Rein Rock n'Roll

One o'clock, two o'clock, three o'klock rock da da da da.

For de som ikke skjønte overskrifta eller rettere sagt hva den har med meg å gjøre, så gidder jeg egentlig ikke si det heller. bare hvis du spør pent. marit ler av det ennå (tror jeg).

nå er det helg og lørdag. og cecilie kommer på besøk til meg idag! konge det. hun kommer om noen timer og skal være her ikke så mange timer egentlig men gud så kjekt det kommer til å bli.

siden sist kan jeg jo si at jeg har vært en tur i bergen. fine byen! der skal jeg bo en dag. vet ikke når. en eller aen dag så kommer jeg; hallao. det var en veldig koselig helg alså! takk til alle som bidro til det. når det er sagt, så vil jeg ikke anbefale å ta flaggruten hele den veien. det ble litt hardt ute på sletta der, det må jeg si. selv om det ikke blåste i det hele tatt på land liksom! vi var i byen og på byen og så one missed call (SEEEEEHHH!!!) og drakk kaffe hos øystein. bodde hos kine&co i Skottegata, et særs koselig kollektiv med et særs koselig kjøkken.

ellers siden sis kan jeg jo si at jeg har hatt eksamen. (karpe diem: hold sjeft det er eksamen). det var temmelig hardt og vanskelig men jeg håper jeg greide meg ok. skrev jaffal mye. og i anledning eksamenssnakk så kan jeg nevne at jeg gikk opp til 5 i MuO-eksamen. det bare lå et brev i posten til meg der det stod. konge det.

ellers så må jeg vise deg en kongevideo. neste gang du er ute og danser (noe jeg av en eller aen grunn (eller av en eller annen øl) har begynt å like i det siste) så må du danse Badger-dansen. tor og magnus er best på den, jeg er ikke så flink. sjekk den ut:
www.badgerbadgerbadger.com

reprise var en utrolig bra film! det må jeg bare si. absolutt en veldig bra, ganske unorsk film syns jeg. selv om det var kanskje litt mye direkte indikasjoner til Amelie-fortellermåten. men den er jo så bra, så bevares.

neste helg, eller faktisk allerede på torsdag skal jeg hjem. jeg gleder meg utrolig mye! tro det eller ei; jeg ble faktisk ganske så knytta til glimmerveien likevel, for jeg savner det veldig. tror det kan bli fint å feire jul der selv om det ikke er havtun.

i går skjedde det noe med tor. jeg vet ikke om jeg får lov å si hva som skjedde egentlig. det er litt trist, dumt, morsomt, tragisk, komisk, trøttanes. nå lurer du sikkert veldig... hehehehe. det skal du få lov til å gjøre litt til.

her en dag kjøpte jeg meg kaffetrakter. den var bedre enn den som stod her fra før, ser litt bedre ut og var ikke særlig dyr. så nå kan jeg faktisk lage meg kaffi jeg faktisk syns er god, istedenfor å lage dårlig kaffi bare fordi jeg må ha kaffi liksom, f.eks. i forbindelse med lesing og eksamen. jeg tror jeg er litt flink til å lese. men det er bare fordi jeg syns det er så gøy! så det er jo bra. janson er en veldig intresang bok å lese i syns jeg.
 
har noen noen tips mot sånne ekle små bananfluer? jeg liker jo ikke banan en gang! men de er overalt. jeg prøver å ta ut bosset lit oftere og sånn men de er overalt og det er så trøttanes. gå vekk.

nå må jeg vaske videre siden jeg får besøk. BI og ragnhild er btw bortreist i helga så jeg har kåken for meg selv, bortsett fra narkomanen nede og Kim som har fest oppe. (på torsdag følte jeg jeg nesten måtte gå opp med noen cdr til han, for musikken de spillte på festen der oppe var ikke særlig bra ass.) så må jeg kjøpe meg frokost, for Tor spiser meg ut av huset.

Kommentarer:
Postet av: Helene

, gratulerer med 5 - den fortjente du!Hva skjedde med tor?Trttanes, bruker du det ordet mye til vanlig,eller?

14.10.2006 @ 22:52
Postet av: marit

i love you!!!!!!!!!!!!!!!!

15.10.2006 @ 00:50
Postet av: tor

fr ikkje si hva som hendte... det er en trist dag i historien og jeg skal gjre den til en offisiel srge dag for meg. kanskje, men bare kanskje vil jeg overleve dette... :(

15.10.2006 @ 17:11
Postet av: Helene

Jeg tror jeg vet det.Nr du skreiv om det, kristin, trodde jeg det var noe serist gale, men nr tor skreiv kommentar virka det ikke s serist gale allikevel. eller?

15.10.2006 @ 17:28
Postet av: tor

joda, dette er serist gale. :(

16.10.2006 @ 13:57
Postet av: kine

hei eg og ska him p torsdag! henga p fredag? eg har huset til mamma og pappa for meg sjl, s det blir kanskje lite praty lrdag med alle som er hjemme, hvis de vil:)konge me besk.

16.10.2006 @ 16:28
Postet av: Marit

hva skjedde med deg, tor? du m si det.kine, jeg m dessverre si at kristin har husarrest i helga, og m holde seg i en radius p 3m fra glimmerveien.

17.10.2006 @ 13:38
Postet av: Helene

Kulturnatt da?

17.10.2006 @ 22:19
Postet av: Marit

ok, det er lov hvis hun er i flge med noen fra familien.

18.10.2006 @ 14:57
Postet av: tor

kan ikkje fortelle uten bryte sammen og det er ikkje noe nskelig p dette tidspunktet...

18.10.2006 @ 18:36
Postet av: kristin

tor bare overdriver. han er s fine atte. marit, hva med min frie vilje og mine stakkars venner som savner meg? you ego. det gjelder finne en fin balanse nr s mange er hjemme p en gang. hihi. I'm wanted like everywhere...!

18.10.2006 @ 21:47
Postet av: ida

tor overdrive ikkje.

19.10.2006 @ 10:46
Postet av: kine

astrid i morgen eller?

19.10.2006 @ 11:16
Postet av: helene

haha.offameg..kan jeg f se et bilde av det? ;-)

20.10.2006 @ 16:51
Postet av: Anna

Veldig morsomt lesa kommentarar, hvis ein ser for seg at alle kommentatrane str i ein ring snakke te hverandre, live liksom. :D Har du det bra n Tor? Og ka med overskrift Kristin? Fle det e s mange ubesvarte sprsml i detta innlegget..blir heilt matt..

22.10.2006 @ 17:31
Postet av: tor

bra er vel overdrive, men det gr...

22.10.2006 @ 19:31
Postet av: helene

Anna: snn er det lese kommentarer p divanlige g: veldig morsomt/kjekt lese kommentarer. gr det bra med deg anne, BTW??

22.10.2006 @ 20:45
Postet av: helene

Anna: snn er det lese kommentarer p divanlige g: veldig morsomt/kjekt lese kommentarer. gr det bra med deg anna, BTW??

22.10.2006 @ 20:45
Postet av: Marit

jeg syns den fine balansen ble oppndd. n skal jeg se p gilmore girls!

25.10.2006 @ 19:21
Postet av: Anne Lise Sydnes

N m jeg se meg ndt til bryte inn her, for jeg er aldorlig nysgjerrig p hva som har skjedd med Tor!!! Jeg og vil se Gilmore girls!!!!

25.10.2006 @ 20:50
Postet av: Aslaug Paslaug Pompenpei

KRISTINHARDUTVUNGETORMEDDETFINAHRETTEKLUPPASEGFORFANDENIHELSINKI! Det va kjempestygt gjort i tilfelle. Eg fle med Tor, for han va dritkule med lngt hr. Dritbra se dkke i Bergen btw! sorry at eg va litt retard, men tar det igjen ein aen dag. Feks nr dkke flytte (eg skreiv flyte) te Bergen itte jul. Ps: N e eg hima. Life is great, man, you know.

26.10.2006 @ 11:33
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits