Sveio!!!!

haha eg va på sveiofest i går. eg hadde det himli gøy. venta litt, eg må bare visa deg noe aent fusst. det har seg jo sånn at det har vært fine snø her ei goe stonn (nå e an litt vekke da uten for mye væske og kondens å slaps, det hoppte liksom bare over ein energiovergangsfase heile snøsmeltingå). for tingen e at når det e snø må me jo gå på ski kan veta, siden eg aldri får sjangsen te å dra på fjellet ordenlig. ein stjerneklar kveld dro tvillinga å cecilie å meg på ski dødslangt innijønå na. me stoppte oppå ein høge fjelltopp  for å ta ein pust i bakken og kakao med medbragt krem i youghurtbeger. der va det ein stubbe som me hoppte ner fra og lagte fine formasjonar i lufta på nerfarten. her har me for eksempel na helene i fritt fall:

hopppe


nok om det.

vil du se flarne bilder? resten e fra festen igår.

eg har blant aent et bilde av kine når hu snuste for første gang. å hu begynte ganske hardt syns eg me ei jysla svere dobba i monnen på na. se då:

kine snusefor øvrig e kjeresten hennas pimp. bare sjekk då:


ystein


på sveiofesten va det ein gutt som hadde ein store joggedress på seg. eg klarte å få han ut av klernå for den dressen så så sykt go ut å ha på seg.

gensi

hihi. (ta det med ro, eg hadde skjørt onna. du ser så vidt kanten på det).


det va alt for idag, I believe. har masse å gjørr vettu.

btw, eg tror eg komme te å bli æresruss i år.


Kommentarer:
Postet av: Marit

lngt hr p na! hvorfor kommer du til bli resruss? fordi du har vrt p alle russekroene?

19.03.2006 @ 20:42
Postet av: Helene

Du m legge ut flere bilder!! Gjengen p datarommet syntes det.

20.03.2006 @ 09:49
Postet av: kristin

ja jeg kan jo legge ut alle bildene jeg tok med forskjellige folk snn at det ser ut som jeg har venner... hehe.ja jeg har ftt langt hr p na.jeg kommer til bli resruss fordi: jeg har tatt flest russeknuter og har vrt p flest russekroer og er s sejukt gira p vre russ. rett og slett.jeg har til og med russegenser som jeg ser ddsbra ut i.

20.03.2006 @ 19:10
Postet av: Hedvig

shit!e na russ?det hadde jeg ikke tenkt p en gang. n tenkte jeg litt p det. en annen ting som marit fikk meg til tenke p her forleden: jeg skal aldri til havtun mer! jeg tror jeg m bli en slags husokkupant.er alt ellers vel&bra?det er det her. eg e jysla flinke student. jaffal i dag. smask&dask, glitter&stas, hla i taket&tenna i tapeten.

21.03.2006 @ 15:12
Postet av: kristin

ja eg e, som sagt, resruss. neida. na e russ i teorien hvis det gr an sei det snn. bra du tenkte litt p det.ja havtun ja. me har jo en del minner herfra alleisammen. du sko bare visst kor masse me spionerte p dkkr utanfor rommet te marit! hihihi. "kan vi f vre med dere....? vorrfrr ikke....?"alt e bare travelt i tredje klasse, fr liksom ikke heilt tid te ha det gy p en mte... men bortsett fra det s kan ein vel saktens sei at resten e vel og bra.

21.03.2006 @ 20:58
Postet av: Tor

jeg m si at det ser veldig gy ut hoppe ned fra stubben...Kine: SJ!!!!!1!!!ystein har kanskje p seg ein pimp jakke, men han ter seg ikkje som noko pimp... heller ei 80 r gamal kvinne (men da blir buksene hannes heilt feil...)hurra for resrussen...ikkje tid til ha det gy??? du m ta deg tid det er ikkje verre en det...

21.03.2006 @ 21:27
Postet av: kine

tor: d va n isje p skikkeligt da. brownie.

23.03.2006 @ 11:37
Postet av: Karina

"ikkje tid til ha det gy??? du m ta deg tid det er ikkje verre en det..."...tja...

23.03.2006 @ 23:14
Postet av: kristin

sorry karina, tor e litt...ka ska eg sei...urealistisk og naiv...? hihi

24.03.2006 @ 18:03
Postet av: Helene

, n vil jeg ha det gy! Jeg setter av en halvtime til det n, ja - det var en god id.

25.03.2006 @ 14:13
Postet av: Tor

naiv.. jeg? nei det vil jeg ikkje tro... jeg klarte fint sette av tid til ha det gy i fjor... ikkje noe problem...

29.03.2006 @ 12:54
Postet av: kine

oppdatering!!! har du hrt ordet? e ore.

27.04.2006 @ 10:39
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits