Billedgalleriet

disse brillene funker dårlig på stranda, i og med at det går an å se hvor jeg ser... skulle aldri kjøpt de! dessuten rakna stolen min når jeg satt i an. hur tråkit som hälst! håret mitt er derimot ikke svart lengre. og på toan på Samson ser det faktisk rødt ut... løye det deren.

fine sko som jeg har arva av mormor.. men de er for små til meg. derfor har jeg kjøpt noen andre ganske like egentlig. kul grønnfarge jeg har på rommet mitt eller hur?

 

pappa liker å trimme på trimsykkelen i kjellerstua vår. hamaxhjelmen blir flittig brukt (på fotosesjon vaffal).

 

når vi hadde fotosesjon så den ene skyen ut som en kanin. jeg måtte seff ta bilde av det da. btw, se så fint schwung jeg hadde på håret!

 

 etter fotosesjon kom mamma og spurte om vi ville ha kaffe, og sa at vi kan sove når vi er døde; nå skal det derimot drikkes kaffi!

 

detta skal jeg gjøre i sommer. härligt?

 

på byen i går så jeg en kul mann med kule briller. kanskje han er en liten hverdagshelt...?

 

dette er fra juleballet. måtte bare legge det ved. jeg er fremst til høyre. dette er fra dansen med mr.Darcy. han danste bra! virka litt overlegen kanskje...? (bildet er litt lite, men skal jeg forstørre det så blir det så himli uklart skjønner du. men du ser det er meg i den fine hvite kjolen med noe slags perler i håret...?)

 

nå er det fredag. drar enten på kanotur eller på landet i helga. jeg bør kanskje kle meg og. T-skjorta har ikke forbedra seg; det står "Indians" på an, og så en schtøgg logo av en indianer. ha en god helg allaihopan. jeg må gjøre meg ferdig med sarabanden av debussy nå. det er liksom så masse noter på en gang på siste sida! ææhr. eller jeg jo ikke. jeg har jo fri?! wæh.


Kommentarer:
Postet av: Karina

Kule du. =)Fin grnnfarge ja.

11.06.2005 @ 00:22
Postet av: kine

og gjett kim sin aldeles fine fot s passe inni den fine skoen s kristin har arva fra mormor???nesten som askepott p ein mte.

11.06.2005 @ 13:57
Postet av: ida

men sjl om hret ditt ikkje e svart lengre, s trenge ikkje det hindra deg i vr svart

11.06.2005 @ 17:52
Postet av: Tor

Kristin e s svarte... det er rett fr hun blir neger :P

12.06.2005 @ 11:52
Postet av: kristin

I'm back in black... tor du e sjukt lyen. no one beside you, no one above you ;)ja grnnfargen e kule, men an blei litt idyllisert p bildet; an e ikke s knallgrnn egentlig. men knall, det e an. kine, du ser ut som askepott, kanskje enn mrr hvis skoen hadde vrt litt mindre. an e ikke s liten, men kristin passe fremdeles ikke inn i an....! eg ser bare ut som ei stygg og slem stesster som prve s godt hu kan. kanskje eg m skjera av meg ein hl eller ei t? I will do it! men mine litt nyare pumps e ein god erstatning, bare eg vil egentlig ha ekta vintage, ikke bare wannabe!

12.06.2005 @ 19:21
Postet av: Tor

e eg virkelig lyen? det vil eg ikkje tro... n har eg ftt skriftlig innkalling til militret, 4 januar skal jeg til kirkenes :) tror det kan bli gy jeg (leka krig, springa rundt som ein galning, skyte, og pugge russiske vpen). n br jeg jobbe videre med mitt foredrag om gudsoppfatning og menneskesyn innenfor islam og kristendomen, for det har eg eksamen i... ikkje serlig gy nei :(

13.06.2005 @ 17:10
Postet av: kristin

lille gutten e for liten t leka krig! me kan jo leka krig her sammen hvis du vil s kan eg vrr russar...? s sleppe du dra heilt opp der liksom. dessuten har me jo ein god del slosskampar te gode.

14.06.2005 @ 13:11
Postet av: Tor

JA :)

14.06.2005 @ 20:55
Postet av: Marit (olsen)

Hallo!! det str juin i stede for juni? ka feile bloggen diiin?

16.06.2005 @ 17:20
Postet av: kine

tror det er en sykdom som heter fransk...

16.06.2005 @ 17:53
Postet av: ida

hehe

17.06.2005 @ 17:43
Postet av: kristin

a dangerous, terrible decease (desease?)! neida. an e ganske s ufarlig really. men eg skjnne ikke koffr noen mnar e p fransk, som juin, mens andre som november og september egentlig skulle vrt septembre, novembre etc. Men akkurat n skjnte eg det likavel. ekje domme. giddeke forklara.

18.06.2005 @ 16:25
Postet av: ida

m kje stressa med forklara.

21.06.2005 @ 18:30
Postet av: Helene

Avril Lavigne (skrives det snn?)April

23.06.2005 @ 13:11
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits