Nydelig som vr nr det er nydelig vr

Hallo Baloo.

Har alle det bra? Jeg har. Jeg har hatt den fineste helga på veldig lenge. Ikke det at jeg har hatt mange kjipe helger i det siste, men denne helga har virkelig vært alle alle tiders. For jeg fikk besøk av alle tiders folk og hadde en alle tiders bursdagsfeiring. Anna gav etter for sms-aksjonen vår, og kom seg hit. Via Kristiansand, for, Cecilie; man må innom Kristiansand hvis en skal ta tog til Stavanger fra Oslo. Nemlig. Og Kine og C#A kom med buss fra Bergen for å bli med på festen og komme på besøk og drikke varm sjokolade og gå på skjeiv kafe og spise ute og gå i byen og henge sammen og sove på madrass og le litt når det passer seg. Kim hadde også bursdagsfest (vår var kjekkere), så vi tenkte vi skulle gå opp å synge for han. Men han hadde gått ut, så vi satte litt kake i trappa og skreiv en lapp der vi sa vi hadde tenkt å synge men ingen åpna. Så i går fikk jeg meld fra han om jeg ville komme opp til han å synge bursdagssang da heller... jeg svarte ikke på den jeg... Er det ikke det ene, så er det det andre. Sånn er livet i Kong Oscars sardingate. Narkoen har takka for seg tror jeg, og det er blitt heismaskinrom nede, i følge klistremerket på døra ("Maskinrom for heis. Uvedkommende ingen adgang"). Haha.


King Oscar
Men nå føler jeg det er litt som på julaften og jeg har åpna alle presangene og er litt deppa fordi nå er det ikke noe gøy mer, fordi alle har dratt tilbake til sine respektable hjem. Så nå måtte jeg kjøpe meg Lille Havfruen på dvd så jeg kan kose meg med den. Er jo ikke så lenge til ex.phil.eksamen, så noe må jeg jo ha å gjøre på fram til da... haha.

Nå er stua litt finere, for nå henger det et stort lerret med Audrey Hepburn over sofaen og ser rett på meg. Tusen takk for flott presang pakka inn i flott papir! Ida skjønner ikke at hånda hennas skal forestille en hånd, det var jo litt løye. Og jeg har fonne ut at Cecilie har noen rasistiske meninger jeg ikke visste eksisterte i den jenta what so ever. Men jeg tror egentlig ikke det likevel. Takk for alle som gjorde festën på lørdan fabulous! Dumt vi ikke fikk feira sammen, Helene mi. Vi får ta det igjen i jula. Som jeg gleder meg enormt til.

Lat som det er mandag på søndag så sparer du masse tid på mandag. Eller var det søndag...?
Yeah du er The Man, og du er fet, kul, jeg er så fan, kompis. 

Kommentarer:
Postet av: Helene

Ja, det var dumt det!Har du ftt masse pakker? Takk for kjempefint kort, btw! Jeg har ftt to pakker. Og masse, masse kort.

15.11.2006 @ 18:26
URL: http://diehelle.weblogg.no
Postet av: Linn

Takk for helg folkens! Neste gang eg komme te deg kristin, s hpe eg du har noe godt oppi den fina mugg!! foreksempel te.. eller saft:)

16.11.2006 @ 12:10
URL: http://linnsin.weblogg.no
Postet av: kine

konge helg! takkar for deilig soving, og gode rundstykker. ganske gy med kaizers g. fest var veldig koselig, kjekt f se alle venner te tor som eg bare har hrt um. fest hos meg denna helg. bare te komma. d hadde eg blitt glad vettu:)

16.11.2006 @ 21:42
Postet av: cecilie

jaaaaaaa

19.11.2006 @ 21:58
Postet av: Anna

takk for meg og. det va alla tiders rett og slett.

20.11.2006 @ 12:51
Postet av: ida

du vett, meg og dei hendene...slite litt med mine egne o te tider.

21.11.2006 @ 14:31
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits