one day I'll grow up and be a beautiful woman

wow innlegg fra na!

lenge siden sist gitt. jeg advarer deg, hvis du ikke allerede vett det: jeg, kristin skaatan 18 år, er kåra til Årets Festbrems av Skeisvangrussen anno 2006. er det ikke festlig vel? Tor sa at dette kanskje var fordi jeg ikke har vært på mer enn én russekro, og derfor har bremsa opp alle de kroene og festene (bråbrems!) med mitt fravær. alle savna meg sånn på festen at den nesten stopper opp. men hvis amir er der, holdes festen igang uansett. hihi. jeg ble visst ikke æresruss likevel... men statusen min blant russen er ganske høy likevel tror jeg. eller.

"jassåja snart ferdig på skeisvang ja, koss føles det da?" (nå må snart linn komme tilbake på vakt på meny! men hun har sikkert oversikten for det om...) my reply will be:

-deilig
-trist
-skremmende
-farlig
-befriende
-rart
-litt godt
-heilt greit
-vemodig
-teit
-naturlig

snart skal vi liksom ikke gå i klasse 3m mer. og så mangen av de i klassen som jeg liksom har fått skikkelig øynene opp for i det siste! så mange bra folk samla på ett sted da gitt. det har søren meg vært helsikkes travelt men det har jo vært så utrolig gøy og! eksternprosjekt står stempla som en lysende stjerne i den sammenheng. (jomen meg har denne jenta humor! ("dette er bra skrive og nynorsken din er veldig bra! samstundes, hugs: eg forventar ikkje at ein skal få krampelatter når ein les eit kåseri, men ein skal kunne humre litt. du er ikkje morsom. du får meg ikkje til å le. du veit ikkje korleis du kan få folk til å le. du er ein festbrems. du er ikkje noko som helst festleg. med venleg helsing KMH"))

"jassåja så du har bestemt deg for ka du ska te neste år asså?! hørres jo kjekt ut det! femti kronår og femti øre takk versegod"

ja. nei eg ska ikke te frankrike. ikke med det første jaffal. eg tør jo ikke det?! eg tror eg alltid har visst at eg ikke kom te å tørra det nå te høsten og den vissheten plage meg. eg e pysete og mammadalt og forelska. koss sko det gått i kombinasjon med et fremmed land heilt aleina liksom.
"tu parles francais?" "un peu. pas du tout. oui, bien sur. non."  så eg ska flytta te stavanger og studera enten historie, kunsthistorie eller engelsk på uni. årsstudium. eg vil ikke begynna på et lengre studium når eg e så liten og ikke vett ka eg vil. stavanger e ein fin by med fine folk. (flertall...?!)

nå vett du som lese litt ka som skjer. ka skjer da jo me feste vel så drikk nå som om det va neste helg.


Of this I'm sure...


Kommentarer:
Postet av: kine

åh gud, krampelatter. kristin du e løyen!gjysla festligt å sjå aktivitet her dah. festbrems, hohoho, men du vil hvertfall bli huska! det er jo et stort pluss.

09.05.2006 @ 22:38
Postet av: kine

åh gud, krampelatter. kristin du e løyen!gjysla festligt å sjå aktivitet her dah. festbrems, hohoho, men du vil hvertfall bli huska! det er jo et stort pluss.

09.05.2006 @ 22:38
Postet av: Tor

ikke helt krampelatter her, men et lite trekk på smilebåndet kan jeg si at jeg kjente :)er enig med at det er koselig når det skjer noe her inne, selv om det ikkje så lenge skjer så ofte... en annen ting som er koselig er å ligge på straen en hele dag og ignorere eksamnslesingspress...

09.05.2006 @ 23:30
Postet av: Aslaug

Hehe, du e løyen da kristin. Digge å lesa når du har skreve blogg. D e aksåm eg hørre deg i håve mitt! (im a saikeu yez i is)Koss går d me solbrentheten? eg e hiiimla svidde. Derfor har mamma steikt pannekaker te meg nå. og morten komme for å gi meg et kyss for så gå igjen. Seie kje neitakk t d. Ser deg imårå Bonbon-kristin!:)

10.05.2006 @ 19:57
Postet av: kine

solbrente blitt eg og. men det positiva e at det blir jo te brunt itte ei stond...

10.05.2006 @ 23:11
Postet av: marit

hgerlig innlegg sister frances! og masse bytting mellom jeg og eg. et bevis på at du er dialektforvirra.

11.05.2006 @ 12:33
Postet av: kine

kunne igrunn tenkt at det hadde vore fint med et nytt innlegg fra na!festbremsen...chill out

19.05.2006 @ 13:04
Postet av: ceca

lest

19.05.2006 @ 14:48
Postet av: guro..i oslo

hei, kan ikkje du oppdatera litt om kossen det nya huset e...eg e så spente..

21.05.2006 @ 16:16
Postet av: Anna

Oj, her har det jo skjedd saker og ting. Og eg lo, ja eg lo. Som alltid når denna frøkna blomstre i et innlegg. Guro; eg har nå besøkt Skaatans nye residens, godkjent! Te tuzen. Og spesielt velegna te kakao, gratis rundstykker, bonderomantikk og 24.

21.05.2006 @ 23:07
Postet av: Linn pinn sukkerspinn

Du e løyen Kristin! eg såg faktisk noen bilder av deg fra london her en dagen, å då lo eg i mitt stille sinn! fordi du e kul, og alltid blinke med det eina øya;-)(hah,det tegnet ligna litt på deg på bilder!) forresten må dåkkår sjekka ut min nye weblogg: www.linnsin.weblogg.no absolutt verdt et lite besøk!!

23.05.2006 @ 20:45
Postet av: ida

ja, i stavanger bor det mye bra folk.eg støtte deg i den.kom

03.06.2006 @ 19:09
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits