Life as we know it

Heihei.

Jasså ja onsdagskveld ja. Hva som skjer i mitt liv for tida? Hva jeg gjør på? Hvordan jeg har det?
Jo takk jeg har det bare bra. Jeg har fonne ut en ting angående hybel/borteboing/hjemlengsel: jeg får lett hjemlengsel hvis jeg kjeder meg eller ikke har noe å gjøre. Så det gjelder liksom å ha ting å gjøre. Og det er som regel keine problem.

Idag har vi tre jentene som bor her (i herlig naboforhold med de andre naboene som bor f.eks. rett ned trappa?) vært og kjøpt gardiner og puter for nå skal vi gå inn på en sjarmoffensiv når det gjelder å få sjarm på stua. Vi var også på Ikea igår så nå har vi det meste vi trenger. Bortsett fra en kakeform. Men det går an å lage en liten kakeform inni en giga lasagneform, bare ved å brette trekkspill av bakepapir og på en måte lime med smør i bunn og kanter så kan du lage en liten browniekake som ikke renner i hele formen. Linn pinn sukkerspinn er ikke så dum at det gjør noe! hehe. tusen takk for koselig middag og kveld linn! jeg fant til og med veien tilbake selv om det var mørkt...

Nye Thomas Dybdahl, liker vi den? Helt ok? Noe sånn. Jeg fikk den signert... wohoo. Men hadde ingen spretne kommentarer å si til han bortsett fra "ha en fin dag". Og minikonsert fikk jeg med meg. Pluss større konsert med han forrige lørdag. Susanna and the magical Orchestra skulle egentlig attenderes forrige lørdag også, men hele konserten ble av en eller aen grunn avlyst så da ble det pizza, chips+dip (paprika+holiday (uslåelig combo)) og dansk film hos Tor i stedenfor. Så fikk jeg spist for resten av uka. Lika greit.

Ellers så er det masse å lese på skolen. Eksamen allerede 3.oktober (WTF?) så det gjelder å holde seg a jour. Skoledagene er korte og det skjer egentlig ganske lite der. Bortsett fra at jeg kommer til å stryke på ex-phil. av flere forskjellige grunner.

Ellers er kameraet mitt ureparerbart. Mannen i fotobutikken syns litt synd på meg og syns også det var litt komisk at det var ødelagt av øl da jeg skulle høre om det kunne repareres. Jeg har jo ikke akkurat råd til å kjøpe et nytt et liksom... Vet ikke hvordan denne problemstillingen skal overleveres til SkjeggStorSkaatan. (Han har skjegg ennå, jeg må spør og forsikre meg om det med jevne mellomrom).

Den 7.oktober drar jeg til Bergen folkens! Og to uker etterpå drar jeg hjem så skal hele familien være samla. Gleder meg masse til begge deler.

Helene er veldig fin og søt. På søndag kjeda jeg meg litt (ergo litt hjemlengsel) så jeg leste gjennom store deler av bloggen hennas. Kule jenta! Her er bilde fra en nydelig sommerdag i Baroniet:

twins

Njåååå....!

Nå spørs det om jeg gidder å begynne å lese om stavkirker... Akkurat det er utrolig kjedelig! Gol, Heddal, Lom, Røldal (!) osv. Gørr. Dæ æ gørr. Brynø.

Sa jeg forresten at vi skal på studietur i vår? Enten til Paris, Roma eller Berlin. Pliiiiiis ikke Berlin! Kan jo ikke måle seg i finhet med de andre, selv om det er masse samtidskunst der. Men det er ikke vårt valg though.

Nå skal jeg, istedenfor å lese konst (foreleseren min sier "konst" og "Ornes" ikke "Urnes" osv), se stygge-Keira som Eliza Bennett, for jeg måtte jo liksom ha den dvdn og... Selv om jeg har bannlyst den. Egentlig har Tor og Magnus sagt at de har lyst å se den og, men på en måte tror jeg jeg skal spare de for det. Ellers kommer de til å syns jeg er enda særere enn jeg allerede er. "Seriøøøøøøst detta e jo driiiiiiid". Tor, seriøst, det var ikke jeg som kjøpte en dvd med 14 timer Kung-Fu! Men du er kul da...

Det er så.
Kommentarer:
Postet av: kine

hei du, ikke diss Gol! fantastiske plassen ska eg sei deg, rett nedi hoggjet fra hytta mi.eg glede meg som et barn til du skal komme. snart skal eg p kaf med c#a:) vil du ver me? cecilie e den samme fortsatt, full av gode gullkorn. kanskje enda fler.n sitter jeg p min nye mac forresten. fantastisk!

21.09.2006 @ 13:11
Postet av: Marit

du kommer hjem! superb. det ser ut som dere er i en jungel p bildet. du kan si til StorSkjeggSkaatan (nytt navn! jeg lo hyt p lesesalen) at vann, brus eller eventuelt en annen vske lekte ut i veska di. s lenge kameraet ikke lukter da.

21.09.2006 @ 13:20
Postet av: kristin

jeg disser ikke selve Gol. Mer stavkirker in general er noe herk. men de er veldig fine da... jeg og gleder meg til komme! da kan vi g p kafe sammen.vi var midt inne i Baroniets jungel. men sier jeg at en vske rant ut i veska kommer han bare til si at jeg m passe bedre p sakene mine. det lukter ogs litt. jaja.

21.09.2006 @ 18:33
Postet av: kristin

jeg kan evt. si at veska rant ut i vska og ikke at vska rant ut i veska. men det blir gjerne ett fett muntlig.

21.09.2006 @ 19:45
Postet av: helene

hei kjre!N ser jeg p haikerens guide til galaksen, egentlig, men mtte p do, og gikk innom en data i samme slengen. I morgen skal hele skolen (minus fotball-linja som har fotballskole sammen med masse ste smrollinger) dra til Stiklestad, og bli proppet fulle av historiske ndvendigheter. Jeg har det veldig bra.men idag var jeg bittelitt trist ogs,for jeg vde p sang,og det gikk s drlig , for jeg har vrt forkjla/vondt i halsen de siste dagene. Jeg fikk mamma til sende en resept jeg hadde liggende i posten,men jeg hpte ogs p noe annet enn bare resepten,som f eks en lapp med "hvordan gr det?" p. jeg fikk kun resepten (tredagers kur mot forkjlelse etc) I dag fikk jeg forresten melding av ks-ragnhild. hun lurte p om jeg hadde "gje meg handa di ven-arret, som jeg, kine ++ sang i paris." s det m jeg huske sende henne i posten...Kjekt lese et s flott innlegg alts!Alle er fortsatt interessert i hre om den ukjente tvillingssteren min her.Skal fortelle deg om alt om den daten senere ogs btw.Skal du til bergen ?? gleder meg veldig til den siste helga i hstferien. jeg gleder meg faktisk sykt! vre kulturell i festiviteten og snn.ferdig med eksamen og snn. se alle igjen!smask! (du fr kanskje brev av meg en dag-kan jeg f adressen??)

23.09.2006 @ 00:02
Postet av: kristin

ja du kunne vel kanskje ftt med en liten post-it med "luv u miss u" p syns jeg.det er jo ikke lett ve p sang nr du ikke er god i stemmen. fr hpe det gr seg til!jeg og gleder meg veldig til den helga!og ja jeg tror jeg skal til bergen ja.adressa mi er:Kong Oscarsgate14008 Stavanger. skriv skriv!

23.09.2006 @ 11:49
Postet av: helene

jeg skal prve ta meg til skrive..er litt treig p det.stiklestad var ikke s spennende, egentlig.

23.09.2006 @ 15:02
Postet av: Hedvig

du er s kul.

25.09.2006 @ 14:26
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits