Sveio!!!!

haha eg va på sveiofest i går. eg hadde det himli gøy. venta litt, eg må bare visa deg noe aent fusst. det har seg jo sånn at det har vært fine snø her ei goe stonn (nå e an litt vekke da uten for mye væske og kondens å slaps, det hoppte liksom bare over ein energiovergangsfase heile snøsmeltingå). for tingen e at når det e snø må me jo gå på ski kan veta, siden eg aldri får sjangsen te å dra på fjellet ordenlig. ein stjerneklar kveld dro tvillinga å cecilie å meg på ski dødslangt innijønå na. me stoppte oppå ein høge fjelltopp  for å ta ein pust i bakken og kakao med medbragt krem i youghurtbeger. der va det ein stubbe som me hoppte ner fra og lagte fine formasjonar i lufta på nerfarten. her har me for eksempel na helene i fritt fall:

hopppe


nok om det.

vil du se flarne bilder? resten e fra festen igår.

eg har blant aent et bilde av kine når hu snuste for første gang. å hu begynte ganske hardt syns eg me ei jysla svere dobba i monnen på na. se då:

kine snusefor øvrig e kjeresten hennas pimp. bare sjekk då:


øystein


på sveiofesten va det ein gutt som hadde ein store joggedress på seg. eg klarte å få han ut av klernå for den dressen så så sykt go ut å ha på seg.

gensi

hihi. (ta det med ro, eg hadde skjørt onna. du ser så vidt kanten på det).


det va alt for idag, I believe. har masse å gjørr vettu.

btw, eg tror eg komme te å bli æresruss i år.


Kommentarer:
Postet av: Marit

långt hår på na! hvorfor kommer du til å bli æresruss? fordi du har vært på alle russekroene?

19.03.2006 @ 20:42
Postet av: Helene

Du må legge ut flere bilder!! Gjengen på datarommet syntes det.

20.03.2006 @ 09:49
Postet av: kristin

ja jeg kan jo legge ut alle bildene jeg tok med forskjellige folk sånn at det ser ut som jeg har venner... hehe.ja jeg har fått langt hår på na.jeg kommer til å bli æresruss fordi: jeg har tatt flest russeknuter og har vært på flest russekroer og er så sejukt gira på å være russ. rett og slett.jeg har til og med russegenser som jeg ser dødsbra ut i.

20.03.2006 @ 19:10
Postet av: Hedvig

shit!e na russ?det hadde jeg ikke tenkt på en gang. nå tenkte jeg litt på det. en annen ting som marit fikk meg til å tenke på her forleden: jeg skal aldri til havtun mer! jeg tror jeg må bli en slags husokkupant.er alt ellers vel&bra?det er det her. eg e jysla flinke student. jaffal i dag. smask&dask, glitter&stas, hæla i taket&tenna i tapeten.

21.03.2006 @ 15:12
Postet av: kristin

ja eg e, som sagt, æresruss. neida. na e russ i teorien hvis det går an å sei det sånn. bra du tenkte litt på det.ja havtun ja. me har jo en del minner herfra alleisammen. du sko bare visst kor masse me spionerte på dåkkår utanfor rommet te marit! hihihi. "kan vi få være med dere....? vorrfårr ikke....?"alt e bare travelt i tredje klasse, får liksom ikke heilt tid te å ha det gøy på en måte... men bortsett fra det så kan ein vel saktens sei at resten e vel og bra.

21.03.2006 @ 20:58
Postet av: Tor

jeg må si at det ser veldig gøy ut å hoppe ned fra stubben...Kine: ÆSJ!!!!!1!!!Øystein har kanskje på seg ein pimp jakke, men han ter seg ikkje som noko pimp... heller ei 80 år gamal kvinne (men da blir buksene hannes heilt feil...)hurra for æresrussen...ikkje tid til å ha det gøy??? du må ta deg tid det er ikkje verre en det...

21.03.2006 @ 21:27
Postet av: kine

tor: d va nå isje på skikkeligt da. brownie.

23.03.2006 @ 11:37
Postet av: Karina

"ikkje tid til å ha det gøy??? du må ta deg tid det er ikkje verre en det..."...tja...

23.03.2006 @ 23:14
Postet av: kristin

sorry karina, tor e litt...ka ska eg sei...urealistisk og naiv...? hihi

24.03.2006 @ 18:03
Postet av: Helene

Å, nå vil jeg ha det gøy! Jeg setter av en halvtime til det nå, ja - det var en god idè.

25.03.2006 @ 14:13
Postet av: Tor

naiv.. jeg? nei det vil jeg ikkje tro... jeg klarte fint å sette av tid til å ha det gøy i fjor... ikkje noe problem...

29.03.2006 @ 12:54
Postet av: kine

oppdatering!!! har du hørt ordet? e ore.

27.04.2006 @ 10:39
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits