Det är så jag så jag säger det

Ja litt mas om nytt innlegg; jeg føler presset, må si det.

Har jo hatt høstferie. Det var stas. Første helga var Tor her, men han har ikke ferie, så jeg fikk ikke vært med han i selve høstferieuka, men jeg dro til Stavanger i helga. Da skulle vi liksom på Thomas Dybdahl & that great October sound på Folken. Kristin er jo ikke 18 ennå (sorry, tor, jeg bare hindrer deg i å gå på konserter hele tida!) men faren til Tor kunne kanskje være med som verge. Men så kunne ikke han likevel. Og vi kjente ingen andre ove 25 som skulle. Så vi tenkte at det ikke kom til å gå uansett, så vi tenkte at vi kunne gå på kino istedenfor den kvelden. Men da vi kom til kinoen, var billettene til den filmen utsolgt. Da hadde vi jaffal ingenting å tape på å gå til Folken bare for å prøve å komme inn jaffal. På veien la vi himli mange planer og strategier for hvordan dette kunne løses. F.eks. at jeg var døende, og at dette var den siste kvelden jeg hadde igjen å leve, og at mitt siste ønske var å gå på TGOS-konsert med kjæresten min; kan jeg vær så snill få komme inn? Men vi fant ut at å være ærlig er min beste egenskap, så det måtte jo funke uansett. Så da gikk vi bort til vakten.

Kristin (litt selvsikkert):
Hei!

Vakten (ung, kul, så himli koselig ut):
Hei!

Kristin (litt sjenert):
Du...?

Vakten (dødsnysgjerrig på hva jeg skal si):
Ja? Ke det?

Kristin (inderlig, med et lite smil og bedende, vakre øyne).
Det er bare litt over 2 uker!til jeg blir 18, og jeg har kommet helt fra Haugesund!for å gå på denna konserten og jeg har gleda meg sånn. Kan jeg vær så snill få lov å komme inn da?

Vakten (ser på meg med det triste, medlidende blikket):
Sorry asså, men du må nok ha med verge hvis du e onna ahtthen.

Kristin (oppgitt): Jeg hadde jo en men så kunne han ikke likevel!

Vakten (syns kjempesynd på meg):
Åj såpass... (tenker seg om)
Men eg kan desverre isje gjør det for det om. Sorry...

Kristin (litt lurt):
Jeg kan betale deg kjempemasse!

Vakten (Syns det va himli løye).
Hehe, må sei det friste, men det går nok isje...

Kristin (sad and defeated)
Nei, jeg skjønner selvfølgelig. Jaja. Sånn er det....


Tor og jeg blei enige om at vakten syns jeg var himli sjarmerende og skjønn, og at for han hadde det ikke gjort noe om jeg slapp inn, jeg ser eldre enn 17 ut, og at han nå angrer og kommer snart springende etter oss. Bare litt til nå, litt til... Men dengang ei. Skjerkje der. Han fikk sikkert ikke sove den natta. Jeg har aldri følt meg så ydmyka før. Det har aldri slått feil i Haugesund! Men Tor har gitt "one day you'll dance for me, NYC"-plakat til meg, så da kan jeg jo leke at vi var der. Og jeg har vært på konsert med TGOS før...


Etter høstferien. Rett på skolemas igjen. Skal ha særemne imorgen, og Londonkonserten er så sjukt kort tid til. Men jeg tror det blir veldig bra! Det er jo ikke så lenge til London og juleferie nå?

Jeg skal få briller. Har valgt ut noen jeg likte best av de veldig mange jeg prøvde. Har minus 2 på det ene øyet og null på det andre, så jeg ser litt uklart liksom. Blir sikkert bra.

Og jeg har nesten bestemt meg for å dra til Frankrike et halvt år neste høst og jobbe som au pair. Det er nå jeg har sjansen til å dra vekk litt og gjøre andre ting. Du kan være dritheldig og bli plassert hos en koselig familie i Paris der du bla.a kan lære de vakre barna å spille piano, eller du kan være kjempeuheldig og bli utnytta og måtte bo i ei fjellbygd. Etter det vil jeg studere til å bli interiørarkitekt, eller kanskje fortsette med fransken. Sånn ser planene mine ut nå. I overimorgen kommer de til å forandres. Jeg sier så ofte "nå har jeg helt bestemt meg for hva jeg skal bli/gjøre til neste år." Dette er bare en sånn fase. Så ikke ta det jeg sier for bokstavelig, for det blir jo ikke sånn. Men neste år har jeg helt bestemt meg for å dra til Frankrike å jobbe som au pair.

Om det er lov når du skal spille 20 mot seks åttendedeler i en Chpoin-nocturne, å spille 3+3+3+3+4+4? Sliter sånn med det...


Kommentarer:
Postet av: Ingvild storesøs

Nüdelig innlegg! Og endelig en brillefis til, velkommen i klubben! Synes du bare burde få komme inn på konsert. So what lizzom. Synes du har en strålende plan for livet ditt for tida, hvis du ikke vil bli kokk da. Synes du kan spille Sjåpeng/Sjåpæ akkurat som du vil, greit å dele inn vanskelige rytmer... Jeg har nemlig rytmer og hørelære langt oppi halsen, skal undervise i det på musikklinja neste uke visst.

20.10.2005 @ 11:23
Postet av: Marit storesøs

excellent! så bra at du har bestemt deg! kule du.

20.10.2005 @ 18:07
Postet av: kristin

det er jo ikke sånn at jeg har bestemt meg da. ikke på langt nær. men sånn ser planen ut nå for tida lizzom. jeg skal ha prøve i rytme på musikklinja neste uke visst. så vi står liksom litt likt...?

21.10.2005 @ 09:37
Postet av: Anna

Jo Kristin, har du bestemt deg, så har du bestemt deg. Kan kje driva å vingla sånt, hvertfall ikkje med et så alvorlig tema som framtiå og utdanning.Ellers har eg lert mine venner her oppe et par haugesundsord nå, så nå e "fesen" og "mødde" blitt slagerar. Neste ord blir drojs tror eg. ja.

22.10.2005 @ 15:41
Postet av: Tor

D e heilt greit at du holder meg ute fra konserter, så slipper eg å bruke alle pengene eg ikkje har der...

23.10.2005 @ 19:03
Postet av: susanne

er disse vakre barna mistenkelig like barna i Sound of Music? Tror du har en drøm om å bli en fransk Julie Andrews. Snakker du like pent engelsk også?;)

25.10.2005 @ 12:13
Postet av: ida

eg e enig med anna. viss du seie at du har bestemt deg så blir det for dumt å ombestemma seg. lederar hate folk som vingle. så viss du vil har jobb ska du kje vingla. sånn e det bare.anna: mødde og fesen? e det liksom haugesundsutrykk som dåkkår bare seie når eg ikkje e der, siden eg e fra karmøy og aldri har hørt dei før...

25.10.2005 @ 16:33
Postet av: Ivan

Nice

Postet av: Prokopios

interesting

Postet av: Eleftherios

Cool!

Postet av: Iannis

interesting

Postet av: Gregorios

Cool!

Postet av: Nicolaon

Cool.

Postet av: Constandinos

Cool...

Postet av: Giannis

Cool.

Postet av: Xenophon

Cool!

Postet av: Ivan

Nice

Postet av: Dino

Nice!

Postet av: Athan

Interesting...

Postet av: Vardis

Nice

Postet av: Elias

Cool!

Postet av: Neophytos

Interesting...

Postet av: Giannis

Cool...

Postet av: Loukas

Cool...

Postet av: Adonis

Cool.

Postet av: Ari

Interesting...

Postet av: Alexiou

Interesting...

Postet av: Adamantios

Interesting...

Postet av: Rhigas

Cool.

Postet av: Odysseas

interesting

Postet av: Sotiris

Nice!

Postet av: Arion

Nice!

Postet av: Dionysios

Cool!

Postet av: Kostas

Nice...

Postet av: Adonis

Cool!

Postet av: Aiolos

interesting

Postet av: Apostolos

Nice...

Postet av: Thrasyvoulos

Cool.

Postet av: Glafkos

Nice!

Postet av: Andreou

Cool...

Postet av: Zacharias

Cool.

Postet av: Martinos

Cool...

Postet av: Sergios

interesting

Postet av: Nikodemos

Nice...

Postet av: Arsenios

Cool!

Postet av: Tassos

interesting

Postet av: Yannis

Interesting...

Postet av: Aristotelis

Cool.

Postet av: Themestoclis

interesting

Postet av: Paulos

Cool...

Postet av: Harrys

Nice

Postet av: Yannas

Nice

Postet av: Iakovos

Interesting...

Postet av: Theodore

Cool!

Postet av: Themestoclis

Cool...

Postet av: Stephanos

Nice...

Postet av: Georges

Interesting...

Postet av: Nick

Nice...

Postet av: Metrophanes

Cool!

Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits