Nu kan ni kalla mig The Sundance Kid

Jeg har gått å sikla etter denne sommerferien aldri så lenge nå. Duka din veranda til fest for en långväga gäst. I landet lagom är bäst. VI SKÅLAR FÖR EN MIDSOMMAR TILL, färsk popatis och sill som om tiden står still. Men jeg kjeder meg, jeg. Ute er det kanskje ti grader og overskya hver dag. Det pleier liksom å være varmt ute nå. (Kansje vi kann gå i skorrts å t-sjorrte?!) Jeg har plan for én uke i sommer. Da skal tjeiorna til London og Cambridge! Det blir så sjukt alla tiders! Ellers har jeg ingen planer og ingen penger og ingen jobb. Yet...

 

I går var jeg litt på byen og på Samson. Etterpå gikk jeg til Kine og vi kjeda oss en del. Vi irriterte oss over at vi var så lite oppfinnsomme. Etterhvert gikk vi til meg og fant ut at vi kunne ha photosession med mitt hi-tech-cam. Voici un peu du resultat:

Gjettekonkurranse: kim har så pene føtter som detta?

Denna gangen får du ikke så stor utringning desverre. An blir skjult av blomsterpotta og hånda. Men jeg har et par bilder av det og, men de blir litt for slutty t å legge ut her. (Akksom det e noe hindring.... hehe)

På vei ner t Gardsenteret møtte me et kult kjærestepar som suste forbi på Vespaen sin. Eg tok meg friheten t å foreviga de, begge va så skjønne å de va så herlige sammen. Så tror eg de snakkte fransk.

 

Det va noe av det me gjorde. Resten av bildene ligge her på pcn, så bare kom å se. Resten av kvelden vår gjekk med på å laga scones å legga bildene inn på pcn å snakka med tor over webcam. Kine syns det virka så gøy å snakka med kjeresten sin over webcam, men eg vil heller ha han her. Kanskje me kan bytta?!

Morrissey synge pittelitt likt som Sibastian på Kamilla&Tyven-kassetten vi har liggende på hytta.

Jag är alena hämma. Men jag lever på impuls via fjärrkontroll. Og jeg går i en sjukt kjip t-skjorte som er altfor stor og som jeg tror er fra USA. Kjipt i seg sjøl. Snart kommer regnet som en våg og sköljer bort allt som inte är musiken...

 


Kommentarer:
Postet av: kine

forresten den kjolen eg har p meg brukte mamma ein gong hu va forlovar i et bryllup.

08.06.2005 @ 17:30
Postet av: Tor

eg veit kven sine ftter det er, men eg seier det ikkje for da er det s kibt for alle andre som skal gjette :) (s m du kle p deg s du ikkje blir sjuke)

08.06.2005 @ 18:41
Postet av: kristin

ja det e ganske mangen alternativer nr bildet ble tatt p vr fotosesjon... den ene har stygge ftter. kle meg? det er jo sommer ute! (p kalenderen jaffal...)

08.06.2005 @ 22:41
Postet av: Helene

Hold kjeft, t-skjorta fra USA er bare helt diggbar! og veldig herlig og stor traske rundt i.synd du skal legge ut flere tffe bilder fra fotokvelden.

08.06.2005 @ 22:58
URL: http://diehelle.weblogg
Postet av: ida

det va himli fine fargar p dei bildene. ja!

10.06.2005 @ 00:08
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits