Säjer det smack, sa du?

- Vadå sa du?
- Gråt strida tårar. Det rann vatten ur ögonen på dom.
- Vaffor då? Hade dom druckit för mycket?
- Nänä, när människor är ledsna så rinner det saltvatten ut deras ögon.
- Som regn?
- Jaja, som regn.
- Regn är väl inte salt?
- Nänä.


idag har jeg fått miniferie og det skal bli deilig sånn at jeg kan sove og endelig valse rundt med øynene ordentlig åpne... idag sovna jeg på skolen i dansetimen men så kom aril å vekkte meg for å spørre om å låne boka mi. det fikk han for jeg er snill. nå på skolen er det sånn at nesten hver dag kan jeg si til meg sjøl: detta er siste gang jeg gjør det og det. f.eks. idag hadde vi siste lyttetime, vi har hatt siste engelsk- og mattetentamen og alt sånn. utrolig deilig, for alt jeg slutter med er bare ting det er deilig å slutte med liksom.

idag blir jeg vel nødt til å gå på keystone, tenker jeg. men først skal jeg opp å spise is og kaffi med storesøstrene mine, som begge er hjemme nå. for anledningen. tror silje blei litt sur for at vi ikke kom og sang med keystone på fredag, men heller dro mange på hyttetur. men vi kan vel ikke alltid stille opp? har jo gjort det i alle år nå.

jaja nå går jeg, kaffe og pene stpresøstre venter på meg på kjøkkenet.- Titta, nu ligger jag stel som en pinne, alldeles rak. Är jag död nu?
- Nänä, Tjocka Trollet, du lever och mår.


Kommentarer:
Postet av: Aslaug

Tjocka Trollet! :)

20.05.2004 @ 00:25
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits