddagen på bryllupsdagen, få timer før selve vielsen skal finne sted. Så jeg håper at jeg kan fortsette historien i natt. Og ja, det er Tor som jeg skal gifte meg med. Men han er ikke sentral i denne drømmen, alt handler nemlig om moi. Ting som har skjedd til nå:

- brudekjolen min er forferdelig stygg! jeg fikk ikke velge den ut selv av en eller annen grunn
- jeg fikk ikke tid til å vaske håret på selve dagen, og dagen før hadde jeg krølla det med masse gøsj i, så det satt litt igjen og det var ikke noe jeg kunne gjøre med håret (det så ikke ut, låve deg!)
- jeg hadde dårlig tid tl å komme meg til et sted (husker ikke hvor), så jeg måtte springe langt langs en smal vei langs en norsk fjord i brudekjolen min med langt slep. Det verste var ikke selve løpinga, men at det underveis kom et giga drillkorps dundrende mot meg, og de marsjerte over slepet mitt og det var umulig å komme seg videre fordi toget deiras var så sjukt langt og gikk meg på nervene. JANITSJARMUSIKK! (Fandango, Kraaaag).
- cecilie skulle gifta seg og, samme dag. Hun var som alltid mye finere enn meg (kanskje litt på grunn av håret og kjolen min). Hun skulle pynte med engler i bryllupet sitt. Ok...?
- søskenbarnet mitt Harald hadde pynta seg i kjole for anledningen
- mamma hadde veldig fin kjole, finere enn Harald sin til og med

Det er ca det jeg husker har skjedd til nå. Du står fri til å tolke om du vil. Fortsettelse følger forhåpentligvis! 

Jeg var på Thomas Dybdahl på Folken igår. Han klarte ikke å gjøre det så særlig magisk syns nå jeg. Liker ikke de nye sangene så mye som de gamle. Og en kjempeteit fjortis ødela med å brøle teite ting. Men de hadde fått med seg en ny på steel, og jeg bare tenkte: hvor har de plukket opp han henne? En ganske tjukk, godt voksen mann med halvlangt hår og bart, bare dødskul rett og slett, skilte seg litt ut fra de andre liksom. Han kunne spilt Obelix, eller høvdingen i Gallia. Kongemann med skikkelig glimt i øyet.

En dag det er fint vær (skjerkje her) og jeg kjeder meg, skal jeg gå, evt. sykle rundt i Stavanger by og lokalisere samtlige av Broken Column-statuene. Jeg tror det er 23 eller 25 av de, og jeg vet hvor kanskje 5-6 er... Hvis du ser på én, kan du i teorien finne ut jaffal på hvilken linje den neste ligger, for blikkretningen peker mot hvor den neste ligger.

Selv om narkoen har flytta ut, kom han på "besøk" til oss igår. Vi ville ikke åpne opp da han kasta småstein på ruta vår (sånn som Rolf gjør i Sound of Music når han vil på besøk te Liesl). Vi gadd ikke åpne, men han kom seg inn nere likevel og sa han skulle fikse noe med sikringen. Ok...?

Men nå skal jeg se litt P&P, så skal jeg sove og drømme og bryllup, forhåpentligvis.
Haha på søndag kjøpte jeg dvd på Shell. Hvem gjør det liksom...?


Kommentarer:
Postet av: Linn

det hrtes ut som ein skikkelig klisj, amerikansk suppe film:) utrolig lye. E spent p fortsettelesen. stikke du av ved alteret? seie tor nei? fr presten hjertestopp? snur du p kirketrappa??.. eller blir dkkr rett og sett lykkelig gift? Kanskje finne du cecilie og tor sammen p bakrommet i kirk?:)

23.11.2006 @ 11:14
URL: http://linnsin.weblogg.no
Postet av: ida

haha, dvd p shelleg kjpte dvd p kiwi ein gang

23.11.2006 @ 20:39
Postet av: cecilie

eg likte den med meg og tor p bakrommet..mohaha

24.11.2006 @ 09:34
Postet av: cecilie

forresten, det finnes ingen bakrom i kjerk..det hette i sfall preste- eller dpssakresti

24.11.2006 @ 09:34
Postet av: cecilie igjen

det hette heller ikke "godt AV penger", men "godt HA penger" hehe, men d visste du nok

24.11.2006 @ 09:35
Postet av: kristin

eg har ikke ftt fortsettelsen enn... sukk. men hvis eg fant tor og cecilie i sakristiet, hadde eg stokke av med cecilie sin brudgom s fr me se kim s ler best.eg trodde de sang "godt av penger" eg! men katrine misforstr tekstar sjukt mye! istedenfor "ring i mr, ta det sideeeen" tror hu det e "ingen m g, ta det siden". haha.

24.11.2006 @ 13:05
Postet av: Aslaug

og eg trodde di sang s siiiiiinnsykt, siiinnsykt, men s sang di syyyyyyngsyng syyyyyyngsyng. Konklusjon for dagen: Hgsd pop ens. har drlig artikulasjon. di fr g p kveldskurs hos meg siden eg e s flink i fonetikk og utale.. taaaaaaa det siden meeeeee har alltid goe tiiiiiiiiiiiiiiiiiid.!PS. Eg tror det e jon gelius som ska via dkke, og at tor seie nei for du har musta alle tennene dine eller nge. Blei sltt ut av ein drillstav. PS2: ka e vitsen med drilling? Det har eg aldrig forsttt. Milde jesus seie bare eg. PS3: Om du aldrig fekk bursdagshilsenen fra meg?! I tilfelle e eg forbanna p posten. Kanksje du ikkje fatta at d va fra meg? Det va et himalaga (og litt fint alts) kort som eg hadde skreve te deg inni (med bittesm bokstavar), og p si av hadde eg teipt inn ein hundrelapp kor det stod at den va remerka ein kulturell begivenhet/arrangement evt medspelar i ei fudlakula. eg tippe det e narkoen som har toke brevet. Jaja. hpe han brukte det p nge kulturelt d. Har du ftt med deg at gamleklassen vr ska synga p amanda i r og? hahaha. Det sko toge seg ut. Det va sren meg dnna. Og den skumle pepperkakemannen. Uh

24.11.2006 @ 15:43
Postet av: Marit

tipper det var akkurat like romantisk som da rolf kasta smstein p vinduet til liesl.

25.11.2006 @ 16:07
Postet av: Marit igjen

trodde du serist at de synger det? og du kaller deg fan? hysterisk morsom drm forresten, likte spesielt godt det med hret og korpset og harald (hajaj)

25.11.2006 @ 19:48
Postet av: Anna

Eg love deg Kristin, du e ikkje unik som kjpe dvd p bensinstasjon. Dessuten ser eg p datoen p innlegget at det n sannsynligvis har skjedd masse nytt p bryllupsfronten..vente i spenning! Godt av penger liksom? Ka ska det bety? ", glede meg te den 15..det e s godt av penger"..njei..

26.11.2006 @ 17:44
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits