Life as we know it

Heihei.

Jasså ja onsdagskveld ja. Hva som skjer i mitt liv for tida? Hva jeg gjør på? Hvordan jeg har det?
Jo takk jeg har det bare bra. Jeg har fonne ut en ting angående hybel/borteboing/hjemlengsel: jeg får lett hjemlengsel hvis jeg kjeder meg eller ikke har noe å gjøre. Så det gjelder liksom å ha ting å gjøre. Og det er som regel keine problem.

Idag har vi tre jentene som bor her (i herlig naboforhold med de andre naboene som bor f.eks. rett ned trappa?) vært og kjøpt gardiner og puter for nå skal vi gå inn på en sjarmoffensiv når det gjelder å få sjarm på stua. Vi var også på Ikea igår så nå har vi det meste vi trenger. Bortsett fra en kakeform. Men det går an å lage en liten kakeform inni en giga lasagneform, bare ved å brette trekkspill av bakepapir og på en måte lime med smør i bunn og kanter så kan du lage en liten browniekake som ikke renner i hele formen. Linn pinn sukkerspinn er ikke så dum at det gjør noe! hehe. tusen takk for koselig middag og kveld linn! jeg fant til og med veien tilbake selv om det var mørkt...

Nye Thomas Dybdahl, liker vi den? Helt ok? Noe sånn. Jeg fikk den signert... wohoo. Men hadde ingen spretne kommentarer å si til han bortsett fra "ha en fin dag". Og minikonsert fikk jeg med meg. Pluss større konsert med han forrige lørdag. Susanna and the magical Orchestra skulle egentlig attenderes forrige lørdag også, men hele konserten ble av en eller aen grunn avlyst så da ble det pizza, chips+dip (paprika+holiday (uslåelig combo)) og dansk film hos Tor i stedenfor. Så fikk jeg spist for resten av uka. Lika greit.

Ellers så er det masse å lese på skolen. Eksamen allerede 3.oktober (WTF?) så det gjelder å holde seg a jour. Skoledagene er korte og det skjer egentlig ganske lite der. Bortsett fra at jeg kommer til å stryke på ex-phil. av flere forskjellige grunner.

Ellers er kameraet mitt ureparerbart. Mannen i fotobutikken syns litt synd på meg og syns også det var litt komisk at det var ødelagt av øl da jeg skulle høre om det kunne repareres. Jeg har jo ikke akkurat råd til å kjøpe et nytt et liksom... Vet ikke hvordan denne problemstillingen skal overleveres til SkjeggStorSkaatan. (Han har skjegg ennå, jeg må spør og forsikre meg om det med jevne mellomrom).

Den 7.oktober drar jeg til Bergen folkens! Og to uker etterpå drar jeg hjem så skal hele familien være samla. Gleder meg masse til begge deler.

Helene er veldig fin og søt. På søndag kjeda jeg meg litt (ergo litt hjemlengsel) så jeg leste gjennom store deler av bloggen hennas. Kule jenta! Her er bilde fra en nydelig sommerdag i Baroniet:

twins

Njåååå....!

Nå spørs det om jeg gidder å begynne å lese om stavkirker... Akkurat det er utrolig kjedelig! Gol, Heddal, Lom, Røldal (!) osv. Gørr. Dæ æ gørr. Brynø.

Sa jeg forresten at vi skal på studietur i vår? Enten til Paris, Roma eller Berlin. Pliiiiiis ikke Berlin! Kan jo ikke måle seg i finhet med de andre, selv om det er masse samtidskunst der. Men det er ikke vårt valg though.

Nå skal jeg, istedenfor å lese konst (foreleseren min sier "konst" og "Ornes" ikke "Urnes" osv), se stygge-Keira som Eliza Bennett, for jeg måtte jo liksom ha den dvdn og... Selv om jeg har bannlyst den. Egentlig har Tor og Magnus sagt at de har lyst å se den og, men på en måte tror jeg jeg skal spare de for det. Ellers kommer de til å syns jeg er enda særere enn jeg allerede er. "Seriøøøøøøst detta e jo driiiiiiid". Tor, seriøst, det var ikke jeg som kjøpte en dvd med 14 timer Kung-Fu! Men du er kul da...

Det er så.
Kommentarer:
Postet av: kine

hei du, ikke diss Gol! fantastiske plassen ska eg sei deg, rett nedi hoggjet fra hytta mi.eg glede meg som et barn til du skal komme. snart skal eg på kafé med c#a:) vil du ver me? cecilie e den samme fortsatt, full av gode gullkorn. kanskje enda fler.nå sitter jeg på min nye mac forresten. fantastisk!

21.09.2006 @ 13:11
Postet av: Marit

du kommer hjem! superb. det ser ut som dere er i en jungel på bildet. du kan si til StorSkjeggSkaatan (nytt navn! jeg lo høyt på lesesalen) at vann, brus eller eventuelt en annen væske lekte ut i veska di. så lenge kameraet ikke lukter da.

21.09.2006 @ 13:20
Postet av: kristin

jeg disser ikke selve Gol. Mer stavkirker in general er noe herk. men de er veldig fine da... jeg og gleder meg til å komme! da kan vi gå på kafe sammen.vi var midt inne i Baroniets jungel. men sier jeg at en væske rant ut i veska kommer han bare til å si at jeg må passe bedre på sakene mine. det lukter også litt. jaja.

21.09.2006 @ 18:33
Postet av: kristin

jeg kan evt. si at veska rant ut i væska og ikke at væska rant ut i veska. men det blir gjerne ett fett muntlig.

21.09.2006 @ 19:45
Postet av: helene

hei kjære!Nå ser jeg på haikerens guide til galaksen, egentlig, men måtte på do, og gikk innom en data i samme slengen. I morgen skal hele skolen (minus fotball-linja som har fotballskole sammen med masse søte smårollinger) dra til Stiklestad, og bli proppet fulle av historiske nødvendigheter. Jeg har det veldig bra.men idag var jeg bittelitt trist også,for jeg øvde på sang,og det gikk så dårlig , for jeg har vært forkjøla/vondt i halsen de siste dagene. Jeg fikk mamma til å sende en resept jeg hadde liggende i posten,men jeg håpte også på noe annet enn bare resepten,som f eks en lapp med "hvordan går det?" på. jeg fikk kun resepten (tredagers kur mot forkjølelse etc) I dag fikk jeg forresten melding av ks-ragnhild. hun lurte på om jeg hadde "gje meg handa di ven-arret, som jeg, kine ++ sang i paris." så det må jeg huske å sende henne i posten...Kjekt å lese et så flott innlegg altså!Alle er fortsatt interessert i høre om den ukjente tvillingsøsteren min her.Skal fortelle deg om alt om den daten senere også btw.Skal du til bergen ?? gleder meg veldig til den siste helga i høstferien. jeg gleder meg faktisk sykt! være kulturell i festiviteten og sånn.ferdig med eksamen og sånn. se alle igjen!smask! (du får kanskje brev av meg en dag-kan jeg få adressen??)

23.09.2006 @ 00:02
Postet av: kristin

ja du kunne vel kanskje fått med en liten post-it med "luv u miss u" på syns jeg.det er jo ikke lett å øve på sang når du ikke er god i stemmen. får håpe det går seg til!jeg og gleder meg veldig til den helga!og ja jeg tror jeg skal til bergen ja.adressa mi er:Kong Oscarsgate14008 Stavanger. skriv skriv!

23.09.2006 @ 11:49
Postet av: helene

jeg skal prøve å ta meg til å skrive..er litt treig på det.stiklestad var ikke så spennende, egentlig.

23.09.2006 @ 15:02
Postet av: Hedvig

du er så kul.

25.09.2006 @ 14:26
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits