I hear the sparrow sing

I dag har jeg vært på vårt o skjønne landsted.Tok meg "studiedag" og dro inn med pappa etter mye om og men i dag morges. ("Næmen Kristin, du saaaaaaaa jo at du skulle stå opp klokka halv ni jo! Nå er den ti over!"). Sola skinte og det ble etterhvert varmt på terrassen. Frokosten var medbrakt siden han hadde så hastverk med å komme seg inn der. Vi drakk masse kaffi. Jeg skulle lese samfunnslære som bare søren. Litt fikk jeg lest jaffal. To ganger gjennom + gjort spørsmålene + lest gjennom notatene burde holde. Jeg bør vel i teorien få en sekser på denna prøven hvis jeg skal greie en firer i standpunkt eller et eller aent sånn sykt. Men man kan ikke lese til prøve en hel dag, særlig når det ikke er mer enn 35 siders pensum... Jeg klippte plenen bla.a., noe som ble en veldig skremmende opplevelse. Plenen vår på landet har ganske mangen skjulte steiner og sånn, så an stoppte en del opp. Men så skulle jeg kjøre an litt under en busk, og plutselig satt den til å bråke og hyle akkurat som en Nazgul, det var forferdelig ekkelt og jeg ble livredd og fikk panikk og tenkte at den sikkert kom til å eksplodere og jeg fikk ikke til/fant ikke ut hvordan den skruddes av. Til slutt kom pappa til unnsetning og han lo litt. "Du får sjekke under den om det er noe skummelt der da". Hadde den blitt ødelagt, hadde pappa skyldt på meg. Han skylder på meg når cd-spilleren min har slutta å funke og. "Noe må du jo ha gjort for å få den slik...?" Etterpå jeg hadde lest nok og vi hadde spist middag, gikk jeg meg en fin tur ut på en halvøy på en sånn fin sti inn i en sånn fin skog. Alt var helt stille og deilig. Jeg fikk innblikk i diverse hyttenaboers nye byggeprosjekter her og der. Det er essensielt. Og jeg hadde blikkontakt med en sau for several minutes. Og jeg fant en ufo-ring på beitet til den gamle sure skumle bonden. Det er der han har blitt av, ja. Ingen som har savna han liksom... Og vi holdt på å kjøre på en kanin som apsolutt måtte springe foran bilen helt til Kristin Skaatan tok affære og fikk den bort på et eller aent mirakuløst vis... Og jeg leste i hytteboka og mimra.

 

Nå er det søren meg nesten en uke siden jeg har vært på skolen. ("Gå til sangpæddagod, gå på skolæ, what so ever"). Tor var her fra sånn onsdag til sånn fredag. Det var himli kjekt og kosjli. So is he. Gleder meg til han skal flytte til Haugesund til neste år ;) Og det var deilig med sånn litt miniferie nå. Har ellers vært en del på Avaldsnes i helga og mata fiskene til ida og jan martin med diverse ting. Hehe. Men jeg drakk det ikke etterpå for å si det sånn. Og tur til London er bestilt og i boks og det blir stas.

 

Sku gjerne lagt inn bilder, men jeg får ikke lagt inn bilder for jeg har ikke gadda å installere programmet inn på den nye pcn.

 

Ellers nå skal jeg lese gjennom samfunnslæra (Andsnes' hunkjønn på alle ord), se 24 og gremmes over min fortvilte sommerjobbsituasjon. Og snakke med Tor etterpå hvis han har noen stemme igjen etter helga i Kongeparken. Har aldri hørt han så hås som i går. Himli løye.

 

...and then I just stopped talking!


Kommentarer:
Postet av: ida

ja. fiskane har hatt time of their life i helgå. eg unne di alt godt, og det fekk di.

10.05.2005 @ 21:27
Postet av: marit

hallao!! hvordan gikk det på muotentamen? hvilken oppgave fikk dere? erling i storform?

13.05.2005 @ 10:47
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits