vi - spiller - tone-tereff - ! toneart: c - dur. (spiller dens tonale kadens i hett tempo)

torsdag ettermiddag klokken 18.38. jeg skal gjøre naturfagforsøk. jeg begynte, men det blei bare teit, men jeg ble jaffal himla fornøyd med tegningen jeg lagte. jeg skjønte ikke det jeg hadde notert i timen og det blei bare møkk. jeg snakkte med ole dahl i telefonen idag, jeg tenkte jeg skulle si at jeg skulle begynne å føre de inn nå, men så sa cecilie det i stedenfor...

jeg spiser og spiser. kristine sa at det var bare fordi jeg er gravid. ok sa jeg. vi satser på det. skal jeg si hva jeg spiste på skolen igår? ok. tre/fire skiver, en donut, 2,5 kjøpeboller, en tallerken med pasta. det er liksom frokost, middag, kaffe, kvelds på en gang det! jeg spurte lars inge om han ville bytte kropp med meg. for han kan spise og spise og fortsatt er han den tynneste mannen jeg vet om. han målte meg med blikket en liten stund, før han sa "neii!" neinei. han har ikke noen fin kropp uanZ. jeg har fineste puppene i klassen syns katrine. så det så.

satslære gjør at jeg får så voldsomme humørsvingninger. det er så rart. hvis vi tenker at 5p og 8p står for poeng og ikke paralleller, regna jeg ut at jeg hadde 48p. flest av alle! å så flink da gitt! tre 5p etter hverandre laget et fint rødt sikksakkmønster bortover. vi sendte prøven rundt og alle lo. det var morsomt. jeg lo stille siden vi liksom skulle jobbe, og da blir det sånn leing ut nesa. bare litt ekstrem pusting ut nesa liksom. øystein eriksen syntes det var så morsomt. så begynte han og sånn, og vi klarte ikke stoppe å le. det var morsomt. men så retta steinar de to øverste oppgavene mine, og da blei jeg bare sur igjen. jeg klarer aldri å lære meg det ordentlig. vått du vi du?

vi hadde morsom vikar i norsken de siste to dagene. morsom fordu hu va tørr. norsk er døllt. jeg driter i hvor mange verselinjer den folkevisa har, og hva slags folkevise det er. jeg driter i hvor mange atomer det er plass til i en isotopkjerne (?) og hvorfor energiinnholdet på peanøttpakken ikke samsvarer med det vi fant ut, og kvifor årolilja søve så lengje. hvor masse unødvendig lærdom er det meningen å trø inn i oss? vi må heller lære f.eks. psykologi. det syns jeg er kjempeviktig. og obligatorisk alexanderkurs for alle. men det kan ikke jeg gjøre noe med, så da gidder jeg ikke mase om det.

jeg tenker for negativt. kine tenker positivt. jeg er et negativt tenkende menneske. stort sett. jeg tenker sånn: å jess, snart helg, det blir fint, men så er jo det bare to små dager, så begynner det på igjen med skole og prøver og mas og kav. hvorfor må jeg alltid tenke så teit?! årr. men det er vanskelig å slutte med og.

bad habit=begynne å sove om ettermiddagen. skjedde i går og idag. inatt fikk jeg 10 timers søvn. akksom det ikke er nok! hvorfor er jeg så trøtt da? jeg må begynne å ta mere vitaminer og tran og jern. så kvikner vi nok til, skal du se. men jeg har inntrykk av at de fleste rundt meg er trøtte og. de i klassen og sånn. det er nok ikke bare meg. stresser vi for masse kanskje. jeg sa jo til astrid unnskyld for at jeg virka bare trøtt og sur forrige time, men hu sa at det skulle jeg ikke bry meg med, for hu pleier aldri å bry seg om hvis elevene virker sure. hu skjønner at vi er stressa "for det pleier de å være her på musikklinjen" (encouraging...?) og at hu ikke lar det gå innunder seg. vi har liksom lov til det av og til. å, hun er så god så god! og når hu kom luskende inn under muoprøven igår med noter til meg, da lo jeg dritmasse. kule dama! men så var det feil noter da. hu er jo surrete og. så spiller jeg en sang som heter 'two sleepy people' i besifring, og da sier hu alltid "ja, det kan jo være oss to det da, kristin! tu slipi pipel er jo oss på en prikk det, hohohohho!" jeg ler bare falskt. tror ikke hu vet at jeg egentlig har en genial latter in the real world, som er helt annerledes fra den hu er vant til for den er så falsk på en måte.

jeg skal promenere med cecilie etterpå. nå må jeg finne ut hvor jeg har notert de fåkkings forsøkene. life is great, man.

Kommentarer:
Postet av: HELENE

Jo! glemte å si det. Astrid sa jeg skulle si det til deg, det med de notene. Hu beklagde det, var ikke meningen. Hu sa hu var vimsete. "Ja, du så kanskje når jeg kom listende inn i klasserommet i går? Ja, jeg er jo så vimsete, de var jo ikke de notene hun skulle ha!"

14.10.2004 @ 21:42
Postet av: Helene

Dritbra med to innlegg av det samme, Kristin!Du er nok den første som gjør det:DStå på, neste gang kan du ta 10 av det samme.

14.10.2004 @ 21:43
Postet av: Helene

Jeg var ikke ferdig med den kommentaren, typisk å trykke på send kommentar med en feiltagelse..Astrid sang til sangen jeg spilte i besifring. Hun har en slags tøff, operaetterlignende stemme.Psykologi hadde vøri noe! Alexanderkurs hadde det nok muligens blitt for lite av hvis vi bare fikk et kurs.. Men alt hjelper jo.Jeg skal få kantinemannen til å slutte å selge donut. Tenk på de som spiser masse mat og som kan trene, men som ikke trener.. hehe.Jeg vet om en som kanskje spiser endel mat, men som ikke trener og har gym, for hun har fått beskjed om det fra legen. Hun har en lettere kyssesyke, og kan ikke trene på 1 år. Hvis hun gjør det, kan det gå riktig ille.

14.10.2004 @ 21:56
Postet av: Aslaug

Stay cool - hate school!Du er ei fin ei du, Kristin.Kjekt å lese bloggen din (for hundrede gang). Astrid er verdt en date ass.. Hun og Kristine er alltid berusede, virker det som. HOho :)Jeg og driter i folkviser, atomer, bendik og hele sulamitten! Skal vi boikotte?Aslaug: "Eg e så trøtteeee..."Pappa: "Jasså, sove lite?"Aslaug: "Vettje.. ikkje så ekstremt lite, normalt kanskje.."Pappa: "Men du e trøtte for det om?"Aslaug: "jaaa..."Pappa: "Tsss.. Bjunn å TREN! T R E N, Aslaug!"Aslaug: "neeeeeeeiiiii viiiilll iiikkkkkeeeee":(Life is great man.Ugh.. :(Vi sees imorgen. jeg gleder meg allerede.

14.10.2004 @ 23:00
Postet av: kristin

ja jeg gleder meg jeg og!helene sier jeg ler for masse i timene. eh, hva aent skal man liksom gjøre? har vi noe valg egentlig? bra du liker bloggen min. det varmer! jeg tror jeg skal ta en kveld på byen med astrid og kristine, så kunne alle vårt dritas. tenk deg noe så festlig mann!

15.10.2004 @ 00:26
Postet av: kine

hahahahahahaha!!!!!!!

15.10.2004 @ 00:52
Postet av: marit

bare innrøm det man: life sucks! hvem er kristine?

21.10.2004 @ 13:09
Postet av: marit

ps: jeg skjønner ikke overskriftene dine

21.10.2004 @ 13:10
Postet av: kristin

life sucks avåte -. overskriften e steinar andsnes. høhøh. kristine er ei sinnsykt kul jente som begynte i klassen nå i høst. hu er utrolig morsom.

21.10.2004 @ 16:26
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits