Is it wrong not to always be glad?

Springtime passed me by

Summer it just passed me by

Autumn came

Now winter just won't go away

 

Egentlig er det greit at høsten kommer nå. Bare fordi jeg har så fin ullutejakke som jeg gleder meg til å begynne å bruke. Jeg føler at sommeren er stort sett over nå. Både mamma og pappa begynner på jobb igjen denne uka, og jeg har bare en uke igjen. Men jeg har fått meg jobb jeg og! På BonBon Tobakk&Sjokolade finnes jeg, selgende alskens sunne ting som gjør livet litt mer verdt å leve. (Den mørke sjokoladen som ligger rett ved disken, som alle ser når de skal betale, er faktisk veldig sunn!) I går jobbet jeg i 10,5 timer med kanskje ca. 5 minutters pause der jeg fikk spist og satt meg ned litt. Så det er svært pulserende til tider, det får'nsji. Er så kjekt å lage sånn kaffi og sånn, hva du vil; jeg lager det jeg!

 

Sommerjobb ja. De siste to ukene av ferien. Så når folk spør hva jeg har gjort, kan jeg jo svare at jeg har jobba, vært i London, vært i Stavanger, vært på landet og ellers ikke gjort stort mer vetig. Har hatt masse QT på landet i sommer, jeg sier det om og om igjen. Tror både Marit, kortstokken, skipet vårt, Norsk Rikskringkasting, Vågamannen, annekset, Ålfjord Kiosken (2 ord!) og mamma og pappa er glad for det. Her er noen bilder som indikerer hva jeg har gjort på der:

 

sove

 

Sove. Dette er idag, når vi var inne for dagen for å feire mamma sin bursdag og sånn. Deilig dag som ble tilbrakt i hengekøya, rundt spisebordet og på et teppe på gresset, sovende med Marit ved min side. Utrolig deilig å bare ligge i gresset og sove sånn. Pappa vekkte meg på en umenneskelig måte, ved å kile meg med et blad eller noe i den duren. Her ligger jeg i hengekøya:

skremme

Saiko foreldre; nei det har vi ikke sett?!

Ellers har jeg:

lese avis

Lest aviser og bada. Ikke så masse noen av delene egentlig, men å gjøre det på en gang er intet problem. Til og med Dagbladets sportsbilag må pløyes gjennom.

 

Så har jeg lest masse masse. Mari syns hu har lest masse i sommer, hu hadde lest 5-6 bøker. Jeg føler jeg har lest minst 20. Men en skal ikke alltid stole på følelser her i livet. Litt fornuft trengs òg. (Jeg har bestilt to Jane Austen-bøker i dag btw.) Her er en liste over de bøkene jeg kommer på jeg har lest i sommer (interresting indeed...)

- Jane Austen: Stolthet&Fordom

- Ketil Bjørnstad: Til musikken

- Jo Nesbø: Marekors

- Helen Fielding: Olivia Joules' hyperaktive fantasi (skikkelig dritbok really)

- Charles Bukowski: Nedenom og hjem

- Knut Nærum: Døde menn går på ski

- Unni Lindell: Annas barn (leses hver sommer på hytta)

- Lars Saabye Christensen: Oscar Wildes heis og andre noveller

- John Irving: Siderhusreglene

 

Kommer ikke på flere.... Men var ikke det gøy å få vite? Soundtracket til sommeren har vært prega av briefly Tom McRae, Ane Brun, John Legend, Marvin Gaye, Dadafon, Smiths.

 

Neste uke skal jeg jobbe kanskje to dager, og prøve å ikke stå opp tolv de andre dagene. Blir greit nok å begynne på skolen igjen. Så det...

 

Håper alle har det fint! Og kom i hau: Heaven's not for sale.


Kommentarer:
Postet av: ida

eg tror nok det e ein tur du har glømt å nevna.litt skuffa over det...

15.08.2005 @ 21:59
Postet av: Tor

eg o vil sova...sånn nå skreiv eg, fornøyd?

16.08.2005 @ 19:11
Postet av: Helene

Skudesneshavn!!!! Jeg kan legge bilder på bloggen min derfra! Kooonge

17.08.2005 @ 10:32
URL: http://diehelle.weblogg.no
Postet av: smashing girl from outer space

fornøyd naij! ka tror du?! stikkålegg deg dåvel.

17.08.2005 @ 18:44
Postet av: marit

jeg skal huske på det! sterk kritikk av markedsliberalismen i den sangen, alt er til salgs utenom himmelen. gir jo mening det!

18.08.2005 @ 10:31
Postet av: smashing kristin

jeg er ikke til salgs.

18.08.2005 @ 14:16
Postet av: Tor

neivell nei, så du e ikkje fornøyd du nei... kan jo ikkje legge meg klokken 7 det ville jo bare vært dumt...

18.08.2005 @ 18:03
Postet av: marit

åjoda.

18.08.2005 @ 21:31
Postet av: kristin

er du trøtt, så sover du. hvis det passer seg. er du hjemme og klokka er sju, er det allmennt akseptert. en liten middagslur nå og da skader jo ikke. eller hur.

19.08.2005 @ 12:47
Postet av: marit

i am shocked! har du ikke lest en eneste av det vesle huset-bøkene, for ikke å si alle?

20.08.2005 @ 13:09
Postet av: Karina

Du e heldig..som like å lesa. Skulle ønska eg gjorde det, men sånn e det bare ikkje. Eg har lest ei halv bok i sommar. Tatt av kvinnen. Det går treeigt. Eg e kje flink t å lesa.. Og det betyr at eg komme t å slita med norsk-særemnet. Piss!

20.08.2005 @ 17:37
Postet av: kristin

jo...jeg begynte på en av de en kveld i annekset, tror jeg leste halve. men jeg hadde så masse aent at jeg fikk ikke tid til alle de.karina, det er jo kjekt å lese hvis du leser noe bra? sørg for å velge et emne du ikke trenger å lese så sykt mye da jaffal ;)

20.08.2005 @ 18:28
Postet av: Anna

Karina; du slite ikkje te særemne sjøl om du ikkje like å lesa.. eg leste heller lite, men det gjekk fint:)

21.08.2005 @ 14:38
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits