..

"Kinoforestillingen endte med at hovedpersonen var bundet på hender og føtter i et skur som var fullt av dynamitt, skurken hadde tent lunten, og like før det smalt, ble lerretet svart og en stemme sa at det var fortesettelse neste lørdag. noen ganger var gregory så ulykkelig at han bare ville dø, men så utsatte han selvmordet til neste uke, det var uråd å forlate denne verden uten å vite hvordan i huleste helten slapp ut av den fellen."

idag har vi hatt dansetentamen (nai tulle nå....) det var temmelig kjekt. aril var rett og slett bare best, mere er det ikke å si om den saken. tror folk likte vår litt. jehu.

igår var vi på west side story, der alle prater med disneystemmer hele tiden, og alt blir bare komisk. det var veldig kjekt og bare og alt sånn, men det nådde aldri det helt store klimakset kan du si.

men nå må jeg gå. hej då.

Kommentarer:
Postet av: Aslaug

Haha! Eg og tenkte på d me disneystemmar! Sakki. Kan kje sei musikalen tog pusten frå meg akrat.. så.. I agree :)Dansen dåkkas va kjempego, så slapp av du =) Men Aril slo seg varkligen laus idag! Aiaiai.. Ha ein kjempego dag :)

05.05.2004 @ 19:31
Postet av: kine

tony, si at det ikke er sant! SI DET! ah, jeg elsker deg jo... MORDER!!!(slå slå slå) hikst hiskt... jeg elsker deg... ikke gå fra meg. jeg vil være hos deg. MORDER!!!!(slå slå slå)jeg elsker bare deg, du er mitt liv. ah....eg tyckte det blei for sukkersøtt eg asså... men dansa ojojoj det kan di!men ingen som aril, åh.. eg elske den gutten:)

05.05.2004 @ 19:52
Postet av: Guro

Seriøst!!! va det bara eg, mads å lars inge ca så likte west side story??? å trine styve varlo så klart.......... Eg syns det va himla kjekt å sjukt bra!!!!! eg grein te å me. Off. eg e så sentimentale!!!!!!!! jaja. dåkke va knallgo te å dansa!!!!!!! alle snakke om aril. Forståeligt. Han e topp!!! Håpe han lese nåken av bloggane sånn at han ser det:D

05.05.2004 @ 22:08
Postet av: Karina

Eg likte an eg! Veldig godt. Har ikkje sett så mången musikalar da. Men eg følte det va noe så mangla i denna. Eg pleie å begynna å grina...men gjorde ikkje det denna gongen. Så eg tror ikkje at eg blei heilt reve med for å sei det sånt!Jeje.

06.05.2004 @ 00:09
Postet av: kine

e ikke det... eg likte an eg! de va flinke, men eg fekk så nok av sånn dere "disney" stemmer som kristin kallte det. og det pratet "si at det ikke er sant"...osv. eg føle eg har hørt det så SINNSYKT mongen gonger før at det treffe meg ikke i hjerta for å sei det sånn. og heila greiå va så klisjè. eg likte veldig godt når han skjøyt me pistolen. det va tøft. eg likte sangane og dansene. for å sei det sånn.. den får ein 4 av meg.

06.05.2004 @ 00:22
Postet av: Cecilie

Kristin!!!

10.05.2004 @ 00:42
Postet av: marit

hvem er gregory??

13.05.2004 @ 00:51
Postet av: kristin

gregory reeves

14.05.2004 @ 11:29
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits