Jeg klarer rappe men jeg klarer ikke snakke

arh, eg elsker magdi og chirag.
life is great man, you know.

bare tor vet hvorfor jeg er så glad i dag. og det er så teit hvorfor. men jeg kan si at det har vært en bra dag på jakkefronten. en hver bra jakkedag er en bra dag. and I'm a material girl.

for å berolige deg litt, så kan du bare slappe av. jeg så just på reklame på tv at coop prix har alt det du trenger til julehandelen. what the fuck?

jeg var hjemme i haugesund igjen jeg visst. jeg liker meg der jeg visst. fikk vært en del med kine og øystein, væry hjemme og slappt av, sett license to spill (very good and much fun indeed), spist hjemmelaga pizza, spillt piano, og hatt det ganske deilig dog litt kjedelig og. det er så. mamma sa at de alltid har det ryddig hjemme nå, så noen måtte jo komme og slenge klær her og der. kokt torsk var også på plass.

jeg fikk forresten B på kunsthistorieeksamen. grådig fornøyd med na. nå er det bare å blir ferdig og overstått med ex.phil. så er jeg happy. arh det skal bli digg.

vi er litt triste i kong oscasgate 1 i dag. vår gode husvenn i første etg skal flytte! badger! han kom opp her og bad så pent om vi hadde noe flytteesker og vi bare "å naaai skal du flytte? so soon?" vi er ganske så lei oss nå og savner han allerede. men vi er nokså sikre på at han kommer til å stikke innom for å hilse på en gang i blant, helst gjennom et vindu. nå i helga hadde han prøvd å komme seg inn igjen, men ga opp da ingen åpna av hamringa hans på døra vår. ingen av oss var hjemme heldigvis.

anna kommer i helga! hosiAnna. jeg gleder meg veldig asså. alle må huske at helene har bursdag på fredag og gi henne all den oppmerksomhet hun fortjener. vi er født på samme dag, rart med det...

jeg kan si hvorfor jeg er litt glad. for jeg tror jeg fant en bursdagpresang til tor jeg tror jeg kan være fornøyd med. jeg syns jaffal den var himli fin og endelig fant jeg noe, selv om han ikke ble så veldig glad for den jeg kjøpte først... og jeg har kjøpt meg en kjempefin mørkeblå duffelcoat. men jeg må snart se en bra film igjen, for jeg har hatt altfor mange dårlige i det siste.

Kommentarer:
Postet av: Helene

Gratulerer s masse med B!!!Kan vi ringes p fredag kveld? Er det party da?

08.11.2006 @ 22:19
Postet av: Marit

hallo! dere m jo ringes fredag morgen. var det den tvilsomme naboen som flytta? jeg er ferdig med nskelista mi til jul: qtips, dopapir, ketsjup og bananer. har bagga (evt. bugger) blitt erstatta med badger? hahahaah!

09.11.2006 @ 11:50
Postet av: kine

trur det kjem nokon kjenningar fr bergen g...hvertfall to.

09.11.2006 @ 17:56
Postet av: kristin

helene! ja! ring anytime. party lrdag. marit: skjnte ikke nskelista egentlig... ja jeg har sagt badger lenge som snn ord. ja narkoen flytter n! leil ble solgt for 1,5mill, og den er et hl. fattakje. havtunsyndromet.kine: ja! nr kommer dere? jeg fr nok ikke plass til alle, men fr str dere rundt omkring somehow.

09.11.2006 @ 19:28
Postet av: Aslaug

Gratulera me daaaaaaaagen :) Hpe du feire med futt og fanfare! Og s fr du drikka deg dritings (ala 16.mai) imr nr du fr fintfolk p besk. Du m huska kikka i postkassen din nr du har bursdag. Kan jo verr det e et eller aent der. Ein regning eller GOD KNOWS WHAT som pastor skaatan sikkert ville sagt. Ikke vett eg (som cec ville sagt).

10.11.2006 @ 13:32
Postet av: Marit

det var en fortsettelse av coop prix-spken.gratulerer med dagen!!

10.11.2006 @ 18:54
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits