Driving in your Car, I never never want to go home

Alle maser om at jeg skal skrive nytt innlegg. Men hva skal jeg skrive om liksom? I og med at skolen har begynt for fullt igjen blir det jo bare prat om det uansett... Og hvem syns det er gøy? Bortsett fra min og Nilsen sin sejuuuuke hørelærehumor som bare tar seg opp hele tida. Kro(m)atisk melodi hahahahahahahaah!

Men jeg har  vært i Stavanger i helga. Konge det. Gjort på? Njaaii... kjørt bil. Tor har kanskje fått sin egen bil. Og lappen da, for de som ikke vet det. En mørkegrønn, skjønn liten Fiat (les fjatt) 94-mod. med innebygd bilstereo. Den lille originale twisten med den er at hvis du vil ha lyd, må du synge sjøl. Og det er jo vi gode på. Woof-woof-woof-woof. Går så ei kula m/ rare knirkelyder. Jaga blei det ikke noe av visst. Kommer jo ikke inn jo! Bare to måneder igjen nå... da blir det full fart på Flytte....øh Banken. Ka fanken?!

Jeg klarer ikke forfatte noe særlig idag tror jeg. Anna, jeg kan gjerne sende en meil om hva som skjer her. for alle mine andre trofaste lesere syns sikkert ikke det er så interessant å høre så masse preik om Haugesund, byen uten sjel.Kommentarer:
Postet av: kine

kass by e d så har sjel då da? drammen? yeah rait...drammen minne litt om karmsundsgatå akkurat der så lyskrysset og trærne er.

11.09.2005 @ 23:01
Postet av: Tor

går an som ei kula og nå? skrangle det gjør an, men det er jo bare litt av sjarment an... masse gode minner fra den bilen f.eks farfar som sier "JÆ MEN SÅ KØR FOR HEL***E" :) ååå de gode gamle dager :) (han sa det foresten til andre bilister som mest trolig ikkje hørte hva han sa men sikkert tutå og som den lange fingeren ble vist

12.09.2005 @ 11:44
Postet av: marit

om to uker skal det bli sinnsykt mye sjel i haugesund! den kommer i en bil fra øst med tre sinnsyke haugesundstilhengere.

12.09.2005 @ 13:31
Postet av: Helene

Ich freue mich, ja klar!I invented the sentence, og til nå har ca to andre brukt den. "The city without a soul".

12.09.2005 @ 18:11
URL: http://diehelle.weblogg.no
Postet av: kristin

the city of blinding lights. evt. cityyyyyy, city of sataaaaaaaaaan :P hehe. har ikke vært så mye i drammen som jeg husker i nyere tid, men har jo kjørt gjennom et par ganger. da får du ikke rette inntrykket. karmsundsgata er konge akkurat der i lyskrysset, med den flotte alleen langs haugebanen. det er det jeg kaller sjel! (økland: "ka e -unnskyld uttrykket- sjel?" kongemannen!)tor, det var jo en kongebil. skulle gjerne likt å møtt farfaren din. dansk e konge. biler skal lage sin egen særegne lyd som bare den bilen lager. f.eks. cecilie og des bil, den hører du på lang lei. der kommer ole dahl humrende, tenker man da, med et aldri så lite smil om munnen. bil er bra. særlig når den er tråkka full av musikere i forskjellig utgave som sprer sjel, liv og gøy hvor hen de fantefølger!ja helene, det er en bra, beskrivende setning, oversiktlig og greit.

12.09.2005 @ 20:54
Postet av: Tor

kanskje litt for seint for å ønske å møte han farfar nå, men men...

12.09.2005 @ 21:29
Postet av: kristin

ja det var akkurat det... at jeg skulle likt å møtt han liksom.

13.09.2005 @ 12:14
Postet av: Anna

Takke ja te mail eg.. Ellers; Drammen blir blant mange her regna som Norges styggaste by, utenom dei som e derfra da..

13.09.2005 @ 16:58
Postet av: Tor

jeg mener ikkje at drammen er norges styggeste by... men så tror jeg ikkje jeg har vært der, så det kan jo være...

13.09.2005 @ 21:15
Postet av: kristin

nei for jeg kommer jo derfra! du har sikkert kjørt gjennom på vei til oslo, du husker det bare ikke, det er bare langs ei elv og hvis du ser en rød litt futuristisk kirke med bølgeformer i murstein, er det den kirka pappa jobba i før og som jeg er døpt i. den kan ses fra veien. og der ved de veldig høye blokkene bodde vi, i lihagen 92, og mamma og pappa og ingvild bodde i høyblokkene da ingvild var beibi.det blir ikke regna som norges styggeste by, derimot norges mest harry by; hva er verst....? ig vait ïtje.

13.09.2005 @ 22:13
Postet av: Karina

Når eg va liten hadde eg lyst å flytta t Drammen. Vett ikkje koffår, men eg regne med at eg syns det va ein litt fin by. Har aldri vært der utenom når eg har kjørt forbi da.Tror kje eg har hørt at an regnes som norges styggaste by.

15.09.2005 @ 11:30
Postet av: cecilie

svein krogstad e fra drammen, då e d jo nødt te å værr konge!

15.09.2005 @ 16:12
Postet av: kristin

jeg syns det er så positivt at jeg, i dette ganske egentlig kjedelige innlegget, har fått tolv-tretten kommentarer! including mine...

15.09.2005 @ 19:17
Postet av: kine

drammen e ein plass kor ein får åpna kondomar oppi tuborg ølå di(uåpna asså(ølå))... eg såg hvertfall ein mann fra drammen på nyhetene så hadde fått det. det va ein stor sak ja.

15.09.2005 @ 21:41
Postet av: Tor

det er da en lurer på hva de driver med på bryggeriet...

16.09.2005 @ 11:08
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits