Billedgalleriet

disse brillene funker dårlig på stranda, i og med at det går an å se hvor jeg ser... skulle aldri kjøpt de! dessuten rakna stolen min når jeg satt i an. hur tråkit som hälst! håret mitt er derimot ikke svart lengre. og på toan på Samson ser det faktisk rødt ut... løye det deren.

fine sko som jeg har arva av mormor.. men de er for små til meg. derfor har jeg kjøpt noen andre ganske like egentlig. kul grønnfarge jeg har på rommet mitt eller hur?

 

pappa liker å trimme på trimsykkelen i kjellerstua vår. hamaxhjelmen blir flittig brukt (på fotosesjon vaffal).

 

når vi hadde fotosesjon så den ene skyen ut som en kanin. jeg måtte seff ta bilde av det da. btw, se så fint schwung jeg hadde på håret!

 

 etter fotosesjon kom mamma og spurte om vi ville ha kaffe, og sa at vi kan sove når vi er døde; nå skal det derimot drikkes kaffi!

 

detta skal jeg gjøre i sommer. härligt?

 

på byen i går så jeg en kul mann med kule briller. kanskje han er en liten hverdagshelt...?

 

dette er fra juleballet. måtte bare legge det ved. jeg er fremst til høyre. dette er fra dansen med mr.Darcy. han danste bra! virka litt overlegen kanskje...? (bildet er litt lite, men skal jeg forstørre det så blir det så himli uklart skjønner du. men du ser det er meg i den fine hvite kjolen med noe slags perler i håret...?)

 

nå er det fredag. drar enten på kanotur eller på landet i helga. jeg bør kanskje kle meg og. T-skjorta har ikke forbedra seg; det står "Indians" på an, og så en schtøgg logo av en indianer. ha en god helg allaihopan. jeg må gjøre meg ferdig med sarabanden av debussy nå. det er liksom så masse noter på en gang på siste sida! ææhr. eller jeg jo ikke. jeg har jo fri?! wæh.


Kommentarer:
Postet av: Karina

Kule du. =)Fin grønnfarge ja.

11.06.2005 @ 00:22
Postet av: kine

og gjett kim sin aldeles fine fot så passe inni den fine skoen så kristin har arva fra mormor???nesten som askepott på ein måte.

11.06.2005 @ 13:57
Postet av: ida

men sjøl om håret ditt ikkje e svart lengre, så trenge ikkje det å hindra deg i å vær svart

11.06.2005 @ 17:52
Postet av: Tor

Kristin e så svarte... det er rett før hun blir neger :P

12.06.2005 @ 11:52
Postet av: kristin

I'm back in black... tor du e sjukt løyen. no one beside you, no one above you ;)ja grønnfargen e kule, men an blei litt idyllisert på bildet; an e ikke så knallgrønn egentlig. men knall, det e an. å kine, du ser ut som askepott, kanskje ennå mærr hvis skoen hadde vært litt mindre. an e ikke så liten, men kristin passe fremdeles ikke inn i an....! eg ser bare ut som ei stygg og slem stesøster som prøve så godt hu kan. kanskje eg må skjera av meg ein hæl eller ei tå? I will do it! men mine litt nyare pumps e ein god erstatning, bare eg vil egentlig ha ekta vintage, ikke bare wannabe!

12.06.2005 @ 19:21
Postet av: Tor

e eg virkelig løyen? det vil eg ikkje tro... nå har eg fått skriftlig innkalling til militæret, 4 januar skal jeg til kirkenes :) tror det kan bli gøy jeg (leka krig, å springa rundt som ein galning, å skyte, og å pugge russiske våpen). nå bør jeg jobbe videre med mitt foredrag om gudsoppfatning og menneskesyn innenfor islam og kristendomen, for det har eg eksamen i... ikkje serlig gøy nei :(

13.06.2005 @ 17:10
Postet av: kristin

lille gutten e for liten t å leka krig! me kan jo leka krig her sammen hvis du vil så kan eg værr russar...? så sleppe du å dra heilt opp der liksom. dessuten har me jo ein god del slosskampar te gode.

14.06.2005 @ 13:11
Postet av: Tor

JA :)

14.06.2005 @ 20:55
Postet av: Marit (olsen)

Hallo!! det står juin i stede for juni? ka feile bloggen diiin?

16.06.2005 @ 17:20
Postet av: kine

tror det er en sykdom som heter fransk...

16.06.2005 @ 17:53
Postet av: ida

hehe

17.06.2005 @ 17:43
Postet av: kristin

a dangerous, terrible decease (desease?)! neida. an e ganske så ufarlig really. men eg skjønne ikke koffår noen månar e på fransk, som juin, mens andre som november og september egentlig skulle vært septembre, novembre etc. Men akkurat nå skjønte eg det likavel. ekje domme. giddeke forklara.

18.06.2005 @ 16:25
Postet av: ida

må kje stressa med å forklara.

21.06.2005 @ 18:30
Postet av: Helene

Avril Lavigne (skrives det sånn?)April

23.06.2005 @ 13:11
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits