All Proper and Shipshape

Marit, jeg fortjener å bruke denne overskrifta en gang jeg også...! Så da gjør jeg det. lurer på hvordan det ville blitt oversatt... any suggestions?

her kommer ENDELIG et nytt innlegg fra meg! nå blei dere glade kan jeg tenke meg. noe må jeg jo ta meg til når døgnrytmen min er helt på tuppa, og de andre i leil kanskje vil sove istedenfor å høre på at jeg dundrer rundt. igår natt sovna jeg ikke før fem fordi jeg aldri blei trøtt og bare måtte lese et par bøker, se noen filmer i senga og spise nattmat før jeg tok kvelden. resultatet blir jo da at jeg sover til langt på dag, noe som egentlig ikke gjør noe i og med at jeg har fri nesten hver dag. har fri både mandag og fredag, noe som er helt sykt. nå er det sånn at det er uvanlig for meg å stå opp tidlig og nesten en selvfølge at jeg kan alltid sove lenge.

men nok om mine nattlige sysler. godt nytt år til alle barn i alle land. og takkk forr det gammla på kav hgsd'sk. juleferien min har denne gangen, som alltid, vært alle tiders. ekstra stas med jul når en ikke bor hjemme lenger (nå har jeg innsett at jeg ikke gjør det mer...) og alle gode venner kommer hjem samtidig og det er ekstra deilig å bare chille hjemme. jul i glimmerveien frister til gjentakelse, selv om vi trodde jul i et nytt hus ikke ville sette mersmak og at havtun er julehuset over alle. det er jo ikke det! jaffal ikke nå mer... hahaha. tenka seg te. ekstra stas var det når jeg kom hjem fra min førjulsjobb på BonBon og begge storesøstrene var komt hjem for jula, den ene med en hylende overraskelse. og jeg og hun andre storesøstera er offisielt erklærte Bleak House-eksperter. tenk det!

nå er min yndlingstvillingsøster på andre siden av globusen. that's like sick. kosa seg då håpa me på då vettu. tenke litt ekstra på nårr då vettu.

A for Alt er best og ekte. jeg har visst fremragende kunnskaper innen renessanse, barokk og rokokko (selv om det er fort gjort å mikse antall k-er i sistnevnte). en ny eksamen næmer seg faktisk, denne gangen muntlig. det blir skummelt ass. jeg kommer ikke til å klare å være konsekvent i "dialekten" min på muntlig eksamen tror jeg. haha.

ellers så syns jeg det var veldig kjekt å komme tilbake til stavanger igjen. selv om leiligheten var ca fryst over. og jeg har plutselig så himli masse penger! konge asså. prøve å sette litt til side, og være litt offensiv på jobbsøking.

noen som vil være med til paris i april? skal på studietur da, men det er bare 3-4 dagers program, med fridager i begge ender så jeg kan komme litt før og drøye an litt lengre hvis noen er keen på en langhelg der. tenk så deilig det er der i april...!  

cecilie emmerhoff har fått seg blogg, som jeg absolutt måtte reklamere for, med hennes fulle navn i tilfelle noen googla henne. den finner du på:

www.ceciliesin.blogspot.com


jeg har lånt meg en fransk bok og to på biblioteket. de har franskkurs sånn ca i nabohuset mitt, men jeg syns det var litt for dyrt til å spandere på meg. jeg leste litt av boka en dag, og jeg skjønner mange ord, men ikke sammenhengen mellom de. sånn pleier det ikke være; pleier jo stort sett å skjønne litt selv om jeg ikke skjønner alle ordene. så nå skal jeg bli skikkelig god hehe.

jeg har nå kjøpt meg et kanontøft kamera (nei ikke kanon som i canon høhøhø). så nå kan dere endelig få kristins verden i bilder igjen, etter et halvt år med bildetørke. eh tørke...? fuktskader I'd say, mr. Tulkinghorn. Monsieur Tølkinååårn!!!! jo vill bi sårii!!! jo vill rigrèt diis! haha schtøgga damå.
...Esther, my dearest girl, and Ada too.
This wretched, damned case will eat us up and we'll all end up like mr.Crook and captain Nemo,  the law-writer.
Women!!! What a sex you are! Prrrrrintz!

Det var dagens ord. I will say nothing furher upon the matter-martha.Kommentarer:
Postet av: Marit

lovely!likte veldig godt bleak house-sammendraget. smells of ladies!

16.01.2007 @ 17:28
Postet av: kine

ah! herligt det va.

16.01.2007 @ 18:27
Postet av: Miss Esther Summerson (my angel)

so. chrissyboy. which camera did you decide upon? the one with the pink ribbon which faintly resembles the circumstances of my unhappy birth? or the orange one, which will make the end of this wretched case?

17.01.2007 @ 22:51
Postet av: sergeant george

My choice fell upon the exotic and special camera with the orange colour, which has become very dear to my heart. unfortunately, concerning your purchase of such an expensive object, all the fortune was spent on case costs. I will say nothing further on the matter. miss flite, you may release your birds, including the Wards of Jarndyce. good day to you.

18.01.2007 @ 12:22
Postet av: Miss Flite

hope. joy. prosperity. life. love. faith. dooom. death. danger. rot. the wards in jarndyce.

20.01.2007 @ 00:45
Postet av: susanne

oj det siste der skjnte jeg lite av. liker du dickens? huff jeg syntes alltid han var s kjedelig p engelsk. kanskje jeg burde lest noe annet enn great expectations. fortell om hva folk sier p forelesningene dine da!

20.01.2007 @ 18:03
Postet av: Tvilling nr 1 eller 2

Kjempebra, Kristin, veldig kjekt!Kanskje du har faatt likt kamera som Ingvild i klassen min.Lager det en klikkelyd naar det er helt lukket?Snakkes kjaere! Naa skal vi kjope noe mat i denne kriminelle byen.

20.01.2007 @ 18:49
URL: http://guatemala.weblogg.no
Postet av: kine

i dag har eg kjpt me pride and prejudice p dvd:) jei! go helg.

20.01.2007 @ 18:49
Postet av: Helene

Waaa, sjekk tida, Kine!

20.01.2007 @ 18:50
Postet av: kristin

susanne: jeg liker dickens p film. ikke lest noe aent enn oliver twist for lenge siden. du M se bleak house p dvd! kjp an p platekompaniet. kommer ikke p noe morsomt folk sier akkurat n. men mange skal komme med veldig dype tolkninger hele tida... kine, kosa deg med film og teatervitskap!helene, jeg har ikke lagt merke til noen rar klikkelyd. men det er et roransj fujikamera med giga display. ha det fint vennen! savne na.

21.01.2007 @ 15:25
Postet av: cecilie- ta amie/t`amie

off, eg blir s lei meg nr eg finne ut at eg har glemt s mye fransk..du m lera meg skriva kjekke, interesante blogger kissemisse.

22.01.2007 @ 17:45
URL: http://www.ceciliesin.blogspot.com
Postet av: kristin

lure p om ein m sei "ton amie" selv om me begge e hunkjnn. for d flyte sprket finare. ta amie blir for hakkete for de elegante franskmennene, og t'amie blir bare feil. n har eg satt noen av mine studievenninner inn i spykveldens hendelser fra latinerkvarteret, og dei e gtt me p gjenskapa heile den magiske kvelden med alle detaljer intakt. you're free to join whenever. je t'embrasse. og kissemisse! det e det jo bare mamma nesten s seie.

27.01.2007 @ 22:11
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits